Meny
Velg seksjon SU referat
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Kontaktlærer 1.trinn
1A
1B
1C
1D
1E
1F
Odin
Kontaktlærere 5.trinn
Ingunn 5a
Gro 5b
Sigrid 5c
Cathrine
Kåre
Her finner du link til opptak av foredraget som ble holdt 25/11 under stormøtet i regi av FAU Stangeland.

I dag, torsdag 05.11, hadde vi avslutning av årets HEI-aksjon. Avslutninga i gymsalen ble sendt direkte til alle klassene på skolen på Meet. i år var det elever fra 4. trinn som sang og bidro med fakta om landet Laos. Korpset spilte også slik de har gjort i veldig mange år. 

Rektor, Geir, kunne overrekke en sjekk på 90 000 kroner til Ingrid fra Hei-verden. Dette er vi veldig fornøyde med nå som vi verken har hatt loddsalg eller aksjonsdag på skolen. Tusen takk til alle som har bidratt til dette.

Vi har hatt en liten konkurranse om hvilken klasse som klarte å samle inn mest pant i forkant av  HEI-uka. Gratulerer så mye til 4A som samla inn aller mest penger på pant, 5 519 kroner. De blir belønnet med kake på skolen i morgen. 


Årets Hei-aksjon, der vi samler inn penger til Hei-verden sitt arbeid i LAOS, nærmer seg slutten. Klassene har gjort en enormt god jobb med å samle inn pant i flere uker. På slutten av skoledagen, torsdag 5. november, vil vi kåre vinneren som vil få kake i premie for innsatsen. 7. trinn hadde jobbedag, onsdag, og alle de andre trinnene har lagd elevprodukter som de selger hjemme. Det har de også gjort på SFO. I tillegg har alle klassene jobba med solidaritet og landet Laos de tre siste ukene. 


På Stangeland skole jobber vi aktivt for at elevene skal ha et trygt og godt skolemiljø. Skolens planer finner dere i kolonnen til høyre under Hjem-skole.