Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Fagerlidal 100 9325 BARDUFOSS Telefon: 93468824 Send oss e-post
Postadresse Mellombygdveien 216 9321 MOEN
Redaktør: Tor Hågbo
For ansatte
Pålogging
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi fortsetter med å dele fra opplegg og produksjoner på skolen - og her er det 7. trinn som har laget poser ved gjenbruk av, ja nettopp poser :) 

Tradisjonen tro markerte vi årets BlimE ved å gjennomføre årets dans, dette gjorde vi i dag under en fantastisk ledelse av 7.trinn. Vi er skikkelig stolte av en flott gjeng som gjennomførte med stil, både små og store! 

Vi opplever at flere elever kommer veldig tidlig til skolen, før skolen starter. Det vil være fint om elever som ikke har SFO plass, ankommer så nært skolestart som mulig, går direkte til sin inngang på skolebygget og venter der til skolestart sammen med sitt eget trinn. Dette er tiltak for gult driftsnivå, som vi ser et behov for å minne om. 

Pr dd driftes Målselvskolene videre på gult nivå, som før. Vi på Fagerlidal har gjort noen mindre interne endringer i tillegg, men disse medfører ikke endringer for elever eller foreldre slik som situasjonen er i dag. Vi oppfordrer alle til å holde seg oppdatert på situasjonen via Målselv kommunes hjemmeside og skulle endringer med betydning for skolehverdagen skje, vil informasjon komme pr transponder. 

Både små og store koste seg med besøk fra Superbussen i dag! :) Ingeborg (lærerlaget) og Sofie (elevlaget) gjorde en formidabel innsats i "planken", vi fikk høre at Marita er den beste av de voksne på skolen til å danse BlimE-dansen, og ikke minst at Mia-Olivia har hilst på kongen i lokalt Supernytt. Det ble både servert, eller rettere sagt levert slim, danset og sunget. Takk for en superhyggelig superbussopplevelse i skolegården her hos oss på Fagerlidal skole!  


Flere av klassekontaktene er i sving med trivselsskapende tiltak for sine klasser - og det synes vi er helt supert! Noen foreldre har uttrykt bekymring ifht smittevern, men vi følger de retningslinjer fra FHI - råd for skoler og FHI - råd om arrangementer som gjelder til enhver tid. Pr i dag definerer dette at aktiviteter av denne typen fint kan arrangeres i kombinasjon med enkle smitteverntiltak. Skolen kan også pr i dag disponeres til slike aktiviteter, og eksempelvis kan både kjøkken, gymsal og klasserom benyttes.