Meny
Velg seksjon SFO
Ryfylkevegen 1927 4120 Tau
Telefon: 51742700 Faks: - Send e-post til oss
Redaktør: Bernt Lendengen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søknad om SFO, oppsigelse av SFO eller endringer av antall dager i SFO gjøres via Oppvekstportalen på Strand Kommune sine nettsider. Bruksanvisning for hvordan bruke Oppvekstportalen ligger til høyre på denne siden.

Tau SFO arrangerer ikke lenger felles påskeverksted eller juleverksted for hele barnegruppen slik vi tidligere har gjort. Nå gis dette kun som et tilbud til de barna som frivillig vil delta. På lageverkstedene får barna muligheten til å lage gjenstander som på forhånd er valgt ut av personalet. I forbindelse med påsken ville flere av barna male tre-egg, forme påskeliljer av papir, bidra til et felles bilde med påskemotiv og lage kyllinger av piperensere og fjær. Personalet syns det er veldig kjekt å se barn som stolt viser fram gjenstander de har laget, fordi dette er et uttrykk for god mestringsfølelse. Barn kan være veldig selvkritiske og er ofte i stand til å vurdere eget sluttresultat og egen innsats. De vet godt når de har lagt ned en skikkelig innsats eller ikke, og barn er som regel kun stolte og fornøyde når innsatsen har vært god.

Folkehelseinstituttet oppmodar alle skular og barnehagar i landet til å ta del i nasjonale, halvårlege aksjonar mot hovudlus som arrangeres kvart år i veke 10 og 35. Skulen vår skal delta i veke 10, helga 10.-11. mars.

Det er for tiden VELDIG mange barn som går på fritidsaktiviteter i SFO tiden. For å holde kontroll på alle klokkeslett og dager, er det viktig at dere foreldre/foresatte sender hentekontrakt til meg på mail eller leverer den i SFO. Mailadressen min står på hentekontrakten.