Meny
Trinn SFO
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Forsterket avdeling
0.trinn
Hovedadresse Besøksadresse: Postveien 65 4307 Sandnes Telefon: 51338400 og 47503435 Send oss e-post
Postadresse Trones skole, Postboks 583 4302 Sandnes
Redaktør: Mats Herholdt-Bjørnrå
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Informasjon om 60% SFO plass 1-3 klasse

Denne uken har vi kosa oss. Vi har blant annet lekt både inne og ute, Solsikke har vært på tur i nærområdet, Pinnsvin og Panda har vært på Ørnhaug besøk og aktivitetstun på Åmøy, fargelagt masse, vært i gymsalen, laget og spist pizza, fått neglelakk. Vi avsluttet en fin uke med film og popkorn :) 


Diverse lek, kunst og håndverk, play doh

Litt av det vi har gjort på SFO den siste tiden på Pinnsvin og Panda: vi har vært å sett på 7. klasse som hadde forestilling med Flaks sjongleringsgruppe, vi har lekt mye ute i varierende vær, kost oss med tomatsuppe, lært å lage smykker og armbåndSFO fikk være med å leke - spille litt innebandy samt ha lek og morro i gymsalen. 

I dag har vi hatt rebus i finværet. Elevene var gode til å samarbeidet om oppgavene:) 

 


Da var tiden inne for sommer-sfo igjen og i den forbindelse kommer det her litt informasjon som er kjekt å vite. 

Vi har planlagt flere aktiviteter for elevene som har registrert at de kommer på sommer-SFO. Fristen for å registrere at ditt barn kommer/ikke kommer i sommer-SFO var 16.05.22, via skjema i transponder.  Bemanning og aktiviteter er planlagt ut ifra elevtallet. Det er derfor viktig at dere forholder dere til de dagene dere har satt opp, vi har dessverre ikke mulighet til å endre på dagene nå. Ukeplanen legges ved her på hjemmesiden, som vedlegg, samt sendes ut i transponder.