Meny
Klasse 6
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Haugen 27 4323 Sandnes Telefon: 51338200 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 Sandnes
Redaktør: Elisabeth Aksnes
Det er 103 dokumenter i arkivet.
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi på 5. trinn startet dagen med stikkball i Sørbøhallen. I løpet av dagen har vi hatt ulike aktiviteter i klasserommet.

 


I dag har vi hatt et fantastisk karneval på Sørbø skole. Elevrådet har arrangert dette i samarbeid med personalet på skolen. I dag har vi virkelig fått vist at vi er «Best sammen».

 


I vinterferien 1.-3.mars arrangeres gratis innebandycamp i Riska-, Sørbø-, Frøyhallen, Karmøy- og Stavanger Idrettshall. Begrenset antall plasser og "første-mann-til-mølla"-prinsippet som gjelder.

6. trinn på Sørbø har i år fått det ærefulle oppdraget med å kåre årets barnas by-kunstner.

En jury bestående av Storm Lunde, Ella Idsøe Thorsen, Celin Jacobsen, Marcus Hadland Nguyen og Frida Høili var i dag på rådhuset for å dele ut diplom og blomster til årets vinner. 

 


Minner om planleggingsdag fredag 13. november. 

Denne dagen er skolen og SFO stengt. 


I ranselpost vil det nå komme et skriv fra oss om at foreldreundersøkelsen er satt i gang. Det er veldig fint om dere foresatte kan ta dere noen minutter og gi skolen tilbakemelding på hva dere mener er bra med Sørbø skole og hva vi kan bli bedre på. Viktige ting. Ting som gjør at Sørbø skole kan jobbe videre mot visjonen Best sammen på best mulig måte. Elevene får i lekse å passe på at du svarer. Og klassen med best svarprosent vil få en liten premie. Så tusen takk for at du svarer. Kommunen har satt intern frist til 6.desember.


På 6.trinn har vi denne uken øvd på å lage hjemmesider med google sites. Vi har tatt utgangspunkt i det elevene hadde skrevet om buddhismen i kladdeboka si. Elevene har laget flere sider, undersider, lagt inn bilder, tekst og video på hjemmesiden. 

Vi jobber med samarbeid nå i september og oktober. Sist fredag snakket vi om samarbeid før vi gikk ut for å bygge varde. Elevene måtte dermed samarbeide. 

En flott film om snøfnuggbarn fra Lisa Aisato  


Bestilling av skolemelk, yoghurt og frukt gjøres ved å bruke disse linkene:

http://www.skolelyst.no/

http://www.skolefrukt.no/