Meny
Velg seksjon 3.Trinn Stangeland
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Hei alle sammen!

I dag, fredag, har Eli og Siren laget nye passord til elevene i klasse 3C og 3B. Dere skal få disse på mandag. Mest sannsynlig virker de gamle fram til da. 

God helg!


 -Chrome book -

Vi håper alle får en herlig påskeferie med masse sol og kjekke opplevelser :-)

Skolestart er onsdag 4.april.


Elevene på 3.trinn begynner med Smart øving i uke 8. Det er viktig at dere foresatte leser informasjon om dette. Skrivet blir delt ut i uke 8, men det ligger også her på 3.trinns hjemmeside under "Generell informasjon". 

Lykke til med øvingen!


Torsdag og fredag i uke 4 hadde hele skolen besøk av den kulturelle skolesekken. Denne gangen var det to dyktige musikere, Soetkin Baptist og Jan van Lomax som trollbandt elever og voksne med historien om Elan. Hun drømmer ei natt at hun skaper en gigantisk maskin  som skal samle inn alle sanger i hele verden. Ved soloppgang tar hun fatt på vandringen sin med en båndopptaker under armen. Hun vandrer verden rundt og samler sanger. På veien finner hun sanger som kan helbrede, som får folk til å sovne, som gjør mennesker glade, for å feire og for å tulle og tøyse.

Tirsdag 30.januar kl.18.00 er det foreldremøte i Blokså (egen lapp deles ut på mandag).

Velkommen!


Her er datoene for vinterfestene:

Mandag 27.november: 3D

Tirsdag 28.november: 3C

Onsdag 29.november: 3A

Torsdag 30.november: 3B

Vi gleder oss!


I dag kunne vi overrekke den fantastiske sum på 160 000 kroner til Inger fra Hei-verden på Hei-avslutninga i gymsalen.  Tusen takk til korpset, 7. trinn og alle elever og ansatte for tre flotte "samlinger". Det var god sang, flotte opptredener og et kjempegodt publikum.