Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
Vårt tilbud om matservering ved SFO fra 1.sept-21

Stangeland SFO har over flere år økt mattilbudet mer og mer, og vi synes at det skal være et prioritert tilbud til barna, selv om det er et ekstratilbud ved vår SFO.

Fra og med 1.september vil vi sette i gang med matservering ved SFO. Inntil da har barna med matpakke til både skolelunch og SFO-måltid ca. kl. 13.30.

Fakturering for mat ligger inne på faktura for foreldrebetaling fra og med 1. september til følgende priser pr. mnd: 100% plass = 140,- /  60% plass = 98,-

Våre barneveiledere legger ned mye innsats i å handle inn, oppbevare og tilberede maten til barna.

Fire av dagene har vi et buffetbord hvor vi serverer brødmat med flere typer brød, samt knekkebrød med all slags pålegg som ønskes av barna. Vi tilstreber i tillegg å kunne supplere med oppkuttet frukt og grønnsaker. Alle trinn kommer til å forsøke å innarbeide en av ukedagene til å servere varmmat. Da setter vi kokkene i gang med matlaging ca. èn time før barneveilederne ved SFO overtar barna etter skoleslutt. Matplan for varmmat vil etter hvert legges ut på hjemmesiden.

Vi håper at alle, både barn og foreldre, setter pris på vårt tilbud om matservering ved Stangeland SFO :-)

 

 

 

Barna har med seg matboks og drikkeflaske til skolelunch som vanlig. I heldags-SFO tar barna, som vanlig og pga. logistikk og turer ut av bygget, med seg matpakke til to måltider, et ca. kl. 10.15 og et ca. kl. 13.15.

Vi håper at alle, både barn og foreldre setter pris på vårt tilbud om matservering ved Stangeland SFO :-)