Meny
Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Haugen 27 4323 Sandnes Telefon: 51338200 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 Sandnes
Redaktør: Elisabeth Aksnes
Diverse dokumenter
Fau - innkallinger og referat

Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Et glimt fra den siste tiden på SFO

Her kommer et knippe bilder fra de siste månedene på SFO. 

De siste månedene har vi gjort veldig mye gøy på SFO! Før jul hadde vi leseglede som tema og fikk besøk av Sandnes bibliotek til å gjennomføre lesestund for elevene våre. Vi har lånt bokkasser og lest i ulike bøker i vår eget skolebibliotek. 3. trinn har også fått muligheten til å delta på forestilling på biblioteket. 

Vi har vært kreative gjennom ulike formingsaktiviteter, sløyden har vært i bruk og vi har lekt masse! 

Vi bruker Sørbøhallen hver uke og her får barna brukt kroppen godt, noe som er viktig når vi er inne i en tid med dårlig vær og mye klær som resulterer i mindre fysisk aktivitet ute. 

Barna trives ute på tur og vi benytter oss av nærområdet vårt i form at skogen, lekeplasser, Mariusbakken og Handelandsmarka. 

Vi har for første gang på SFO arrangert en "best sammen" dag hvor 3/4. trinn hadde ansvar som TLer. De ledet hver sin aktivitet og forklarte, viste og deltok i aktiviteten. Det var en alle tiders dag felles for hele SFO. Her fikk barna være sammen med barn og voksne fra ulike baser og hadde flere aktiviteter og leker i fellesskap.  

Skoleferiene betyr for oss mer tid sammen med barna! Vi får hele dager og bedre tid til flere ulike aktiviteter, tur og ikke minst å være sammen. Både basevis men også på tvers av trinnene. 

 

Main Image
Bilde 1 av 27