Meny
Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Haugen 27 4323 Sandnes Telefon: 51338200 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 Sandnes
Redaktør: Elisabeth Aksnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Sørbø2 vartet opp med glitrrende spill, og gikk til topps i gruppe med Bogafjell1 og Sandved. Laget er dermed sikret avansement til neste runde!

Klassekontaktene inviterer alle på 4. trinn til karnevalsdisco torsdag 21. februar kl 1800 til 2000

Tirsdag hadde vi besøk av Jærmuseet med opplegget Science cirkus. Her fikk vi se spennende fysikk og kjemi med smell og røyk. Med blant annet flygende flaskerakett og elev i en søppelsekk som det ble laget vakuum i. Etter forestilling i aulaen var det opplegg i klasserommet der elevene fikk lage raketter som så ble skutt ut med trykkluft. Mens det var utstilling i biblioteket der elevene fikk jobbe med ulike puslerier og test-ut-oppgaver. Veldig kjekt var det. Her er noen bilder:

Innen kort tid vil det for elevene kun bli mulig å logge på Chromebooken sin ved hjelp av Sandnesskolen.no-kontoen sin og ikke med ulike private Googlekontoer

Sist uke arbeidet lærerne med resultatene fra foreldreundersøkelsen. Flott at svarprosenten var så høy, da får vi representative tall vi kan arbeide med.
Forskning viser at det er stor sammenheng mellom skoler som får gode elevresultat og positivt foreldresamarbeid. Undersøkelsen viser at de fleste opplever at samarbeidet er bra, og det er vi glade for. Men vi ønsker  å se på hva vi kan gjøre for at dette samarbeidet kan bli enda bedre.
Det handler både om hva dere kan forvente av oss, men og hva vi kan forvente av dere.

I uke 9(25.2 – 1.3) er det vinterferie på skolen. Påmelding til SFO i vinterferien sendes ut som ranselpost i disse dager. 

SFO har åpent fra 7.30 – 16.30 hver dag denne uken, og ønsker derfor en tilbakemelding på hvem som kommer på SFO. Dette for å planlegge vikarbehov, ferieavvikling for personal og aktiviteter.

Frist for tilbakemelding er torsdag 14.februar.

Dersom det er mulig foretrekkes tilbakemelding pr mail, da lapper i ranselpost av erfaring kan forsvinne. Tilbakemeldinger sendes på e-post til siri.hermine.nymo@sandnes.kommune.no

Vi vet at det ofte er færre en 2/3 av de påmeldte elevene som faktisk kommer. Vi ber derfor om at «i tilfelle» -påmeldinger unngås. SFO klarer alltid å ta imot noen ekstra elever dersom ferieplaner osv. skulle endre seg, det er derfor ikke nødvendig å melde på barnet for å sikre seg mot alle eventualiteter.  Vi ønsker tilbakemelding om ALLE barn, både de som kommer og de som skal ha fri.

Barn med 3-dagers plass kan benytte plassen 3 fulle dager på heldagsSFO, men kan velge andre dager enn de vanligvis bruker dersom det er ønskelig.

Dersom vi ikke hører annet tar vi utgangspunkt i vanlig hjemsendingsrutine og klokkeslett også i ferieuker. 


Du finner den under Skolelenker til høyre på forsiden, under Meny og Foresatte der den ligger gjennom hele skoleåret,...

Nå har 1. klassingene på Sørbø skole gått 100 dager på skolen.

2.trinn synes nysgjerrigpermetoden er gøy!

Alle foreldre til nye førsteklassinger som skal starte på Sørbø skole høsten 2019, får i disse dager brev fra skolen. 
I brevet ligger det invitasjon til foreldremøte tirsdag 19. februar kl. 18. Foreldremøtet skal være i aulaen på skolen.