Meny
Velg seksjon Forside
Suldalsveien 2 4617 Kristiansand
Telefon: 38 12 10 00 Send oss e-post
Redaktør: Ragnhild E. Andersen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Link til Barnevakten
Barnevakten
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2021><<
juni 2021
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
05060708091011
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
September 2019 hadde U-trinnet en fellestur til turområdet vårt Limbindermyra. Da bestemte vi oss for å gjør et forsøk med å grave ned forskjellig avfall for å se hva som blir borte, og hva som blir liggende å forurense i naturen. Vi gravde ned plast, matavfall, yoghurtbeger, papptallerken, glasskår og metallboks. Etter 1 år og 9 måneder var tida kommet for å grave opp igjen for å se hva som hadde skjedd. Fasit viste at lite hadde skjedd med plast, melkekartong, yoghurtbeger og metallboks, mens matavfall og papptallerken var blitt til jord. 

Knuden - Kristiansand kulturskole fortsetter suksessen og tilbyr til høsten Sesam til alle barn som skal begynne på 2. trinn i Kristiansand.

På Sesam får elevene smakebiter av hva kulturskolen kan tilby av uttrykksformer og fag gjennom lek og opplevelser i grupper. Elevene får prøve seg på musikk, teater, visuell kunst og dans. Gruppene ledes av to pedagoger med kunstfaglig bakgrunn. Undervisningen skjer i SFO-tiden eller på ettermiddagen.

Her finner du oss:
• Solholmen skole (Grim) • Vardåsen skole (Søm) • Justvik skole • Vågsbygd kultursenter • Noden (Nodeland) • Nygård skole (Søgne) • Lovisenlund skole

Elever som har gjennomført Sesam prioriteres når de søker videre på andre undervisningstilbud det påfølgende året.  

For elever i 2. trinn har kulturskolen også følgende tilbud: barnekor, dans, billedkunst og fiolin.  


En liten hilsen fra store og små på kompetanseavdelingen.

Trykk på linken og last ned for å se den hyggelige videoen🤗


I dag har vi feiret 17. mai på forskudd, - og for en flott dag det ble!

 


Det har kommet inn melding om at det er observert en voksen mann som har fulgt etter barn i barneskolealder på vei hjem fra skolen. Hendelsen er meldt til politiet. Vi oppfordrer alle til å være observante. Ta kontakt med politiet hvis dere observerer noe lignende.

Denne informasjonen er lagt ut i samråd med politiet.


Sterkere sammen for barn og unge er kommunens strategiplan for oppvekst for perioden 2020-2024. Strategiplanen er forankret i kommuneplanens samfunnsdel Sterkere Sammen – Kristiansand mot 2030, og viser retning for ønsket utvikling.

Du finner hele strategiplanen ved å klikke på den i feltet til høyre.


I går kveld ble det innført rødt nivå for ungdomstrinn i Kristiansand kommune fra 03.03, men barnetrinnene fortsetter på gult nivå. I samråd med kommunalsjef for skole og ansatte på u-trinnet på kompetanseavdelingen, holdes u-trinnet her fortsatt på gult nivå. Det gjøres noen endringer i forhold til organisering av friminutt og praktiske løsninger i forhold til overganger i skolen.

Barn og unge bruker mye tid på sosiale medier og internett. Det er viktig å være forsiktig med hva man deler og hvem man har kontakt med der. Kripos har sendt ut noen råd som det kan være lurt å følge for å redusere sjansene for ubehagelige opplevelser. Se vedlegg.

Denne uka har vi høytlesingsuke. I dag har vi laget våre egne monstre etter at vi leste om Polly-Ester og monsteret.

Denne artikkelen informasjon om en del rutiner i forhold til smittevern i skolehverdagen.

Mitt navn er Ragnhild Elisabeth Andersen, og jeg er ny rektor ved Krossen skole.

Jeg kommer fra Hellemyr skole, hvor jeg har vært siden 01.01.09. Jeg var inspektør i 3 år, og har siden vært rektor der. Det er en flott skole og en flott arbeidsplass, men tiden er allikevel kommet til å søke nye utfordringer.

Nå gleder jeg meg til å komme ordentlig i gang ved Krossen skole. Jeg har vært en runde rundt i alle klassene og gruppene, og gleder meg til å bli bedre kjent med både elever og ansatte. 

Jeg ser frem til et godt samarbeid i tiden fremover med elever, foresatte og ansatte ved Krossen skole.


En nydelig dag ute i sola for 1.trinn.