Meny
Velg seksjon 1.Trinn Stangeland
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
Kontaktlærer 1.trinn
1A
1B
1C
1D
1E
1F
Odin
Dette året kan vi ikke gjennomføre HEI-aksjonen på tradisjonelt vis. Selve “HEI-aksjonsdagen” utgår, men vi ønsker likevel å gjennomføre en solidaritetsaksjon for skolen som planlagt i uke 45. I år har vi valgt å støtte prosjektet i Laos, og vil gjøre oss kjent med dette landet.

Hekser, troll og slanger i Ormaskogen. 

I dag hadde vi bladjakt på uteskolen. Vi snakket om ulike treslag, med tilhørende blader. Elevene fikk i oppgave å lete etter blader og matche de til de ulike treslagene. I skogen fant vi blader fra eik, lønn, bjørk, hassel, rogn og bøk, samt barnåler fra grantrær. Noen elever lagde også finne buketter og kunstverk av bladene de fant. Etter jakten var det frilek for elevene. 

Skolen bes om å formidle at Helse og velferd ønsker at alle som trenger å testes for COVID-19 benytter nettstedet www.c19.no for timebestilling.

Rundkjøringen ved Stangeland skole skal brukes til å slippe av elever. Må elevene ha følge inn i skolegården, må dere parkere lengre vekke fra skolen og gå sammen med eleven.

Ingen bil skal stå parkert i rundkjøringen. Stopp som omfatter mer enn å slippe av elev, blir sett på som parkering.


I dag har vi vært på vår første tur til Ormaskogen. Det ble en kjekk, men litt våt opplevelse. Frilek stod på programmet. Elevene bygde trehytter, klatret, turnet, lagde kunst, sang og telte ulike ting vi fant i skogen.


På Stangeland skole jobber vi aktivt for at elevene skal ha et trygt og godt skolemiljø. Skolens planer finner dere i kolonnen til høyre under Hjem-skole. 

Oppmøte ved flaggstanga i skolegården kl.9.00.

Skoledagen varer til kl.13.30.

Vi gleder oss!

Velkommen til Stangeland skole!


Information from the Norwegian Institute of Public Health, read more:

Nytt om Koronaviruset og tiltak 9/2-2020