Meny
Velg seksjon Forside
Gamle Asheimvei 9 4318 Sandnes
Telefon: 51 33 61 00 (07.45-15.15) Send oss e-post
Redaktør: Siri Selvikvåg Wernø
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
«Venner leker» var tema for forestillingen vi hadde for 1.klassingene på lekestadion. Alt gikk fint fra start til slutt. Der fikk elevene et vennskapsbånd (eller mini- hoppetau som noen kalte det😉)

Det var en engasjert gjeng som endelig kunne møtes til elevråd igjen. Vi hadde en gjennomgang av hva et elevråd er og hvilke forventninger som ligger i rollen som elevrådsrepresentant, før vi gjennomførte valg av nestleder. Kandidatene holdt en liten appell med påfølgende spørsmål før vi gjennomførte valget.

Onsdag 15.sept. var høstens trivselsledere på lekekurs i Sandneshallen. Elevene i 4. og 5.klasse har nominert medelever som er vennlige, inkluderende og viser respekt for hverandre. På kurset lærte vi mange nye leker og ble bedre kjent. Vi snakket også om hvor viktig det er med trivsel i friminuttene og at vi inkluderer alle i lek. Nå gleder vi oss til at våre flotte TL`er skal spre glede og trivsel i friminuttene her på Sandved skole! 

Melding fra Rogaland Fylkeskommune.

Som dere helt sikkert har merket, holder Rogaland fylkeskommune og entreprenør Risa AS på med å bygge rundkjøring i krysset mellom Heigreveien og Asheimveien.

Det gjør vi for at det skal bli tryggere for alle trafikantgrupper.
Arbeidet med rundkjøringen startet i august, og kommer til å pågå til slutten av november.


Hei alle sammen.

Skolens høstferien er i uke 41 (11. - 15. oktober), men SFO er åpen 07.30 - 16.30 hver dag.

Vi ønsker tilbakemelding fra alle om deres barn kommer eller tar FRI disse dagene.

Gå til skjema under og fyll ut!

GÅ TIL SKJEMA

FRIST for tilbakemelding er søndag 12. september. Vennligst overhold frist.

Har dere noen spørsmål eller utfordringer i forhold til tilbakemelding innen frist? Ta kontakt med oss.

Hilsen SFO

 Det er kjekt å være på tur med 2.  trinn. Vennskap blir til på tvers av klassene. 


Første skoledag sang 5.trinn for alle førsteklassingene. Fredag spiste vi is sammen -passet godt til bokstaven -i😀 I dag har vi hatt utelek sammen - det er gøy å være faddere og det er stas for førsteklassingene når fadderne kommer og leker!

Vi på 4.trinn har hatt en kjempefin tur til Sandvedparken.

Der grillet vi, lekte, gikk sporløype og hadde mye gøy sammen.


Informasjon om morgen SFO:

Vi er utendørs om morgenen.

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 07.30 - 08.15. 

Onsdager: 07.30 - 09.30.

Alle må møte ferdig kledd i godt yttertøy, garderobene blir ikke låst opp før 08.15.

Det er barn med SFO plass som kan møte på morgen SFO. 

Barn som ikke møter på morgen SFO blir ikke etterlyst av SFO. Det er ikke nødvending å melde frafall på morgen SFO, men viktig at dere gir beskjed hvis deres barn er syk eller skal ha fri etter skolen.

Telefonen blir ikke besvart på morgen SFO. Trenger du å snakke med oss? Send en SMS til trinnets telefon, så ringer vi dere så snart vi har anledning.

 


I dag har hele 2. trinn vært på tur i nydelig vær 🌞 Vi har grillet pølser, lekt og kost oss masse. Det er kjekt å være sammen alle på 2. Trinn.

Sandved skole er en "Hjertesone"-skole. Sammen med FAU jobber vi mye med trafikksikkerhet. For to år siden inngikk vi i et samarbeid med Trygg Trafikk for å hjelpe oss til å gjøre det bedre og sikrere for våre elever.

For å se start- og sluttider for elevene, se under fanen "Informasjon" eller klikk her.

Hei alle sammen.

Da var et nytt SFO år i gang. Hos oss har alt barna "rykket" opp i rekkene, det vil si at vi regner fjorårets 1. trinn som 2. trinn nå!

Her er informasjon om hvilke telefonnummer dere kan nå oss på:

1. trinn: 941 54 269 

2. trinn: 941 54 602

3. + 4. trinn: 954 05 753

Merk; det er samme nummer dere hadde i fjor, med unntak av de barna som går fra 3.- til 4. trinn. 4. trinn har ett nytt nummer å forholde seg til!


Risa AS skal på oppdrag fra Rogaland Fylkeskommune lage rundkjøring i krysset Heigreveien/Asheimveien. I forbindelse med anleggsarbeidet må gang- og sykkelsti langs veien stenges pga. sikkerhet for gående og syklende.

Denne uken har vi på 4.trinn skrevet fadder brev til  de som begynner i 1.klasse neste skoleår. Brevene blir sendt hjem til 1.klassingene i løpet av sommerferien. Vi gleder oss veldig til å være faddere. 

Hei!

Skal ditt barn gå på SFO skoleåret 2021/2022? Da skal dere levere inn nytt avtaleskjema for deres barn, skjemaet finner dere i lenken under.

AVTALESKJEMA 2021/2022

Frist for innlevering er fredag 11. juni.

Vennligst overhold fristen som er satt. Da slipper vi å sende ut purringer i etterkant.

To hjem? Da ønsker vi to avtaleskjema, ett fra mor og ett fra far.

Har dere utfordringer i forhold til levering av avtaleskjema innen frist? Vennligst kontakt oss på epost; sandved.sfo@sandnes.kommune.no

- SFO -


I dag har 4. trinn gått i tog, pyntet seg med egen designet 17.maisløyfer, sett på egenproduserte 17.mai filmer, spist pølse, deltat på ulike 17. maileker. 

På 5.trinn har vi brukt mye tid på sykkelopplæring de siste ukene - derfor var det naturlig at gjengen på 5.trinn skulle sykle i tog i dag. 

Kjekt å være i gang med "Hopp for hjertet" - en hoppetaukonkurranse arrangert av Nasjonalforeningen for folkehelsen. 

Kjekt å se at så mange av elevene på 5.trinn bruker friminuttene (og fritiden) til å hoppe tau samt løse daglige hoppeutfordringer.