Meny
Velg seksjon 5.Trinn Stangeland
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Det er 40 dokumenter i arkivet.
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Et nytt skoleår er historie!

Det har vært mye aktivitet på skolen dette året også. Alle har hatt to utviklingssamtaler og foreldremøter. Det har vært høstfester, julefester, og juleball for 7. trinn,  frokost eller lunsj før jul eller påske, leirskole for 7. trinn på Gullingen, HEI-aksjon, litteraturuker, karneval, aktivitetsdag, friidrettsdag, gåturer og sykkelturer, juleverksted, BliMe dans i skolegården, langløypa for 5.-7. trinn både høst og vår, besøk på Vitenfabrikke, øvetog på 16. mai og 17. maifeiring, Tinestafetten, aktivitetsdag og friidrettsdag, mange ulike turneringer, sykkelopplæring på Sykkelgården på Lura, mange besøk av Den kulturelle skolesekken, Fugleprosjekt, korpset har hatt rekrutteringskontsert og vi har hatt kunstprosjekt på alle trinn som vises igjen rundt omkring på skolen Alt dette har elevene fått gjort i tillegg til mye spennende undervisning i alle fag.  

Alle klassene har hatt sommerfest for å avslutte skoleåret 2023-2024. 

 

 


Her finner du bilder fra noen av aktivitetene elevene på Stangeland skole har vært med på dette skoleåret! 

Hele 5.trinn øver på sjakk. Vi har deltatt på online-øving, spilt med læringsvenner på Chess.com og nå spiller vi mot motstandere på tvers av trinnet. Vi har meldt oss på en turnering som skal skje i mars.

5.trinn har laget produkter til HEI-verden sitt 50 års jubileum. Elevene har tatt inspirasjon fra Edvard Munch sitt bilde "Solen". Pynten skal henges opp i Munkehagen park i Stavanger. Dersom dere har lyst å se utstillingen er dere velkomne til å bli med på HEI-verdens familiefest 23.september.

Velkommen tilbake til et nytt skoleår! Vi gleder oss til å treffe alle igjen i morgen 16.august klokka 8.15. Vi møtes i oppstilling utenfor klasserommet (5A rom 18, 5B rom 17 og 5C rom 16)