Meny
Velg seksjon 4.Trinn Stangeland
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
Stor aktivitet på småskoletrinnet i dag selv om det var varmt

Tusen takk for alle som stilte opp på dugnaden og gjorde det fint utenfor skolen til 17. mai! 

15. mai var en aktiv dag for mange av elevene på Stangeland skole. 3. trinn hadde kanonballkamper der alle klassene måtte spille mot hverandre. Vinneren får spille mot den beste 4. klassen på skolen. 

Samtidig var det Langløypa for alle elevene på 5.-7. trinn. Det var en ekstra varm vårdag, så det ble tungt for mange av dem som ga alt for å sette personlig rekord. Målet er å springe under 30 minutter og det klarte de aller fleste. 

Kl. 1700 stilte kjempemange elever og foresatte på skolen for å gjøre de fint til 17. mai. Det ble kosta, fylt på sand, planta blomster og luka i tillegg til at det ble solgt både saft, kaffe, lapper, kake og pølser i to kafeer. 

16. mai hadde vi øvetog med hele skolen. Stangeland juniorkorps spilte for oss. 


I strålende solskinn gikk Stangeland skolekorps og Stangeland skole i langt tog ned til Ruten. Med ny skolesang prøvde vi så godt vi klarte å overdøve vinden slik at alle langs ruta kunne få høre den kjekke sangen vår. Håper at iallfall noen fikk med seg teksten. 

I år var vi heldige å gå ut som første skole bak Stangeland skolekorps som fyller 60 år i år. Elever fra 7. trinn gjorde en kjempegod jobb som fane og flaggbærere og mange foreldre stilte opp og sammen med elevene gjorde de toget til en fest gjennom Sandnes sentrum. Tusen takk til alle! 

På skolen var det som vanlig herlig korpsmusikk, tale for dagen av tre elever fra 7. trinn og tale fra leder i FAU. Ellers var det stor aktivitet med lykkehjul, fiskedam, kasting på blink, kransekakelotteri og salg av kaker, pølser, brus, kaffe og is. 

FAU hadde også i år leker for de minste på fotballbanen. 


Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte en riktig god PÅSKEFERIE! 

Tirsdag er det kompetansehevingsdag for lærerne på Stangeland skole og skolefri. SFO har heldagsåpent. 

Vi gleder oss til oppstart igjen onsdag 4. april kl. 0815.


Tirsdag 20. mars hadde vi en kjempekjekk Hobbydag på Stangeland skole. 5. - 7. trinn hadde lagd enormt flotte og varierte presentasjoner av sine hobbyer, mens 1.-4. trinn fikk besøke de store klassene. Dere kan se et lite utvalg av alle fritidsinteressene i billedgalleriet.

 


Torsdag og fredag i uke 4 hadde hele skolen besøk av den kulturelle skolesekken. Denne gangen var det to dyktige musikere, Soetkin Baptist og Jan van Lomax som trollbandt elever og voksne med historien om Elan. Hun drømmer ei natt at hun skaper en gigantisk maskin  som skal samle inn alle sanger i hele verden. Ved soloppgang tar hun fatt på vandringen sin med en båndopptaker under armen. Hun vandrer verden rundt og samler sanger. På veien finner hun sanger som kan helbrede, som får folk til å sovne, som gjør mennesker glade, for å feire og for å tulle og tøyse.

Fra nå av legger vi ut ukeplanen som et Googledokument.

Fra nå av legger vi ut ukeplanen som et Googledokument

Haugene med gjenglemt tøy blir større for hvert år som går.

Hva gjør vi på Stangeland skole med det?