Meny
Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Haugen 27 4323 Sandnes
Telefon: 51338200 Send oss e-post
Redaktør: Hans Skjæveland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi vil takke for godt samarbeid på Sørbø skole, Hans, og ønske deg lykke til i ny jobb i fagstab.

Da var tiden kommet, og årets 7.trinn har fått sommerferie. 

 

 


Nå nærmer det seg siste dag som rektor på Sørbø for meg     

Vi på Sørbø vil ønske dere alle en fantastisk flott sommer. Nyt de gode dagene og ukene. Og velkommen tilbake den 20.august, 2.-7.trinn utenfor klasserom kl. 08.15 som vanlig, 1.trinn i aulaen kl. 09.00. Men først: Hurra, det er sommerferie

6. trinn har hatt en fantastisk flott uke på Gullingen. Elevene har blant annet gått turer, padlet i kano, fisket og gått bekkevandring. God sommer fra oss!

I dag har 7.trinn holdt aktivitetsdag for småskolen, dagen ble vellykket.

Neste uke er siste uka med SFO før sommerferien.

SFO er som vanlig åpent fra 7.30 - 16.30, med kjernetid fra 9.30 - 14.30.

Denne uka brukes mat - og helserommet som hovedbase for alle barna, og den grønne garderoben i 1. trinnsavdelingen (1C og 2C sin garderobe til vanlig) blir felles inngang/garderobe for de elevene som skal på SFO denne uka. Dette skyldes at deler av bygget stenges av for opprydning/utvask før sommeren.

Minner om at elevene har med uteklær etter været, en sekk med vannflaske (for utflukter) og godt humør! Resten står SFO for :)

 


Vi har mye gjenglemt tøy og annet utstyr på skolen

I dag, 15.juni var det aktivitetsdag for mellomtrinnet. Elevene var innom tre aktiviteter; fotball, håndball og kanonball.

På 3. trinn har vi lært om illustratører og illustrasjoner. Jeg leste et utdrag fra boken "Når alle sover" av Nicolai Houm og elevene skulle illustrere ut i fra det de hørte. Les teksten på neste side og se bildene. Elevene var kjempeflinke!