Meny
Klasse 4
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Haugen 27 4323 Sandnes Telefon: 51338200 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 Sandnes
Redaktør: Elisabeth Aksnes
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

I dag har vi hatt et fantastisk karneval på Sørbø skole. Elevrådet har arrangert dette i samarbeid med personalet på skolen. I dag har vi virkelig fått vist at vi er «Best sammen».

 


I vinterferien 1.-3.mars arrangeres gratis innebandycamp i Riska-, Sørbø-, Frøyhallen, Karmøy- og Stavanger Idrettshall. Begrenset antall plasser og "første-mann-til-mølla"-prinsippet som gjelder.

I to uker har fjerde trinn hatt Harry Potter prosjekt. Aulaen har blitt forvandlet om til Galtvort med flyvende lys og magisk stemning. På forhånd laget elevene sin egen tryllestav og ugle, og det ble sendt med hjem et innkallelsesbrev til Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. 

4.trinn har i november og desember jobbet med det tverrfaglige emnet "Fra A til Å", som handler om hele prosessen fra start til slutt. Som en avslutning på dette emnet har vi hatt et prosjekt som heter "Bygg reis deg" der elevene skulle lage en skisse og rekonstruere et kjent byggverk. Det ferdige resultatet er stilt ut i foajeen. Torsdag denne uken holdt alle de 18 gruppene foredrag om sitt byggverk foran resten av trinnet. 

I forbindelse med emnet om ansvarlighet har 4.trinn arbeidet for et bedre, og renere nærmiljø på Sørbø. Elevene plukket søppel utenfor skolegården og fikk et nytt perspektiv på mengden søppel som var i nærområdet. 

Det har kommet innstramminger i smittevernstiltakene for SFO fra og med neste uke. 

Dette fører til noen endringer i SFO tilbudet på Sørbø skole. 


Minner om planleggingsdag fredag 13. november. 

Denne dagen er skolen og SFO stengt. 


Se hva 4.trinn har gjort på i løpet av de siste ukene. Under menydokumenter finner dere blant annet 4.trinn sin skoleavis: Meg selv og andre. GOD LESING!

I ranselpost vil det nå komme et skriv fra oss om at foreldreundersøkelsen er satt i gang. Det er veldig fint om dere foresatte kan ta dere noen minutter og gi skolen tilbakemelding på hva dere mener er bra med Sørbø skole og hva vi kan bli bedre på. Viktige ting. Ting som gjør at Sørbø skole kan jobbe videre mot visjonen Best sammen på best mulig måte. Elevene får i lekse å passe på at du svarer. Og klassen med best svarprosent vil få en liten premie. Så tusen takk for at du svarer. Kommunen har satt intern frist til 6.desember.


Torsdag før høstferien var 4.trinn på Vitenfabrikken. Vi fikk se på stjernehimmelen, regne med frosker og lage tegninger.