Meny
Velg seksjon Forside
Artikkel
Besøksadresse Fagerlidal 100 9325 BARDUFOSS Telefon: 93468824 Send oss e-post
Postadresse Mellombygdveien 216 9321 MOEN
Redaktør: Tor Hågbo
Er det noe som er vanskelig hjemme eller på skolen?
Alarmtelefonen for barn
Mobbeombudet
Støttetelefon psykisk helse
For ansatte
Pålogging
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Skole for alle trinn fra og med mandag 11.05.20

Endelig kan vi ønske alle elever velkommen tilbake til skolen!

Det vil være en annerledes skoledag å komme tilbake til enn den elevene forlot den 12. mars. 7. trinn flytter til Haraldvollen, store klasser blir delt i to kohorter, og de aller fleste må bytte klasserom og garderobe. Alle trinn har nå egne uteområder og toaletter, og ikke minst må vi ha nye rutiner for når en kommer til skolen, når vi skal ut til friminutt og når vi kommer inn. 

Vi håper dere hjemme, både elever og foresatte fortsetter å bidra til at vi holder oss friske. Det betyr at vi må alle snakke godt om å bidra til overholdelse av smittevernreglene, og selv om vi er gode venner og mye sammen på fritida, så må vi overholde smittevernreglene på skolen. Og selv om det pr dd. ikke er Covid 19/koronasmitte i Målselv, så må vi vaske hender og pulter, og holde minst en meters avstand i skolehverdagen. 

Vi på skolen har trua på at dette blir bra, og ser frem til seks fine og friske uker sammen med dere før sommerferien plutselig er her!  

Se vedlegg for nærmere informasjon fra rektor, kart over uteområder og innganger, og romplan med romfordeling og fordeling av toaletter.