Meny
Velg seksjon 4.Trinn Stangeland
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
Torsdag 24.november hadde elevene på 4.trinn realfagsdag.

De siste to ukene har det vært en helt enorm innsats under Hei-aksjonene på skolen. Elevene har lært mye om solidaritet og om landet Peru. 1. - 3. trinn har samla pant for nesten 27 000 kroner, 4. -7. trinn har solgt lodd for 125 000 kroner og 7. tinn har jobba en dag og fått inn over 20 000 kroner på det. 

Tusen hjertelig takk til alle på skolen som har jobba så godt og tusen takk til alle som har kjøpt lodd, gitt gevinster, bakt kake, lagd vaffelrøre og hjulpet til under aksjonsdagen i går. 

I dag på avslutninga av aksjonen i gymsalen kunne vi overrekke en sjekk på 225 000 kroner til Stine fra HEI-verden. Et helt fanatisk resultat. 


Vi gleder oss til årets Hei-aksjon 3.november. Elevene har laget drømmefangere som selges for en veiledende pris på 30 kroner.

FAU Stangeland har levert en grundig høringsuttalelse på Sandnes Eiendom sin utredning framtidig skolestruktur i Sandnes.


Tirsdag 27.september var vi invitert på forestilling i regi av Den kulturelle skolesekken.

Torsdag 8.september var turdag for hele Stangeland skole. 

Hei og velkommen til nytt skoleår!

Håper at alle har hatt en hyggelig sommerferie. Vi ser frem til å treffe alle igjen. Skoledagen starter i morgen, onsdag 17.august, klokka 08.15. Det blir oppstilling utenfor nytt klasserom (4a rom 6, 4b rom 7 og 4c rom 5). Husk å ta med ladet CB, drikkeflaske og matpakke. Skoledagen slutter klokka 13.30. Timeplan er tilgjengelig i Classroom, på transponder og på hjemmesiden. 

Nytt av året er at CB må være i sekken, ferdig ladet, hver dag. Det blir ikke lenger delt ut ukeplan i papirform, men den blir nå sendt ut på transponder og i Classroom. 

Det blir ikke svømming denne uka. Mer informasjon om dette kommer etterhvert. 

Første skoleuke blir leksefri for elevene. 

Ta kontakt om dere lurer på noe. 

 

Vennlig hilsen Inger, Anne Hilde og Tonje


Stangeland skole ble ferdig bygd i 2021, men offisielt åpnet i januar 2022. Torsdag 12. og fredag valgte vi å markere 100 års jubileet.

Dagen starta med et langt tog sammen med korpset i bydelen (årets øvetog til 17. mai). Vi var så heldige at mange foresatte, tidligere elever og besteforeldre stilte opp langs ruta og heia på oss. To avdelinger i Hans og Grete barnehage fikk være med å gå et stykke med oss, og Stangelandsforen barnehage heia på oss da vi gikk forbi.

Etter lunsj hadde vi stort jubileumsshow ute i skolegård med opptreden av alle trinnene på skolen. Trinnene fikk tildelt et tiår fra 1920-1980 som de fikk velge sanger/danser fra. Det ble et svært variert program med sang, dans, solister og drama.  

Vi var spente på hvordan det skulle gå med stående publikum, men det gikk over alle forventning. En fantastisk flott, dyktig gjeng med elever og flinke, dyktige lærere på Stangeland skole. Tusen takk til alle for en kjempeflott dag!

Fredag hadde vi gammeldags skole der veldig mange elever og ansatte hadde kledd seg ut og på noen av trinnene gikk de helt inn i rollen sin. De voksne ble hilst på med neiing og bukking i gangene og tiltalt med føken, fru og herr. Noen synes det var veldig kjedelig med gammeldags skole: finskrift, avskrift av tavla, ingen CB eller filmer og strenge regler. Samla sett var det en kjempekjekk dag for både  elever og voksne.

Etter å ha spist matpakken sin fikk alle elevene is.