Meny
Velg seksjon SFO
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Da er vi fornøyde med å kunne starte opp med svømming for barn ved 3&4 trinn ved SFO på torsdagene fremover!

I og med at Giskehallen er stengt og det ellers er stor rift om å få svømmetid i kommunen, er vi svært fornøyde med å ha blitt tilbudt et svømmetidspunkt.

Etter å ha hatt ute påmelding, så har vi nå booket buss frem og tilbake til svømming ved Øygard for hele barnegruppen.

Fra torsdag 23. september og fremover reiser påmeldte barn på 3&4 trinn av gårde til svømming på Øygard ungdomsskole med buss klokken 13.45.

Så bades det i en time og det blir retur fra Øygard kl. 15.10.

Da er bussen tilbake rett før kl. 15.30. Barna som skulle gått tidligere, går da hjem når vi ankommer skolen.

Vi håper at alle setter pris på at vi legger opp til dette svømmetilbudet, som et ekstratilbud inkludert i prisen.


All info om når SFO har åpent og stengt ligger i "Årsplan med dato SFO" i høyre marg.

Skjema med "Ukesoversikt" over aktiviteter og prosjekter ligger i høyre marg. 

 

Vi ønsker å prioritere å ha matservering her ved Stangeland SFO. Pris for 100% plass: 140,-. Pris 60% plass: 98,-.

Da ønsker vi å legge opp til at alle barn ved alle avdelingene ved SFO får tilbud om brødmat og all slags pålegg fra et buffetbord fire dager/uke, hvor barna lærer seg køkultur og å smøre sin egen mat. En av dagene/uke ønsker vi å tilby varmmat til alle barn. Plan for varmmat legges ut i høyre marg her på hjemmesiden -->

 

Vi anbefaler alle foresatte til å sette seg inn i informasjon og abonnere på info fra hjemmesiden. Det gjør en enkelt ved å trykke "abonnèr på nyheter".

 

Ellers ber vi om at dersom endring fra "Avtaleskjema", f.eks. endret tidspunkt for når barnet skal gå, eller barnet er sykt, så sendes mail før kl. 12.00 med:

Barnets fulle navn og klasse til: stangeland.sfo@sandnes.kommune.no     

Vi ønsker færrest mulig mail og at vakttelefonen: 91610596 kun ringes dersom veldig viktig, da våre barneveiledere kan bruke tiden på barna i stedet.

 

I dokumentet "Generell info om SFO", som ligger i høyre marg på hjemmesiden, ligger ellers det meste av info en trenger.

Ellers oppfordres det til å holde god og fin kontakt med våre barneveiledere, som ønsker å gjøre sitt beste for deres barn her hos oss ved Stangeland SFO.

Vi legger også ut "Ros-lister" med noen tilbakemeldinger fra dere foresatte. Dette finner en i høyre marg på denne siden.


Våre barneveiledere vil gjør det de kan hver uke for at barna skal ha en lærerik og morsom fritidsordning!

Se bilder fra ulike prosjekter og av ting barna lager.


Her ved SFO legges det opp til varierte aktiviteter for barna, hvor barna selv kan komme opp med gode forlag til hva de ønsker å gjøre.

Vi vet at mange barn bruker mye tid sammen, i ulike former for lek og sosialisering. Da er oppgaven til barneveilederen ved SFO og veilede barna.

Her følger status fra de ulike trinnene og eksempler på hva de gjør gjennom ukene.


Vi har et pågående samarbeid med lærere og studenter ved treningsledelse på Sandnes Vgs.

Fredager mellom klokken 14.00 og 15.00 kommer lærer med studenter i treningsledelse innom og gjennomfører planlagte gymopplegg for barna på 3 og 4 trinn på Stangeland SFO.

Våre barneveiledere er selvsagt med og hjelper til i utføringen av timene. Her vil det bli lagt opp til et variert opplegg med fokus på fysisk aktivitet.

Tilbakemeldingene fra barna er at dette har vært veldig kjekt ved tidligere anledninger!


Stangeland SFO har over flere år økt mattilbudet mer og mer, og vi synes at det skal være et prioritert tilbud til barna, selv om det er et ekstratilbud ved vår SFO.

Fra og med 1.september vil vi sette i gang med matservering ved SFO. Inntil da har barna med matpakke til både skolelunch og SFO-måltid ca. kl. 13.30.

Fakturering for mat ligger inne på faktura for foreldrebetaling fra og med 1. september til følgende priser pr. mnd: 100% plass = 140,- /  60% plass = 98,-

Våre barneveiledere legger ned mye innsats i å handle inn, oppbevare og tilberede maten til barna.

Fire av dagene har vi et buffetbord hvor vi serverer brødmat med flere typer brød, samt knekkebrød med all slags pålegg som ønskes av barna. Vi tilstreber i tillegg å kunne supplere med oppkuttet frukt og grønnsaker. Alle trinn kommer til å forsøke å innarbeide en av ukedagene til å servere varmmat. Da setter vi kokkene i gang med matlaging ca. èn time før barneveilederne ved SFO overtar barna etter skoleslutt. Matplan for varmmat vil etter hvert legges ut på hjemmesiden.

Vi håper at alle, både barn og foreldre, setter pris på vårt tilbud om matservering ved Stangeland SFO :-)