Meny
Velg seksjon 5.Trinn Stangeland
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
5.trinn har laget produkter til HEI-verden sitt 50 års jubileum. Elevene har tatt inspirasjon fra Edvard Munch sitt bilde "Solen". Pynten skal henges opp i Munkehagen park i Stavanger. Dersom dere har lyst å se utstillingen er dere velkomne til å bli med på HEI-verdens familiefest 23.september.

Torsdag 7.september var turdag for alle på Stangeland skole.

Torsdag 31.august stod Yatzy på dagsplanen.

Fredag 18.august var 1. og 5.klasse samlet til lesestund. Fadderne på 5.trinn hadde øvd på å lese ei selvvalgt bok for fadderbarnet sitt. 

Velkommen tilbake til et nytt skoleår! Vi gleder oss til å treffe alle igjen i morgen 16.august klokka 8.15. Vi møtes i oppstilling utenfor klasserommet (5A rom 18, 5B rom 17 og 5C rom 16)

Stangeland skole ble ferdig bygd i 2021, men offisielt åpnet i januar 2022. Torsdag 12. og fredag valgte vi å markere 100 års jubileet.

Dagen starta med et langt tog sammen med korpset i bydelen (årets øvetog til 17. mai). Vi var så heldige at mange foresatte, tidligere elever og besteforeldre stilte opp langs ruta og heia på oss. To avdelinger i Hans og Grete barnehage fikk være med å gå et stykke med oss, og Stangelandsforen barnehage heia på oss da vi gikk forbi.

Etter lunsj hadde vi stort jubileumsshow ute i skolegård med opptreden av alle trinnene på skolen. Trinnene fikk tildelt et tiår fra 1920-1980 som de fikk velge sanger/danser fra. Det ble et svært variert program med sang, dans, solister og drama.  

Vi var spente på hvordan det skulle gå med stående publikum, men det gikk over alle forventning. En fantastisk flott, dyktig gjeng med elever og flinke, dyktige lærere på Stangeland skole. Tusen takk til alle for en kjempeflott dag!

Fredag hadde vi gammeldags skole der veldig mange elever og ansatte hadde kledd seg ut og på noen av trinnene gikk de helt inn i rollen sin. De voksne ble hilst på med neiing og bukking i gangene og tiltalt med føken, fru og herr. Noen synes det var veldig kjedelig med gammeldags skole: finskrift, avskrift av tavla, ingen CB eller filmer og strenge regler. Samla sett var det en kjempekjekk dag for både  elever og voksne.

Etter å ha spist matpakken sin fikk alle elevene is.