Meny
Velg seksjon 5.Trinn Stangeland
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Nå er det tid for å sjekke om noen har lus. Vi oppfordrer alle om å gjennomføre denne sjekken!

Hvordan vi gjør dette og eventuelle tiltak, finner du opplysninger om her: Lusefritt Norge


I år klarte vi nok en gang å samle inn 160 000 kroner til Hei- verden under Hei-aksjonen vår. Tusen takk til alle som har vært med på å gjøre dette mulig.

Fredag 2. november hadde vi sjekkoverrekkelse i gymsalen på Stangeland skole. Da kom Stine fra Hei-verden på besøk og fikk være med på alle tre samlingene. I år var det Sara, Soltan og Alice fra 7. trinn som dro oss gjennom programmet. Korpset spilte både åpnings- og avslutningsnummer og 3. trinn sang en kjempefin sang for oss. Den heter VI og handler om fred og vennskap.


Det var fullt på hele skolen under Hei-aksjonen torsdag 01.11.


I dag sprang alle guttene og jentene på mellomtrinnet langløypa.

I dag var 1 trinn og fadderne sammen på tur til Actionball skogen og Smeaheia. Vi har hatt det veldig fint sammen. Vi har blant annet lekt katt og mus, slå på ringen, klatret i trær, lekt med pinner, stikkball og mye mer. Fadderne har gjort en veldig god jobb med å passe på. Det er godt å ha en fadder å holde i.  

Vi håper at alle har hatt en kjekk sommerferie og er klar for et nytt skoleår. Vi starter opp mandag 20. august kl. 08.15. Elevene er ferdige kl. 14.00. Klasserommene er klare og vi gleder oss!

Hilsen Henrikke, Veronica, Aud Elin, Bjørn Atle, Jurate, Sissel og Ingrid