Meny
Velg seksjon 7.Trinn Stangeland

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte en riktig god PÅSKEFERIE! 

Tirsdag er det kompetansehevingsdag for lærerne på Stangeland skole og skolefri. SFO har heldagsåpent. 

Vi gleder oss til oppstart igjen onsdag 4. april kl. 0815.


Tirsdag 20. mars hadde vi en kjempekjekk Hobbydag på Stangeland skole. 5. - 7. trinn hadde lagd enormt flotte og varierte presentasjoner av sine hobbyer, mens 1.-4. trinn fikk besøke de store klassene. Dere kan se et lite utvalg av alle fritidsinteressene i billedgalleriet.

 


Torsdag og fredag i uke 4 hadde hele skolen besøk av den kulturelle skolesekken. Denne gangen var det to dyktige musikere, Soetkin Baptist og Jan van Lomax som trollbandt elever og voksne med historien om Elan. Hun drømmer ei natt at hun skaper en gigantisk maskin  som skal samle inn alle sanger i hele verden. Ved soloppgang tar hun fatt på vandringen sin med en båndopptaker under armen. Hun vandrer verden rundt og samler sanger. På veien finner hun sanger som kan helbrede, som får folk til å sovne, som gjør mennesker glade, for å feire og for å tulle og tøyse.

Haugene med gjenglemt tøy blir større for hvert år som går.

Hva gjør vi på Stangeland skole med det?

 


I dag kunne vi overrekke den fantastiske sum på 160 000 kroner til Inger fra Hei-verden på Hei-avslutninga i gymsalen.  Tusen takk til korpset, 7. trinn og alle elever og ansatte for tre flotte "samlinger". Det var god sang, flotte opptredener og et kjempegodt publikum.


Minner om årsmøte i FAU onsdag 30.august kl 1800. 

Møtet avholdes i gymsalen.

Etter møtet møtes klassekontaktene i klasserommene og går gjennom årets aktivitetsplan for 7.trinnet.