Meny
Velg seksjon 3.Trinn Stangeland
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Tusen takk til alle som var med på Hei-avslutning i gymsalen i formiddag. Vi kunne overrekke sjekken med 200 000 kroner til Stine fra HEI verden. 

På samlingene spilte korpset i starten og som avslutning, og 4. trinn var supre forsangere på alle tre samlingene. 5 kjempeflinke elever fra trinnet var konferansierer. De oppsummerte litt av det flotte arbeidet vi har gjort på skolen vår for Hei-verden de 50 årene vi har støttet prosjektene deres, og de leda oss trygt gjennom det 25 minutt lange programmet.


Tusen takk til alle som var med å bidro til at årets åpen dag ble en suksess. Det var stor aktivitet på hele skolen. Kaféene solgte godt, og det var masse folk både på Bingoene, ballkast, i spøkelsesløypa, ved lykkehjulet og i alle rom der det ble solgt flotte elevprodukt. Lynlotteriet solgte også godt. 

 


Dersom eleven er syk, nærkontakt eller av andre grunner må være hjemme, så vil vi nå ukentlig legge ut et arbeidsprogram i basisfagene matematikk, norsk og engelsk. Dette ligger tilgjengelig i Classroom på elevens CB under fanen informasjon til foreldre/foresatte. Det er viktig at det ikke gjøres flere sider eller oppgaver enn det som står oppført til de ulike dagene.

Vi ønsker alle elever og foresatte på 3.trinn en riktig god jul og et godt nytt år! Håper at dere får en fin tid sammen med venner familie og venner. Vi sees mandag 3.januar kl.8.15. 

Julehilsen fra alle voksne på 3.trinn


Elevene har laget flotte malerier av afrikanske dyr i solnedgang som selges som årets Hei-produkt. Veiledende pris er 30 kroner. Pengene kan gis kontant til lærer eller sendes på Vipps til nr. 627359. Elevene får sitt produkt med hjem som ranselpost idag. 

Husk å sette av tid til årsmøte i FAU tirsdag 31.08.21 kl. 18.00. Alle vil få innbydelse i transponder.

 

Hilsen Rigmor og Geir.