Meny
Velg seksjon SFO
Ryfylkevegen 1927 4120 Tau
Telefon: 51742700 Faks: - Send e-post til oss
Redaktør: Bernt Lendengen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
VELKOMMEN TILBAKE !! Det er så kjekt å se barna deres igjen, og det er godt å komme tilbake til hverdagen. Til tross for at SFO befinner seg midt i skoleåret fordi vårt nåværende skoleår starter 1. august 2019, ønsker vi likevel alle et godt nytt kalenderår. Med nytt skolebygg, en ferdigstilt Ryfast tunnel og en herlig gjeng med SFO unger har vi alle forutsetninger for en fin oppstart nå i 2020. Januarplanen fra oss er denne gangen viet nyttig informasjon til foresatte med barn i SFO.

Som dere sikkert har sett når dere har hentet barna deres i SFO, så er vi i full gang med julepynting av SFO. Barna er ivrige, og har mange gode ideer. Det er en egen stemning i desember måned, og vi prøver å kose oss mest mulig. Mandag 16. desember utgår vanlig dagsplan, og istedenfor blir det pepperkakebaking på skolens nye kokekjøkken. I tillegg blir det juleverksted i skolens nye kunst -  og håndverksrom, biblioteksbesøk, aktiviteter i den nye idrettshallen og lek i basen.

I Tau SFO er vi nå i ferd med å legge innkjøringsperioden bak oss og personalet mener det er verdens beste barnegruppe vi har med å gjøre!!!!

Nå er høstferien over, og vi er klar for en fantastisk og fargerik høst. Dette er en nydelig årstid, og vi gleder oss til en spennende høst i Tau SFO. Vi krysser fingrene for tørt og fint vær, for vi satser på å være mye ute. Snart åpner det nye uteområdet her på Tau Skole, og det blir et eventyr hvor vi skal undersøke hver krinkel og krok. Vi GLEDER oss!!!!