Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/90257416 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

I dag, torsdag 05.11, hadde vi avslutning av årets HEI-aksjon. Avslutninga i gymsalen ble sendt direkte til alle klassene på skolen på Meet. i år var det elever fra 4. trinn som sang og bidro med fakta om landet Laos. Korpset spilte også slik de har gjort i veldig mange år. 

Rektor, Geir, kunne overrekke en sjekk på 90 000 kroner til Ingrid fra Hei-verden. Dette er vi veldig fornøyde med nå som vi verken har hatt loddsalg eller aksjonsdag på skolen. Tusen takk til alle som har bidratt til dette.

Vi har hatt en liten konkurranse om hvilken klasse som klarte å samle inn mest pant i forkant av  HEI-uka. Gratulerer så mye til 4A som samla inn aller mest penger på pant, 5 519 kroner. De blir belønnet med kake på skolen i morgen. 


Skolen har mottatt informasjon om oppstart av byggearbeider i nærheten av skolen.

Brevet ligger under "Generell informasjon" i høyremargen.


Årets Hei-aksjon, der vi samler inn penger til Hei-verden sitt arbeid i LAOS, nærmer seg slutten. Klassene har gjort en enormt god jobb med å samle inn pant i flere uker. På slutten av skoledagen, torsdag 5. november, vil vi kåre vinneren som vil få kake i premie for innsatsen. 7. trinn hadde jobbedag, onsdag, og alle de andre trinnene har lagd elevprodukter som de selger hjemme. Det har de også gjort på SFO. I tillegg har alle klassene jobba med solidaritet og landet Laos de tre siste ukene. 


Dette året kan vi ikke gjennomføre HEI-aksjonen på tradisjonelt vis. Selve “HEI-aksjonsdagen” utgår, men vi ønsker likevel å gjennomføre en solidaritetsaksjon for skolen som planlagt i uke 45. I år har vi valgt å støtte prosjektet i Laos, og vil gjøre oss kjent med dette landet.

Skolen bes om å formidle at Helse og velferd ønsker at alle som trenger å testes for COVID-19 benytter nettstedet www.c19.no for timebestilling.

Rundkjøringen ved Stangeland skole skal brukes til å slippe av elever. Må elevene ha følge inn i skolegården, må dere parkere lengre vekke fra skolen og gå sammen med eleven.

Ingen bil skal stå parkert i rundkjøringen. Stopp som omfatter mer enn å slippe av elev, blir sett på som parkering.


Takk for godt oppmøte på FAU sitt årsmøte på Stangeland skole 27/8-2020. 

Presentasjoner fra møtet kan du lese ved å klikke deg inn på fanen FAU referat i høyre marg. Aktivitetsplan og kontaktpersoner FAU finner du også under denne fanen.


På Stangeland skole jobber vi aktivt for at elevene skal ha et trygt og godt skolemiljø. Skolens planer finner dere i kolonnen til høyre under Hjem-skole. 

Information from the Norwegian Institute of Public Health, read more:

Nytt om Koronaviruset og tiltak 9/2-2020