Meny
Velg seksjon 7.Trinn Stangeland
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Etter to år uten 17. maifeiring på skolen kunne vi endelig åpne skolen for storslått feiring igjen. Foresatte til ungene i korpset ordna til stor fest på Stangeland skole etter barnetoget. De hadde kafeer, pølse og issalg, bingo, lotteri, ballkast, fiskedam m.m. FAU hadde kjekke leker for de aller yngste på fotballbanene. Det yrte av folk både inne og ute og det var god stemning i det herlige sommerværet.

Korpset hadde en flott konsert for oss i skolegården før 4 kjekke gutter fra 7. trinn holdt tale for dagen.  


Stangeland skole ble ferdig bygd i 2021, men offisielt åpnet i januar 2022. Torsdag 12. og fredag valgte vi å markere 100 års jubileet.

Dagen starta med et langt tog sammen med korpset i bydelen (årets øvetog til 17. mai). Vi var så heldige at mange foresatte, tidligere elever og besteforeldre stilte opp langs ruta og heia på oss. To avdelinger i Hans og Grete barnehage fikk være med å gå et stykke med oss, og Stangelandsforen barnehage heia på oss da vi gikk forbi.

Etter lunsj hadde vi stort jubileumsshow ute i skolegård med opptreden av alle trinnene på skolen. Trinnene fikk tildelt et tiår fra 1920-1980 som de fikk velge sanger/danser fra. Det ble et svært variert program med sang, dans, solister og drama.  

Vi var spente på hvordan det skulle gå med stående publikum, men det gikk over alle forventning. En fantastisk flott, dyktig gjeng med elever og flinke, dyktige lærere på Stangeland skole. Tusen takk til alle for en kjempeflott dag!

Fredag hadde vi gammeldags skole der veldig mange elever og ansatte hadde kledd seg ut og på noen av trinnene gikk de helt inn i rollen sin. De voksne ble hilst på med neiing og bukking i gangene og tiltalt med føken, fru og herr. Noen synes det var veldig kjedelig med gammeldags skole: finskrift, avskrift av tavla, ingen CB eller filmer og strenge regler. Samla sett var det en kjempekjekk dag for både  elever og voksne.

Etter å ha spist matpakken sin fikk alle elevene is. 


Her finner du bilder fra:

-  Toget

-  Underholdningen på scenen i skolegården

-  Dugnaden

-  Noen av lærerne fra fredag da vi hadde gammeldags skole

 


Mandag 4.april gikk 3. og 7.trinn sammen til Ormaskogen. 

Vi har hatt besøk av Stangeland maskin som skal bygge sykkelstamvei forbi skolen vår. De hadde med en stor lastebil og brukte elevene for å vise hvor store blindsoner det er foran og på siden av de store bilene. Vi ble oppfordret til ikke å gå over veien før vi har fått øyekontakt med sjåførene og vinket til han/henne. 

 


Mandag 21.februar feiret hele Stangeland skole morsmålsdagen. 

Torsdag 3.februar fikk vi endelig gjennomført et nytt faddertreff. 

I løpet av den siste uka har alle 7. klassene hatt besøk av sjonleringsgruppa FLAKS. Det var høy aktivitet og mange glade elever i musikkrommet disse dagene. En av klassene var også så heldige at de fikk vise fram alt det de hadde lært til 3. trinn. 

Tusen takk til alle som har bidratt under årets HEI-aksjon!

I år kunne vi gi 85 000 kroner til Hei verden etter at dere har laget og kjøpt elevprodukter, hatt jobbedag og gjort leksebingo. 


Tradisjonen tro reiser alle våre elever på 7. trinn på leirskole. Mandag morgen dro årets elever og lærere til Gullingen og kommer tilbake fredag ettermiddag. I går og i dag har vi i ledelsen vært og besøkt de kjekke elevene og lærerne.

I dag var vi så heldige å få være med 21 av de spreke og positive elevene på en to-nuts tur. Vi hadde en fantastisk kjekk dag i et veldig variert høstvær. Vi fikk til og med snø på turen og det var spennende for mange. Turen ble avslutta med en frisk og kald elvevandring der de fleste var våte fra topp til tå, helt uten å klage.