Meny
Velg seksjon 1.Trinn Stangeland
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
Kontaktlærer 1.trinn
1B
1A
1C
Onsdag gikk 1. trinn opp til aktivitetsparken, som ligger ved siden av stadion. 

Her det det hjelp å få og det er gratis.

Ta kontakt på telefon 51336300 eller mail:

bfe.ressursenteret@sandnes.kommune.no

 

 

 


I dag har vi hatt samla alle elever og ansatte til høytidstime og vennskapstime. Dette er en flott tradisjon, som gir en fin avslutning på høsthalvåret.

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte en god jul og et godt nyttår!

 

Hilsen ledelsen


Etter at 1. trinn hadde jobba med Steinalderen på skolen avslutta vi med uteskole i Ormaskogen, onsdag 27.11. Elvene ble delt inn i grupper/familier og oppdraget var å "bygge" et steinalderhjem med bålplass.

Elevene tok i bruk fakta de hadde lært på skolen og bygde flotte hjem med gruver og soveplasser. Noen var ute på bøffeljakt, mens andre lagde mat til familien sin. Flere av familiene ga hverandre navn og titler som mor, far, storesøster/bror o.s.v.

Noen klatra høyt opp i trærne for å holde utsikt etter farlige dyr.  


Onsdag 4. desember var hele 1. trinn med foresatte samlet i Blokså til julefest. Elevene sang både på norsk og engelsk. 10-11 elever fra klasse leste bokstavvers med god innlevelse.

Etter opptredenen i Blokså gikk alle klassene hver til sitt og koste seg sammen i godt selskap med god mat.


Elevene får ta med maskinene hjem på mandag Etter flere dagers grundige undersøkelser av chromebooken som begynte å brenne sist uke, har leverandøren nå funnet årsaken til branntilløpet. Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil. - Vi har fått forsikringer fra leverandør om at chromebookene kan tas med hjem etter skoletid, sier IT-sjef Ole Kristain Risa. Før maskinene blir levert til elevene på mandag, vil de bli sjekket for eventuelle ytre skader.

Hei alle foreldre. Vær obs at det er flere klasser der noen elever har fått lus.  Se info skriv på forsiden.

Hilsen helsesykepleier Sissel

 


Fredag 8. november fikk alle elevene mulighet til å delta på ei samling i gymsalen der vi hadde overrekkelse av sjekk på 165 000 kroner til en representant fra HEI-verden.

I ettermiddag var det fullt hus på skolen vår. Det var store og små  i alle rom. Salget gikk godt både i lyn lotteri, salg av elevprodukter, ballkast, bingoen og presentasjonene. Det var også godt med folk på lykkehjulet og køen til spøkelsestunnelen tydet på at det var svært populært.

 

Tusen takk til alle elever, foresatte og ansatte som har bidratt til at det gjennomføringen gikk så fint!


Vi på Stangeland gleder oss til aksjonsdagen på årets HEI aksjon. Alle foresatte med familie er hjertelig velkomne hit

TORSDAG 7. november kl. 17 - 1830