Meny
Klasse 4
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Haugen 27 4323 Sandnes Telefon: 51338200 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 Sandnes
Redaktør: Elisabeth Aksnes
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi får 83 nye 1. klassinger på Sørbø skole i august.

Minner om at tirsdag 6. april er både skolen og SFO stengt pga. planleggingsdag. 

Første skoledag etter påskeferien er altså onsdag 7. april. Samarbeidsutvalget har vedtatt en ny fordeling av timene for 1.-4.trinn. Med nye klokkeslett på når skolen slutter gjennom uka.

I dag har vi hatt et fantastisk karneval på Sørbø skole. Elevrådet har arrangert dette i samarbeid med personalet på skolen. I dag har vi virkelig fått vist at vi er «Best sammen».

 


I to uker har fjerde trinn hatt Harry Potter prosjekt. Aulaen har blitt forvandlet om til Galtvort med flyvende lys og magisk stemning. På forhånd laget elevene sin egen tryllestav og ugle, og det ble sendt med hjem et innkallelsesbrev til Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. 

4.trinn har i november og desember jobbet med det tverrfaglige emnet "Fra A til Å", som handler om hele prosessen fra start til slutt. Som en avslutning på dette emnet har vi hatt et prosjekt som heter "Bygg reis deg" der elevene skulle lage en skisse og rekonstruere et kjent byggverk. Det ferdige resultatet er stilt ut i foajeen. Torsdag denne uken holdt alle de 18 gruppene foredrag om sitt byggverk foran resten av trinnet. 

I forbindelse med emnet om ansvarlighet har 4.trinn arbeidet for et bedre, og renere nærmiljø på Sørbø. Elevene plukket søppel utenfor skolegården og fikk et nytt perspektiv på mengden søppel som var i nærområdet. 

Det har kommet innstramminger i smittevernstiltakene for SFO fra og med neste uke. 

Dette fører til noen endringer i SFO tilbudet på Sørbø skole. 


Minner om planleggingsdag fredag 13. november. 

Denne dagen er skolen og SFO stengt.