Meny
Velg seksjon 3.Trinn Stangeland
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Det er 110 dokumenter i arkivet.
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Et nytt skoleår er historie!

Det har vært mye aktivitet på skolen dette året også. Alle har hatt to utviklingssamtaler og foreldremøter. Det har vært høstfester, julefester, og juleball for 7. trinn,  frokost eller lunsj før jul eller påske, leirskole for 7. trinn på Gullingen, HEI-aksjon, litteraturuker, karneval, aktivitetsdag, friidrettsdag, gåturer og sykkelturer, juleverksted, BliMe dans i skolegården, langløypa for 5.-7. trinn både høst og vår, besøk på Vitenfabrikke, øvetog på 16. mai og 17. maifeiring, Tinestafetten, aktivitetsdag og friidrettsdag, mange ulike turneringer, sykkelopplæring på Sykkelgården på Lura, mange besøk av Den kulturelle skolesekken, Fugleprosjekt, korpset har hatt rekrutteringskontsert og vi har hatt kunstprosjekt på alle trinn som vises igjen rundt omkring på skolen Alt dette har elevene fått gjort i tillegg til mye spennende undervisning i alle fag.  

Alle klassene har hatt sommerfest for å avslutte skoleåret 2023-2024. 

 

 


Her finner du bilder fra noen av aktivitetene elevene på Stangeland skole har vært med på dette skoleåret! 

Dersom eleven er syk, nærkontakt eller av andre grunner må være hjemme, så vil vi nå ukentlig legge ut et arbeidsprogram i basisfagene matematikk, norsk og engelsk. Dette ligger tilgjengelig i Classroom på elevens CB under fanen informasjon til foreldre/foresatte. Det er viktig at det ikke gjøres flere sider eller oppgaver enn det som står oppført til de ulike dagene.

Vi ønsker alle elever og foresatte på 3.trinn en riktig god jul og et godt nytt år! Håper at dere får en fin tid sammen med venner familie og venner. Vi sees mandag 3.januar kl.8.15. 

Julehilsen fra alle voksne på 3.trinn


Elevene har laget flotte malerier av afrikanske dyr i solnedgang som selges som årets Hei-produkt. Veiledende pris er 30 kroner. Pengene kan gis kontant til lærer eller sendes på Vipps til nr. 627359. Elevene får sitt produkt med hjem som ranselpost idag. 

Husk å sette av tid til årsmøte i FAU tirsdag 31.08.21 kl. 18.00. Alle vil få innbydelse i transponder.

 

Hilsen Rigmor og Geir.