Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Fagerlidal 100 9325 BARDUFOSS Telefon: 93468824 Send oss e-post
Postadresse Mellombygdveien 216 9321 MOEN
Redaktør: Åse Sandvoll Melkild
For ansatte
Pålogging
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Spennende prosjekt, som vi gjerne deler med dere hjemme. 

 


Det er igjen oppdaget lus på skolen - og alle, både små og store bes om å sjekke seg for dette. Se vedlagte infoskriv fra FHI.  

Etter blant annet målrettet arbeid av elevrådet er nå fire av skolens rom med toalettbåser renoverte, og lukket fra gulv til tak. Låsene er skiftet og toalettforholdene for elevene har fått et betydelig løft. Troms Folkeblad tok også turen og laget både videoreportasje og en artikkel om oppgraderingen og elevrådets rolle, i går 16.11.23. 

 

Folkebladet TV - Demokratiet virker

Folkebladet artikkel - Demokratiet virker


Lørdag 11.11.23 tar 6. trinn ved Fagerlidal skole del i First Lego League på Finnsnes og vi ønsker lykke til! Nye Troms besøkte klassen, og publiserte en flott artikkel om dette den 03.11.23.

Foto: Øyvind Ludvigsen/Nye Troms


Det er i år ei gruppe elever som har lyst til å bidra med et løft på biblioteket vårt, og har tatt på seg å gjøre en innsats med dette. Vi ser at det er en del gammelt utvalg her, og biblioteksgjengen ønsker seg så gjerne litt nyere påfyll. Vi har kjøpt inn det vi kan for budsjettet vårt, men har god plass til mer. Så derfor, har du liggende pent brukte bøker for barn og ungdom og som ikke lenger er i bruk, tar vi så gjerne i mot her hos oss, og vi lover fortsatt bruk og leseglede med dem :)  

Litt glimt fra en særdeles hyggelig ettermiddag på skolen. Tusen takk til alle som kom, og alle bidrag fra foreldre, elever og ansatte som gjorde dette til en kjempefin dag! 

Vi gleder oss til å bli kjent med ny helsesykepleier hos oss, Silje Tollerud Linde som begynner her på Fagerlidal skole denne uka.

Vi har den glede av å invitere til Åpen Dag på Fagerlidal skole tirsdag 24. oktober kl. 14.00-17.00! Både elever og ansatte gleder seg til å vise fram det vi har jobbet med i høst. Målet med dagen er at skole og hjem kan samles rundt en felles, positiv opplevelse på skolen og tema for dagen er folkehelse og livsmestring. Husk å gi tilbakemelding på når og hvem som kommer jfr melding i Min skole appen. 

Åpen Dag er obligatorisk for elevene, og elevene må være på skolen fram til klokken 17.00. De får avspasert for denne ettermiddagen den 20. desember.