Meny
Trinn Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Forsterket avdeling
0.trinn
Artikkel
Vedlegg til artikkel
Ukeplan for sommer-SFO
Hovedadresse Besøksadresse: Postveien 65 4307 Sandnes Telefon: 51338400 og 47503435 Send oss e-post
Postadresse Trones skole, Postboks 583 4302 Sandnes
Redaktør: Mats Herholdt-Bjørnrå
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Sommerbrev fra SFO.

Da var tiden inne for sommer-sfo igjen og i den forbindelse kommer det her litt informasjon som er kjekt å vite. 

Vi har planlagt flere aktiviteter for elevene som har registrert at de kommer på sommer-SFO. Fristen for å registrere at ditt barn kommer/ikke kommer i sommer-SFO var 16.05.22, via skjema i transponder.  Bemanning og aktiviteter er planlagt ut ifra elevtallet. Det er derfor viktig at dere forholder dere til de dagene dere har satt opp, vi har dessverre ikke mulighet til å endre på dagene nå. Ukeplanen legges ved her på hjemmesiden, som vedlegg, samt sendes ut i transponder. 

Kjernetid: 

Vi har kjernetid fra kl. 10.00 - 14.00. Endringer i ukeplanen kan skje, det er derfor viktig at elevene er på plass til kl. 10.00. Husk å minne ditt barn på at når de kommer til SFO må de gå inn på SFO, ikke stoppe å leke ute i skolegården. Dette er viktig for at vi skal få med oss at eleven er på plass og få krysset de inn på listene våre. 


Ang. ukeplan:

Fredag 24. Juni starter vi sommer-sfo med en skikkelig sommerfest for elevene. Det blir stasjonslek i skolegården, pølser til lunsj, samt vi rigger i stand en “is-kiosk” med masse deilig is til dessert. Det er meldt strålende vær så la gjerne eleven få med seg badetøy og håndkle, så er de rustet for litt vannlek dersom anledningen byr seg. 

I uke 26 blir det Vitenfabrikken torsdag (Pinnsvin og Panda) og fredag (Solsikke), disse dagene er satt opp ut ifra det som var ledig hos Vitenfabrikken. 

I ukeplanen står det oppført planlagte aktiviteter, men som nevnt kan endringer forekomme. Vi vil også stelle i stand aktiviteter ut ifra været, som. f.eks. vannlek ute, eller andre ønsker som måtte dukke opp hos elevene. 

Matpakke: 

Elevene må ha med matpakke til to måltider. Dersom de ønsker å spise frokost på SFO må de ha med mat til dette også. I ukeplanen står det oppført de dagene vi serverer lunsj. 

Fravær: 

Dette kan vi ikke få sagt nok ganger. Fravær (sykdom/fri) skal registreres i transponder. De fleste elevene går til SFO selv og for at vi skal vite at alle kommer trygt frem er vi nødt til å få beskjed dersom noen tar fri eller er syke. Dere krysser av for SFO i transponder. Dersom eleven skal gå hjem til andre tider enn avtalt, eller at andre enn foresatte skal hente eleven må dette også informeres om i transponder, evt. på sms/ringes inn på telefonen til avdelingen. 

Klær:

Ta med klær til både solskinnsdager og regnfulle dager - vi er ute uansett vær og som vi ofte erfarer kan været skifte fort. Husk også å smøre ditt barn med solkrem før det går hjemmefra på dager det er nødvendig. 

Fra 1.august. 

SFO starter opp igjen 1. august etter å ha holdt stengt i uke 27,28,29 og 30. Da møter elevene til sine nye baser/avdelinger.  Nye 1. klassinger møter på Solsikke. De som begynner på 2. trinn møter på Pinnsvin og de som begynner på 3. og 4. trinn møter på Panda. 

Kontaktinformasjon til avdelingene: 

Solsikke: 47503389
Pinnsvin: 47504089
Panda: 47503630Vi takker for året som har gått og ønsker dere alle en riktig god sommer! 


Sommerhilsen fra personalet på SFO.