Meny
Velg seksjon Småtrinnet 4. trinn
Besøksadresse Fagerlidal 100 9325 BARDUFOSS Telefon: 93468824 Send oss e-post
Postadresse Mellombygdveien 216 9321 MOEN
Redaktør: Åse Sandvoll Melkild
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det er oppdaget lus hos elever på skolen, og det er lurt å ta en sjekk av ditt barn. Se ellers vedlagte informasjonsskriv fra FHI. 

Tidspunktene er klare for årets foreldremøter, vi gleder oss til å se dere alle!

5, 6. og 7. trinn: Mandag 11/9: Klokka 17.30-19.30

1. og 2. trinn: Tirsdag 12/9: Klokka 17.30-19.30

3. og 4. trinn: Torsdag 14/9 - Klokka 17.30-19.30

Nærmere invitasjon og informasjon kommer i Visma

 

 


De foreldrene som ønsker å bestille drikke til sine elever på skolen, gjør dette fra Skolelyst

Da er sommerferien snart over, og vi kan ønske velkommen til et nytt skoleår. Håper alle har hatt en fin sommerferie, og er klare for å ta fatt på et nytt år her sammen med oss.Som skolemiljøtiltak lånes gymsalen ut gratis til bursdager og arrangementer for hele klassen, trinn evt. alle gutter/jenter.

Les nærmere her om hvilke regler som gjelder, og hvordan du booker lån eller leie. 


Fra og med skoleåret 23-24 utgår Transponder app og erstattes av Visma Flyt Skole - Min skole app her hos oss på Fagerlidal skole. Appen lastes ned fra App store for appleprodukter eller Google play butikk for android telefoner. 


Første trinn har i vår laget "Drømmehagen her hos oss, og vi ønsker å sende en stor takk til foreldre og støttespillere som gjorde dette mulig! Vi håper ellers på god støtte også i sommer,  og at vi sammen kan passe på den flotte kjøkkenhagen i ferien så elevene kan gå en ekstra spennende høst i møte. Riktig god sommer så lenge, så sees vi alle igjen; mandag 21.august, klokka 08.50. 

Fagerlidal skole er ett av flere kommunale bygg som har et varslingsanlegg montert, og det informeres på forhånd for å gjøre elever og foreldre kjent med at testingen vil skje. 

Det vil i tillegg til testing av varslingsanlegget på bygget/sirenene bli sendt ut melding til alle mobiltelefoner, og alle telefoner vil sende ut en høy lyd som varer i ca 10 sekunder på dette tidspunktet.