Meny
Velg seksjon 1.Trinn Stangeland
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Nå er det tid for å sjekke om noen har lus. Vi oppfordrer alle om å gjennomføre denne sjekken!

Hvordan vi gjør dette og eventuelle tiltak, finner du opplysninger om her: Lusefritt Norge


Elevene på 1.trinn har nå gått over 100 dager på skolen og det må feires!!

Det ble kake, tegning, spill, bygging, telling og dansing.


Nå er det lenge siden sist vi la ut noen bilder fra trinnet. Derfor blir det en liten samling av ulike aktiviteter som vi har hatt i løpet av høsten. God juleferie fra oss på 1. trinn. 


I år klarte vi nok en gang å samle inn 160 000 kroner til Hei- verden under Hei-aksjonen vår. Tusen takk til alle som har vært med på å gjøre dette mulig.

Fredag 2. november hadde vi sjekkoverrekkelse i gymsalen på Stangeland skole. Da kom Stine fra Hei-verden på besøk og fikk være med på alle tre samlingene. I år var det Sara, Soltan og Alice fra 7. trinn som dro oss gjennom programmet. Korpset spilte både åpnings- og avslutningsnummer og 3. trinn sang en kjempefin sang for oss. Den heter VI og handler om fred og vennskap.


Det var fullt på hele skolen under Hei-aksjonen torsdag 01.11.


I dag har 1. trinn vært ute på tur og sett den flotte eventyrstien som Jønningheia barnehage har laget. Vi sang, kikket på alle de flotte figurene og koste oss på veien til heksa. 

I dag var 1 trinn og fadderne sammen på tur til Actionball skogen og Smeaheia. Vi har hatt det veldig fint sammen. Vi har blant annet lekt katt og mus, slå på ringen, klatret i trær, lekt med pinner, stikkball og mye mer. Fadderne har gjort en veldig god jobb med å passe på. Det er godt å ha en fadder å holde i.  

I dag gikk 1. trinnet på tur opp til Ormaskogen. Selv om været ikke var helt på vår side, så fikk vi en veldig fin tur likevel. Vi bygde hytter, lette etter bær, fant nøtter, sprang rundt i skogen og koste oss sammen med venner.  Etter turen gikk vi til klasserommet for å skrive om det vi hadde gjort. Det var en fin dag!

I dag var det mange spente elever som møtte i gymsalen. Men dagen har vært så fin og elevene på 1. trinn på Stangeland har hatt en veldig fin dag. Vi har snakket om trafikklyset, lært oss mange nye navn, jobbet i arbeidshefte og lekt ute. 

Det er flere elever som har fått vannkopper på trinnet nå.

Elever med vannkopper må holdes hjemme til alt utslett er tørket ut.