Meny
Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Haugen 27 4323 Sandnes
Telefon: 51338200 Send oss e-post
Redaktør: Hans Skjæveland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Administrasjonen

Skolens administrasjon består av 5 personer:

Hans Skjæveland, rektor,
Bernt Erikstad, undervisningsinspektør,
Arild Tengesdal, undervisningsinspektør,
Heidi W. Thesen, administrasjonskonsulent og
Siri Hermine D. Nymo, sfo-leder

Nedenfor finner du noen ord vi har skrevet om oss selv. Vedlegget til høre forteller noe om hvordan vi har fordelt arbeidsoppgavene mellom oss. 

Hans Skjæveland
Jeg er far til to og bosatt på Håbet i Sandnes. Jeg er glad i idrett og trening, og er trener for et fotballag og et håndballag. Jeg er opptatt av at elevene trives på skolen, samtidig s  om vi prøver å gi dem noen viktige holdninger og verdier de kan ta med seinere i livet. Samarbeid er viktig for å lykkes, og derfor synes jeg at skolens visjon «Sørbø skole- best sammen» er en utrolig flott visjon for en skole å ha          

Bernt Erikstad  
Dersom du vil bli litt kjent med meg, ønsker jeg deg velkommen til min eportfolio på http://www.itslearning.com/sandnes/bernt. Her finner du litt om meg, både i forhold til jobb og litt på privaten. I twitter-kortversjon er jeg ”Far til tre, gift, skoleleder, lesehest, operaelsker og lidenskapelig dataspiller. Lever livet stolt, selvstendig og litt undrende etter kardemommeloven.” Det kjekkeste jeg gjør på jobb, er å vri skolen ut på litt utrådde stier og upløyd mark. Mot nye høyder. Og det vil helst gå godt. Ellers er bokstaver og tall spennende greier. Og duppeditter.  

Arild Tengesdal
Jeg er nyeste tilvekst i skoleledelsen og har tidligere jobbet som lærer på mellomtrinnet. Bor på Kvernaland og er lidenskapelig opptatt av fotball, der storlaget Arsenal er favoritten. Fritiden består av mye fotball, og jeg er engasjert som fotballdommer i lokalfotballen. Jeg liker å legge ting til rette for at folk skal trives og ønsker å skape et godt miljø både blant lærere og elever. Det er utrolig hva vi kan få til dersom folk trives.

Heidi Wear Thesen
Jeg er gift og har to aktive skole- og fotballgutter. Jeg er ansatt som administrasjonskonsulent på skolen og har en variert og spennende jobb med arbeidsoppgaver innen blant annet økonomi, personal og arkiv. I tillegg er jeg så heldig å ha mye kontakt med elever og foresatte. Ringer du til skolen er det stor sjanse for at det er jeg som tar telefonen og forhåpentligvis kan hjelpe deg. På fritiden er jeg glad i å gå på tur, være sammen med familie og venner, og ellers engasjere meg i skole, idrett og nærmiljø. Og når tiden og dagslyset strekker til, maler jeg bilder…          

Siri Hermine Dahl Nymo
Bosatt på Sandved, med kone, to barn og hund. Jeg er opprinnelig utdannet sosionom, men har jobbet som SFO leder siden 2012. Nå starter jeg på en masterutdanning i ledelse ved UiS, ved siden av jobb. Jeg er en person som liker kontroll, administrasjon og ikke minst mennesker. Da er jobben som SFO leder midt i blinken. Jeg har kontor med åpen dør i øverste etasje på skolen, det er bare å stikke innom dersom det er noe. På Sørbø SFO ønsker vi å være på tilbudssida ovenfor både foreldre og barn!