Meny
Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Haugen 27 4323 Sandnes
Telefon: 51338200 Send oss e-post
Redaktør: Hans Skjæveland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Skolens mål

På Sørbø skole vil vi være best sammen. Noen er gode til noe, andre er gode til noe annet, og sammen er vi knallgode. Vi skal ta vare på hver enkelt av oss og utvikle de evner og gripe de mulighetene som finnes. Og samtidig ta vare på og respektere hverandre som en del av fellesskapet.  

Vi ønsker å sette store, skinnende mål. Vi skal formidle kunnskap om det som har vært. Men også lære å håndtere kunnskapene som vil komme i fremtiden. Og evne å bli en del av kunnskapen. På skolen vil vi jobbe målrettet mot kompetanser som gjør oss levende i fremtiden.  

Vi ønsker å skape den gode fortellingen, den som gjør at historien blir levende, og som gjør verden bedre og livet godt. Vi vil være rause med å dele hverandres erfaringer, ferdigheter og kunnskaper, våge å prøve ut nye ting og sammen bygge Sørbøs historiebok.  

På Sørbø skal vi våge å være stolte og vise det. Vi har en av verdens beste skoler. Med verdens beste elever, verdens beste foresatte og verdens beste ansatte.  Sørbø skal være en trygg og god skole der det er godt å høre til og vende tilbake til. Vi vil huskes for noe stort.

Lov om grunnskolen