Meny
Velg seksjon SFO
Besøksadresse Fagerlidal 100 9325 BARDUFOSS Telefon: 93468824 Send oss e-post
Postadresse Mellombygdveien 216 9321 MOEN
Redaktør: Svein Erik Pedersen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi minner om fristen for å søke om å delta i kulturskolens tilbud det kommende skoleåret, 31.05.23

Vi ønsker alle store og små noen riktig gode påskedager! Vel møtt på skolen igjen, tirsdag 11.04.23, klokka 08.50.

Da er vinterferien i gang, og vi ønsker store og små noen gode dager. SFO er åpent til og med torsdag 09.03.23, og vi legger opp til rolige dager med hyggelige aktiviteter. Skolen starter igjen mandag 13.03.23, klokka 08.50.

Vi gleder oss til solfest til uka! Husk at det er obligatorisk oppmøte for elevene klokka 17.30-19.30, tirsdag 21. februar for mellomtrinnet og torsdag 23.februar for småtrinnet. 

Vel møtt!


I dag er samefolkets dag, og rektor startet dagen med å heise det samiske flagget. Lihkku beivviin - til lykke med dagen! 

Det er igjen oppdaget lus blant elever her på skolen denne uka, så vi re-publiserer informasjon fra folkehelseinstituttet. Se link med eget skriv.


Det er igjen blitt kjølig i lufta, og flere av elevene klager over å være - og å bli kalde. Dersom temperaturen synker til under 20 minus, kan elevene få lov å være inne i friminutt om de ønsker. Ut over det er vi ute både friminutt, fysak, enkelte gymtimer og på tur selv om gradestokken viser tosifrede kuldegrader. Det er derfor viktig at alle har med nok og varme klær til dette.

Fagerlidal skole er ett av flere kommunale bygg som har et slikt varslingsanlegg montert, og det informeres på forhånd for å gjøre elever og foreldre kjent med at testingen vil skje.