Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Fagerlidal 100 9325 BARDUFOSS Telefon: 93468824 Send oss e-post
Postadresse Mellombygdveien 216 9321 MOEN
Redaktør: Tor Hågbo
Er det noe som er vanskelig hjemme eller på skolen?
Alarmtelefonen for barn
Mobbeombudet
Støttetelefon psykisk helse
For ansatte
Pålogging
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi får jevnlig spørsmål om de ulike digitale plattformene i skolen som dere møter i foreldrehverdagen, så her en kort og grei oversikt: 

Vi har lyst å berømme ungdommene som ordna opp etter både seg selv og andre, og gjorde benken vår enda bedre enn den var fra før. 

Til lykke med grunnlovsdagen 2020, med hilsen fra små og store ved Fagerlidal skole. Hipp hipp hurra!! 

 

Barnas tale ved Sofie og Emilie


Vi siterer ei av jentene i 2. klasse i dag; "Dette er den beste dagen!!"

Fredag 15. mai er siste skoledag før 17. mai og også denne dagen blir annerledes enn det vi er vant til. Vi kan på grunn av smitteverntiltak blant annet ikke øve på å gå i tog eller ha barnas tale fra 7. trinn foran hele skolen. Vi har likevel bestemt oss for at markering og forberedelse til den store dagen skal vi få til. De elevene som vil kan pynte seg og ta med flagg, det er lov ta med ei flaske brus el. (selvsagt ikke energidrikk) og rektor serverer pølser og is til alle denne dagen (tusen takk til sponsorer!). Vi skal prøve å få til barnas tale digitalt, synge 17. mai-sanger og noen klasser skal også ha litt ekstra lek og moro. Det vil bli tatt en del bilder denne dagen, og planen er å dele av disse med facebookgruppa 17. mai i Målselv 2020 og her på hjemmesida. Dersom du har barn på skolen som du ikke ønsker at skal bli tatt bilder av, gi beskjed til rektor på telefon 952 42 120 så snart som mulig. 

Vi håper ellers at dere alle får en flott, om enn alternativ markering av Norges nasjonaldag søndag 17.mai! Hipphipp Hurra! 

 

 


Endelig kan vi ønske alle elever velkommen tilbake til skolen!