Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Fagerlidal 100 9325 BARDUFOSS Telefon: 93468824 Send oss e-post
Postadresse Mellombygdveien 216 9321 MOEN
Redaktør: Tor Hågbo
For ansatte
Pålogging
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I disse tider med restriksjoner pga Covid 19 synes vi det er ekstra viktig å få vist dere litt av det vi driver med på skolen via de digitale plattformene vi har. Her et glimt fra ei hyggelig, inspirerende og kreativ utstilling fra 1. trinn som kom opp nede i hallen i dag. Temaet er tverrfaglig, og ender opp med bla. miljøvennlig handlenett, tekstproduksjon om hva nettet skal brukes til og økt kunnskap om gjenbruk og miljøvern. 

Dysleksi er ei vanlig utfordring, og flere elever med diagnosen har søkt om og fått støtte fra NAV til programvare fra Lingit som lese og skrivestøtte i skolearbeid. Vi på skolen anbefaler foresatte til elever som har tilgang på disse programmene å ta en kikk på nettsida til leverandøren, her finnes oversikt over kurs, webinarer og nærmere informasjon om funksjonaliteten. Man kan også laste ned en prøveversjon for å teste ut programmet selv. 

Lingit


Viser til Transponder sendt ut fredag 25.09, og minner med dette om at i morgen 28.09 må alle elever ha med busskort og scanne dette ved påstigning. Vi håper også at alle hjemme minner sine om buss og køkultur, stå i kø på holdeplasser med flere elever -  de yngste skal  stå fremst og gå på først. Bruk setebelte, og vær rolig under bussturen, så blir det hyggelig og trygt for alle. 

Vi på skolen har fått tilbakemeldinger om risikofylt bruk av el. sparkesykkel i området, spesielt langs gangveien. Manglende bruk av hjelm, rask kjøring og uhell. Vi anmoder derfor om samtaler og oppfølging også hjemme relatert til bruk av sykkel og sikkerhet.

Vi minner samtidig om at det i skolegården hos oss ikke er tillatt verken å kjøre elektrisk sparkesykkel, vanlig sparkesykkel eller sykkel i skoletida, heller ikke når man kommer til eller drar fra skolen. Sykkel skal da trilles mellom parkeringsplassen/gangvei og sykkelparkering. Dette tiltaket er for sikkerheten til alle våre elever, og unntaket her er ifbm bruk av sykkelløypa når den blir tilgjengelig igjen for alle, men også her skal sykkel trilles mellom sykkelparkering og løypa.    


Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer sammen med sykdomsfølelse/nedsatt allmenntilstand, skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til allmenntilstanden er god.

Som informert om på foreldremøte i går 31.08 skal det  gjennomføres et musikkfaglig prosjekt mellom Kulturskolen i Målselv, Bardufoss Skolekorps, Karlstad musikkorps, FAS og Karlstad skole!