Meny
Velg seksjon 3.Trinn Stangeland
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Stangeland skole ble ferdig bygd i 2021, men offisielt åpnet i januar 2022. Torsdag 12. og fredag valgte vi å markere 100 års jubileet.

Dagen starta med et langt tog sammen med korpset i bydelen (årets øvetog til 17. mai). Vi var så heldige at mange foresatte, tidligere elever og besteforeldre stilte opp langs ruta og heia på oss. To avdelinger i Hans og Grete barnehage fikk være med å gå et stykke med oss, og Stangelandsforen barnehage heia på oss da vi gikk forbi.

Etter lunsj hadde vi stort jubileumsshow ute i skolegård med opptreden av alle trinnene på skolen. Trinnene fikk tildelt et tiår fra 1920-1980 som de fikk velge sanger/danser fra. Det ble et svært variert program med sang, dans, solister og drama.  

Vi var spente på hvordan det skulle gå med stående publikum, men det gikk over alle forventning. En fantastisk flott, dyktig gjeng med elever og flinke, dyktige lærere på Stangeland skole. Tusen takk til alle for en kjempeflott dag!

Fredag hadde vi gammeldags skole der veldig mange elever og ansatte hadde kledd seg ut og på noen av trinnene gikk de helt inn i rollen sin. De voksne ble hilst på med neiing og bukking i gangene og tiltalt med føken, fru og herr. Noen synes det var veldig kjedelig med gammeldags skole: finskrift, avskrift av tavla, ingen CB eller filmer og strenge regler. Samla sett var det en kjempekjekk dag for både  elever og voksne.

Etter å ha spist matpakken sin fikk alle elevene is. 


Dersom eleven er syk, nærkontakt eller av andre grunner må være hjemme, så vil vi nå ukentlig legge ut et arbeidsprogram i basisfagene matematikk, norsk og engelsk. Dette ligger tilgjengelig i Classroom på elevens CB under fanen informasjon til foreldre/foresatte. Det er viktig at det ikke gjøres flere sider eller oppgaver enn det som står oppført til de ulike dagene.

Vi ønsker alle elever og foresatte på 3.trinn en riktig god jul og et godt nytt år! Håper at dere får en fin tid sammen med venner familie og venner. Vi sees mandag 3.januar kl.8.15. 

Julehilsen fra alle voksne på 3.trinn


Elevene har laget flotte malerier av afrikanske dyr i solnedgang som selges som årets Hei-produkt. Veiledende pris er 30 kroner. Pengene kan gis kontant til lærer eller sendes på Vipps til nr. 627359. Elevene får sitt produkt med hjem som ranselpost idag. 

Husk å sette av tid til årsmøte i FAU tirsdag 31.08.21 kl. 18.00. Alle vil få innbydelse i transponder.

 

Hilsen Rigmor og Geir.