Meny
Velg seksjon Forside
Gamle Asheimvei 9 4318 Sandnes
Telefon: 51 33 61 00 (07.45-15.15) Send oss e-post
Redaktør: Siri Selvikvåg Wernø
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2018><<
oktober 2018
mtotfls
24252627282930
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I anledning reguleringsplan for utvidelse av Sandved skole, har elevrådet blitt invitert til medvirkning. Torsdag hadde elevrådet besøk av representanter fra kommunen og planlegger. Elevene ble satt i grupper og fikk utdelt bilder og oversiktskart over skolegården. I gruppene jobbet elevene med å beskrive hvilke områder av skolegården de likte best, og hvorfor. De fikk også si noe om det var områder de likte mindre godt, opplevde som skumle osv. Til slutt fikk de også lov å komme med forslag til forbedringer. Dette ble en god økt der elevene var veldig aktive, og deres stemme kom godt fram. 

Det vil bli informasjonsmøte vedr. reguleringsplan Sandved skole. Møtet finner sted i gymsalen på Sandved skole i dag (18.10) kl. 19.00 – 20.00. Se her eller her for info og sakspapirer.

På Sandved skole har vi 650 elever som ferdes i trafikken på vei til – og fra skolen hver dag. Nå går vi inn i den perioden på året der det er størst utfordringer med sikkerheten. På morgenene er det mørkt og dermed dårligere sikt. Skolens FAU organiserer trafikkvakter ute (etter høstferien) ved fotgjengerfeltene. I fjor ble det stadig vekk rapportert om uheldige og til dels farlige situasjoner.

NB! Elever skal IKKE slippes av ved Sandved barnehage. De har en liten og uoversiktlig parkeringsplass og har mer enn nok trafikk med egne barn. Elever på Sandved skole som blir kjørt til skolen, skal slippes av ved "droppsonen" ved Sandneshallen.

Les denne artikkelen og hjelp oss å gjøre skoleveien trygg for elevene våre.


Vi samler stadig inn tøy som elever har glemt i garderober og ute i skolegården. Disse står lagret i kasser i gangen nede i kjelleren. Tidligere stod disse kassene på gangen ved utgangsdøren, men de er nå flyttet til bomberommet. Kom gjerne innom og se hvis ditt barn savner et plagg eller to. Vi rydder klær i ganger og garderober siste fredag hver måned. Da blir de lagt i kassene for gjenglemt tøy og der blir de liggende i ca. 2 uker før de blir ryddet bort.

Torsdag denne uken hadde brannvesenet teori og praktisk opplæring for alle elever på 6.trinn. Spennende og lærerikt!

Sandved Skolekorps ønsker seg flere medlemmer i korpset og ønsker nye aspiranter velkommen til å prøve instrumenter torsdag 4. oktober kl. 17.30. Møt opp i mediateket på Sandved skole.
Påmelding innen onsdag 3.oktober på mail formann@sandved-skolekorps.no.


Vi ønsker å prøve ut en frokostordning på SFO. Vi vil servere havregrøt for de som ønsker det.

Sist uke har vi øvd oss litt, så kanskje har du hørt om det.Vi starter opp mandag 24.september. Dette blir en prøveordning ut oktober.

Alle som skal spise grøt må være her innen kl.07.50, da stenger vi serveringen.

Kjøkkenet vil kun være åpent for de som skal spise frokost og har meldt barnet på.

Vi serverer kun havregrøt, ellers ta med egen matpakke.

Vi trenger en påmelding fra de som ønsker å spise grøt til frokost og det er kun de som er påmeldt som får grøt.

Vi trenger denne påmeldingen for å kunne beregne hvor mye grøt vi skal lage.  

Send inn skjemaet; FROKOST dersom du ønsker at ditt barn skal spise havregrøt til frokost på SFO.

 

FROKOST

 

- SFO -


Onsdag hadde vi en flott kanotur på Knabetjørn. Elevene storkoste seg når de var på jakt etter bokstaver langs vannkanten. Dette skulle bli ordet "molybden", som er et mineral som finnes overalt i dette området. 
Elevene fikk også mulighet for å skyte med pil og bue. Dette var spennende og de ville prøve mer enn en gang. Vi lærere fikk også prøve oss, og måtte da kjøre en konkurranse.  Solveig var storfornøyd da hun stakk av med seieren.  

Etterpå koste vi oss med pølser på bål og ulike konkurranser. Det var guttene mot jentene, der de blant annet testet hurtighet, fotballferdigheter og tautrekking. Jentene stakk av med seieren i alle 3 konkurransene, og de var kjempefornøyd! 


Tirsdag reiste vi på en fantastisk fjelltur til Bergetjørn. Vi hadde strålende sol, godt humør og fornøyde elever. På kvelden hadde vi Mesternes Mester, ute i pøsregn, men som vi sier her på Knaben "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær". 

19 tøffe elever, mesteparten jenter,  reiste tidlig av gårde til gapahuk langt oppe på fjellet. Her har de overnattet til onsdag. Så nå er vi spente på å høre hvordan de har hatt det! 

Vi storkoser oss her oppe på Knaben leiskole, både elever og lærere :) 


Vi har det flott på Knaben! Da vi kom frem fant vi rommene våres, spiste matpakke og gikk på tur. 
På ettermiddagen handlet vi i butikken, badet i svømmebasseng, lekte og slappet av. Kvelden ble avsluttet med Jeopardy-konkurranse.