Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Fagerlidal 100 9325 BARDUFOSS Telefon: 93468824 Send oss e-post
Postadresse Mellombygdveien 216 9321 MOEN
Redaktør: Svein Erik Pedersen
For ansatte
Pålogging
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Det er oppdaget lus blant elever her på skolen denne uka, så vi re-publiserer informasjon fra folkehelseinstituttet. Se link med eget skriv.


Som informert om i fellesdelen på foreldremøtene, skal Fagerlidal Skole i det videre halvannet året samarbeide med Dembra og som ledd i dette samarbeidet skal det gjennomføres en undersøkelse blant både elever og ansatte. Denne undersøkelsen vil danne grunnlaget for vurdering av hvilke tema vi på skolen hos oss skal ha størst fokus på i dette samarbeidet. Undersøkelsen er anonym, og som foreldre har dere rett til både å se spørsmålene og å evt. be om at deres barn ikke skal gjennomføre undersøkelsen.

1.-4. trinn har i dag hatt besøk av DKS og "Bussen Blåmåka".


Da er alle av høstens foreldremøter gjennomført, og tusen takk for godt oppmøte og særdeles mange gode og kloke innspill til det videre arbeidet med å være en god skole for barna våre! Vi registrerte mange gode og nyttige diskusjoner blant annet om inkludering i foreldregruppa, bursdager og elevenes bruk av sosiale medier. Vi satser på videre drift av foreldremøtene her på skolen som dialogkafe' og ser fram til fortsettelsen i samarbeidet med dere alle. 

Vi legger ellers her ut fraværsreglene som ble gjennomgått i fellesdelen. 


Da er vi klare, og dere alle skal ha fått innkalling til foreldremøte via Transponder. Se ellers vedlagte informasjonsskriv fra Dembra - skolens samarbeidspartner i arbeid med å forebygge utenforskap, fordommer, rasisme og andre former for gruppefiendtlighet. Det vil komme nærmere informasjon fra Dembra i møtet. 

Vedlagt er også innkallingen fra rektor. 


Mobil, spilling, internettbruk og sosiale medier er et krevende felt, både for unge, som forelder og som skole. Dubestemmer.no er et samarbeidsprosjekt mellom Datatilsynet og Utdanningsdirektoratet med relevant informasjon, råd og tilrettelegging for drøfting. Nyttig nettside, spesielt for foreldre på mellomtrinnet.