Meny
Velg seksjon 1.Trinn Stangeland
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Tradisjonen tro må vi ut på tur sammen med korpset og øve oss på å marsjere, rope og synge.

Juniorkopset klarte seg veldig godt fremst i toget og vi var heldige også i år å ha publikum langs ruta. 


Hipp - hipp- hurra for 17. mai!

Dagen som mange små og store har ventet på fikk en flott ramme med nydelig vær. Det kan ikke bli bedre, sol fra klar himmel og god temperatur. Det var blide barn og voksen som møtte opp på skolen i god tid før kl. 0900 for å gå i skoletoget.


Hipp - hipp- hurra for 17. mai!

I dag er dagen mange små og store har ventet på. Nydelig vær vil nok sette en ekstra fin ramme rundt dagen i år.

Program for dagen :

 


Onsdag 15. mai møtte store og små opp på skolen i et strålende vær for å gjøre skolegården fin. Det ble kostet og luket, fylt grus på grusfotballbanen og vindu ble pusset. De som ville kunne gå på kafè å kose seg med pølser, kaker og is.


De siste ukene har vi lært om småkryp. Vi har funnet ut hva de heter og hva som kjennetegner de ulike artene. Denne ukene har vi gått på jakt etter insekter i skolegården og nærområdet rundt skolen. Elevene har vært utrolig engasjerte og nysgjerrige.

Elevene på 1.trinn har nå gått over 100 dager på skolen og det må feires!!

Det ble kake, tegning, spill, bygging, telling og dansing.


Nå er det lenge siden sist vi la ut noen bilder fra trinnet. Derfor blir det en liten samling av ulike aktiviteter som vi har hatt i løpet av høsten. God juleferie fra oss på 1. trinn. 


I år klarte vi nok en gang å samle inn 160 000 kroner til Hei- verden under Hei-aksjonen vår. Tusen takk til alle som har vært med på å gjøre dette mulig.

Fredag 2. november hadde vi sjekkoverrekkelse i gymsalen på Stangeland skole. Da kom Stine fra Hei-verden på besøk og fikk være med på alle tre samlingene. I år var det Sara, Soltan og Alice fra 7. trinn som dro oss gjennom programmet. Korpset spilte både åpnings- og avslutningsnummer og 3. trinn sang en kjempefin sang for oss. Den heter VI og handler om fred og vennskap.


Det var fullt på hele skolen under Hei-aksjonen torsdag 01.11.


I dag har 1. trinn vært ute på tur og sett den flotte eventyrstien som Jønningheia barnehage har laget. Vi sang, kikket på alle de flotte figurene og koste oss på veien til heksa.