Meny
Velg seksjon SFO
Trinn 1
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Ryfylkevegen 1927 4120 Tau
Telefon: 51742700 Faks: - Send e-post til oss
Redaktør: Solfrid Norland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi ønsker dere alle en fargerik og herlig høstferie.

 


Ved SFO start i august er det ikke bare de nye 1. klassingene som er spente og forventningsfulle, det samme gjelder personalet. Vi vet at de aller fleste 6-åringene er klare til å ta fatt på et helt nytt kapittel i livet sitt, og at de ser frem til å starte på skolen og skolefritidsordningen. 

 


Foreldremøtene ved skolen gjennomføres i år klassevis pga korona og smitteverntiltak. Ledelsen har ikke anledning til å være med på alle møtene og vil derfor benytte skolens hjemmeside til å formidle viktig informasjon for skoleåret 2020-2021. Vedlagt er en powerpointpresentasjon med det viktigste og der har vi også henvist til andre sider for mer utfyllende informasjon. For å kunne klikke seg videre på lenkene velg presentasjon som visningsform. Ta kontakt med skolen/SFO dersom du ikke får til å åpne presentasjonen eller du har spørsmål til det som står. For smitteverntiltak, klikk på les mer. 

 


Personalet ønsker alle nye og "gamle" SFO barn varmt velkommen til et nytt SFO år. Vi skulle så gjerne vist fram SFO lokalene og det flotte skoleanlegget til foresatte med nye barn i SFO, og latt dere få se dem i lek og aktiviteter på nært hold.