Meny
Trinn/seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Postveien 65 4307 Sandnes Vis på kart
Telefon: 51338400 og 47503435 Send oss e-post
Redaktør: Inger Aarstad Bauge
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Mer informasjon om Chromebook og Google. 

Vi er i gang med noen endringer på SFO SØR og ber alle foresatte lese igjennom vedlegget. Vedlegget finner dere til høyre.


2. trinn har lært mye om samene. Samenes dag har blitt feiret med lassokasting og spising av festmåltidet Bidos. 


Avdelingsleder for SFO Sør, Eline T. Kristensen, har fra 01.01.19 trådt inn i stillingen som avdelingsleder for SFO FA. Dvs. at hun har lederansvar for begge SFO tilbudene ved Trones Skole.

 


SFO Sør har gjort en avtale med Vågen VGS. om å få låne buldreveggen hver Fredag.

Vi har fått prøve dette ut par ganger nå og ønsker og fortsette med tilbudet. Vi bytter derimot dag fra tirsdag til fredag.

Dette blir et tilbud til 2. 3 og 4 trinn.
 


Vant penger til rullestoldisse.

Politiet har gjennomført kontroll av elevenes sykler/sparkesykler på skoleveien i dag morges. Mange, veldig menge elever fikk mangel-lapp med seg hjem. Over halvparten av syklene manglet lys.

Barn trenger foreldre som involverer seg, også i dataspill. Uansett morsmål er det viktig å kunne ha en dialog, og derfor har Medietilsynet har laget en kort brosjyre på fem språk om hvordan du kan snakke med barn om dataspill. Brosjyren er nå tilgjengelig på arabisk, tigrinja, somali, polsk og engelsk.

Det er forholdsvis nylig kommet en endring i forskrift om krav til sykkel. Denne endringen åpner for flere typer av det som kalles "småelektriske" kjøretøy. Vi ser, og får meldinger om, at det er mye farlig og ulovlig bruk av disse kjøretøyene blant barn og ungdom i kommunene.   I det vesentlige skyldes dette for mange personer som sitter på, uaktsom kjøring, endring av ytelse og manglende bruk av lys. Vi har registrert flere ulykker på disse kjøretøyene, og politiet er bekymret for denne utviklingen vi nå ser. På bakgrunn av dette har vi derfor forfattet det vedlagte brev som vi ber om at dere velvillig distribuerer til samtlige barne- og ungdomskoler samt videregående skoler som dere har ansvaret for.