Meny
Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Haugen 27 4323 Sandnes Telefon: 51338200 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 Sandnes
Redaktør: Elisabeth Aksnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Administrasjonen

Skolens administrasjon består av 5 personer:

Elisabeth Aksnes, rektor,
Bernt Erikstad, undervisningsinspektør,
Arild Tengesdal, undervisningsinspektør,
Heidi W. Thesen, administrasjonskonsulent og
Ann-Terese Tollefsen, sfo-leder

Nedenfor finner du noen ord vi har skrevet om oss selv.  

Elisabeth Aksnes

 

Jeg startet som rektor på Sørbø skole høsten 2018. Heldige meg som får være rektor på denne flotte skolen.
Litt om meg selv: Bor på Bryne, er gift og har to store barn (ei datter som bor og jobber i Oslo og en sønn som studerer i Bergen). På fritiden liker jeg å være aktiv, går tur, sykler og løper. Vi har hytte i Sirdalen,  og den brukes flittig hele året. 

"Heisloven", en metafor Gudmund Hernes i sin tid brukt på det å være lærer, preger måten jeg tenker skole på.  Ansatte på skolen har ansvar for å få elevene inn i heisen, alle skal ikke like høyt, men vi har ansvar for at de kommer så høyt som de har forutsetninger til. Dette klarer vi ikke alene, det er en jobb vi må gjøre sammen med foreldre og elever på Sørbø skole. På Sørbø er vi "Best sammen". 

 


 

Bernt Erikstad  
I twitter-kortversjon er jeg ”Far til tre, gift, skoleleder, lesehest, operaelsker og lidenskapelig dataspiller. Lever livet stolt, selvstendig og litt undrende etter kardemommeloven.” Det kjekkeste jeg gjør på jobb, er å vri skolen ut i høyt gress og upløyd mark. Ta noen sjanser. Teste noe uprøvd. Gjøre det spennende. Og det vil helst gå godt. Et høydepunkt i undervisningsåret er å få forelese i klassisk musikkhistorie/kunst-musikk-historie for 7.trinn. Å få noe så "kjedelig" bare så glødende spennende. Visste du at film og dataspill er stappfulle av symfonisk musikk? Sjekk selv, da vel

 

 

 

Arild Tengesdal
Jeg har tidligere jobbet som lærer på mellomtrinnet. Bor på Kvernaland og er lidenskapelig opptatt av fotball, der storlaget Arsenal er favoritten. Fritiden består av mye fotball, og jeg er engasjert som fotballdommer i lokalfotballen. Jeg liker å legge ting til rette for at folk skal trives og ønsker å skape et godt miljø både blant lærere og elever. Det er utrolig hva vi kan få til dersom folk trives.

 

 

 

 

 


Heidi Wear Thesen
Jeg er gift og har to gutter som begge studerer. Jeg er ansatt som administrasjonskonsulent på skolen og har en variert og spennende jobb med arbeidsoppgaver innen blant annet økonomi, personal og arkiv. I tillegg er jeg så heldig å ha mye kontakt med elever og foresatte. Ringer du til skolen er det stor sjanse for at det er jeg som tar telefonen og forhåpentligvis kan hjelpe deg. På fritiden er jeg glad i å gå på tur, lese, reise og være med familie og venner.        

 

 


 

Ann-Terese Tollefsen

Nyansatt sfo-leder. Her kommer det snart en liten presentasjon