Meny
Velg seksjon Forside
Gamle Asheimvei 9 4318 Sandnes
Telefon: 51 33 61 00 (07.45-15.15) Send oss e-post
Redaktør: Siri Selvikvåg Wernø
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Her finner du informasjon om vinterferien på SFO.

Forrige uke fant 5. trinn frem vannmaling og pensler. En særdeles sjarmerende flokk med fugler preger nå veggene i klasserommene.


Da starter vi endelig opp med mat på SFO.

Vi starter opp med mat mandag 1. mars, det blir i vinterferien.

Etter vinterferien er vi tilbake med mattilbud mandag til fredag.

Se meny her; menyen vil dere finne under fanen Meny på SFO.

Uke 9; vinterferien

Uke 10

Vi gleder oss!!

 


Etter vinterferien er det klart for realfagsuker her på Sandved skole. I tre hele uker skal elevene få jobbe kreativt og forskende med aktiviteter knyttet til realfag. Vi har i hele år hatt faste "tema- og forskningstimer" på timeplanen, og nå skal elevene få tatt i bruk enda mer av sine kreative sider. Alle trinn har planlagt opplegg som legger opp til stor elevaktivitet. Vi gleder oss til kjekke, spennende og utfordrende uker med realfag i fokus. Følg med på hjemmesidene!

Onsdag 10 februar var hele 6.trinn å akte på slutten av skoledagen. Det var god stemning og upåklagelig vær 😃🌞. 

Her er noen bilder fra akedagen 3.trinn hadde ved Sandneshallen. 

5. trinn fortsetter å nyte det nydelige vinterværet og denne uka tok vi med oss skøyter og gikk til Stokkelandsvannet. Under nydelige forhold fikk mange kjenne på mestringsfølelse i den 3 kilometer lange løypa, eller på en klargjort bane på isen. Bål og pinnebrød, kakao og kos. Utrolig fin dag med en utrolig fin gjeng. Godstemning, smil og latter, litt knall og fall, men topp stemning!

Skoleruta for skoleåret 2021 - 2022 er vedtatt.

Onsdag 17. februar inviterer vi til karneval for alle på SFO. Da er det veldig gøy om barna har med seg kostymer som de kan bytte til når SFO starter (de kan i utgangspunktet kle seg ut slik de vil, men vi ønsker at de ikke har våpen o.l.)

Vi skal kose oss med musikk, dans, og andre kjekke aktiviteter.

Karnevalet starter når alle er ferdige på skolen 13.25 og varer til 15.30. For de barna som pleier å gå tidligere enn 15.30 er det bare å gi beskjed dersom de ønsker å være lenger denne dagen. 

 

Vi gleder oss!


Tenk å ha Norges største skøytebane i nærmiljøet vårt! Banen er 4 meter bred og 3000 meter lang. I dag har vi på 4.trinn tilbragt skoledagen vår her. Strålende sol, kakao, kjeks og pølser på termos smakte ekstra godt etter mye kjekk lek og flere runder på isen. 

De tre siste ukene har vi kost oss med bokuker på 5.trinn.

5. trinn har benyttet seg av det nydelige vinterværet. Med god niste, varm drikke, pinnebrøddeig og vedkubbe i sekken la vi ut på tur i -9 grader. Gnistrende føre for ski og kjelker, strålende sol og pinnebrød på bålet. Noen kalde nesetipper men upåklagelig stemning og godt humør hos en flott gjeng som trives på tur.

 

Jeg vil informere om at søknadsfristen for SFO-plass er 1. mars, og det må søkes elektronisk.

Lenke til Oppvekstportalen finner du på vår hjemmeside, www.minskole.no/sandved og under seksjon SFO. Her velger du ny SFO plass.

 

Mer informasjon om skolefritidsordningen (SFO) finner du på Sandnes kommune sin hjemmeside www.sandnes.kommune.no.   

Oppstart ved Sandved SFO er fra 2. august 2021. SFO har stengt 17. august pga. planleggingsdag.

For at ditt barn skal få en best mulig oppstart på SFO oppfordrer vi at oppstart skjer på følgende datoer: 02.08, 09.08, 16.08.  

 

Dere som har barnehageplass må være oppmerksom på oppsigelsestiden i den enkelte barnehage.

Mvh Annichen


I dag har vi på 4.trinn laget søljer til «Samisk folkedrakt».

3.trinn har laget kunst, tegnet og skrevet under bokuka. 

Hei!

Minner om denne, frist førstkommende søndag.

God helg!

- SFO -

Her finner dere tilbakemeldingsskjema for både vinter- og påskeferien 2021.

Alle skal levere inn en tilbakemelding, også hvis barnet skal ha FRI alle dager, se egen rubrikk på skjemaet for avkryssing.

Vinterferien er i uke 9, SFO er åpen 7.30 - 16.30 mandag til fredag.

Påskeferien er i uke 13, SFO er åpen 7.30 - 16.30 mandag og tirsdag, 7.30 - 12.00 onsdag.

Minner om at tirsdag 06. 04 er planleggingsdag og SFO er stengt. Første dag tilbake etter påskeferien er onsdag 07. 04.

GÅ TIL SKJEMA

Frist for tilbakemelding er søndag 31. 01. Vennligst overhold fristen.


I dag var voksne og barn heilt i 100.

Vi har nemlig feiret at vi har gått 100 dager på skolen og dermed er 100 dager smartere. 


Da er bokukene i gang på Sandved skole. Vi i 4a var heldig og fikk starte med forfatterbesøk av vår egen Anne Lise Kolnes Hope. Resten av trinnet får besøk av Anne Lise i løpet av bokukene. Anne Lise fortalte hvordan hennes bok ble til og elevene fikk også skrivetips til egne fortellinger. Til slutt fikk de høre et utdrag av boken hennes - Du kan vaske do! Boken handler om Karen som bor sammen med pappa og storebror Jonas. Det er to år siden moren deres døde, og selv om alle savner henne synes Karen det er på tide at pappa blir lykkelig og glad igjen. Hun utfordrer derfor Jonas til et veddemål - de skal prøve å finne en ny kjæreste til pappa. Den som taper må gjøre vinnerens plikter i huset en hel måned, i tillegg til å vaske doen hver dag! Alle midler tas i bruk men det blir ikke så enkelt som de hadde trodd. 

Det ble en frisk start på skoledagen for 4.klassingene våre. De møtte tidlig opp for å gi de andre elevene på skolen en annerledes Lucia feiring. Etter Lucia opptreden på skolen gikk hele trinnet ned til Åse Bo - og aktivitetssenter for å glede de eldre med nok en Lucia opptreden.