Meny
Velg seksjon Forside
Gamle Asheimvei 9 4318 Sandnes
Telefon: 51 33 61 00 (07.45-15.15) Send oss e-post
Redaktør: Siri Selvikvåg Wernø
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Partiene som stilte lister var: Lekepartiet, Filmpartiet, Ryddepartiet, Dansepartiet og Finskriftpartiet.

Første trinn har hatt uteskole i dag. Elevene ble delt inn i grupper og de samarbeidet om å få høstbingo. Etter de fikk bingo hadde trinnet frilek sammen på lekestadion. 

Her er årets BLI-ME-dans! 

 


Onsdag 11.september var 48 nye TL-ledere på lekekurs.

I dag har 5. trinn og resten av skolen hatt Beat The Street på besøk. Elevene ble veldig engasjerte, og gleder seg til "spillet" settes i gang. På mandag får elevene utdelt brikker og kart over hvor stasjonene finnes. Dette blir knall kjekt. 

På selveste valgdagen hadde vi valg av leder og nestleder i elevrådet. Det ble en høytidelig seanse der den enkelte kandidat hadde en liten appell for elevrådet før alle gikk til "valgurnene". 

Klassene på 5. trinn gjennomførte sitt eget valg i forbindelse med kommunevalget som er rett rundt hjørnet. Elevene fikk først gjennomføre en valgomat - test på barnas valg, for å få en liten pekepinn på hvilke parti de var mest enig i. Både lærere og elever syntes det var kjekt og litt stas å få gjennomføre et eget valg i klassen. 

Det er klart for høstens foreldremøter. Alle møter blir i uke 38. Klikk "les mer" for tidspunkter for de ulike trinn. Det blir fellesmøte i gymsalen først. Deretter går klassene til sine respektive klasserom.

Det blir også i år et eget formøte mellom kontaktlærer og foreldrekontakter. Det er satt til tirsdag 10.09 kl 18.00 - 19.30.


Vi anbefaler alle å abonnere på nyheter på hjemmesiden. Klikk dere inn nede til høyre der det står "Abonnér på nyheter". Der kan du velge hvilke nyheter du vil bli tipset om. Når det legges ut noe nytt vil du da få beskjed på mail.

NB! Alle abonnement blir nullstilt ved nytt skoleår. Alle må derfor gjøre det på nytt igjen.


Sandved skole er en "Hjertesone"-skole. Sammen med FAU jobber vi mye med trafikksikkerhet. I fjor inngikk vi i et samarbeid med Trygg Trafikk for å hjelpe oss til å gjøre det bedre og sikrere for våre elever.