Meny
Velg seksjon Forside
Gamle Asheimvei 9 4318 Sandnes
Telefon: 51 33 61 00 (07.45-15.15) Send oss e-post
Redaktør: Siri Selvikvåg Wernø
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

FAU ønsker å invitere alle elever fra 1. til 4.trinn med foresatte og søsken til den årlige lysfesten på Sandved Skole torsdag 28.november kl. 17.30-19.00. Tradisjonen tro skal elevene på 1.trinn synge, og vårt flotte skolekorps skal spille. Etter disse innslagene går vi sammen i lysstog i bydelen som avsluttes i skolegården. Kanskje kommer nissen...? 

Vel møtt i skolegården utenfor SFO/1.trinnsbygget. 

Møt opp med varme klær og den største batteridrevne lyslykten du har!


Fra i dag blir svarprosenten oppdatert daglig på hjemmesiden. Vi håper å nå fjorårets deltakelse på 83%. Husk at beste klasse blir premiert.

I Rådmannens forslag til økonomiplan foreslås det å bygge ut Sandved skole.

Vi er nå i gang med årets foreldreundersøkelse. Formålet med Utdanningsdirektoratets brukerundersøkelser er at elever og foresatte skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. På Sandved skole har vi hatt en høy svarprosent de siste årene. Det håper vi å få til i år også. Pinkodene er sendt ut og skolens svarprosent vil oppdateres jevnlig her på hjemmesiden fra 13. november. Klassen med den høyeste svarprosenten vil bli premiert. Svarfristen er 27. november.

I dag var 1. trinn samla i musikkrommet for å høre Sølvi lese/dramatisere boken Tigli. Fremover skal vi ha et felles prosjekt der vi skal lære fingerhekling og fingerhekle håret til Tigli som skal henges opp i fellesarealet.

Vi liker når alle på trinnet er samlet og vi gjør kjekke ting sammen. Tenk at i dag har vi gått 50 dager i første klasse.


Tirsdag hadde vi respektsamling for hele skolen. Tema var respekt, samarbeid og vennskap. Det ble en flott samling med ulike elevinnslag og ansatte som dramatiserte "Den lille røde høna."

 


Fredag 25.10 hadde 5. Trinn FN-forestilling for resten av skolens elever og lærere. Foresatte fikk også muligheten til og komme på siste showet.

I dag har hele skolen vært på tur i nydelig høstvær. Matpakken ble spist ute og da vi var tilbake på skolen fikk vi servert saft på drikkestasjonen. Heia Sandved! 

På mandag skal store deler av Sandved skole på tur. 

Vi skal samle inn poeng til Beat the Street - derfor viktig at elevene husker brikka/kortet sitt. 

Elevene har fått med eget infoskriv hjem som ranselpost. 

Vi gleder oss!


I dag har vi på 1. - 3. trinn vært og sett forestillingen Ville veier og vrange skilt. Forestillingen handlet om trafikksikkerhet og elevene ble trukket inn i gjenkjennelige trafikksituasjoner som de møter i hverdagen. De fikk lære om skilt, trafikklys, refleksbruk, busskultur og andre utfordringer som må takles av små myke trafikanter.