Meny
Velg klassetrinn Klasse 10 a
Innføringsklasse
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 9
Besøksadresse Idrettsgata 54 8370 Leknes Telefon: 76056800 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 14 8376 Leknes
Skolefritidsordningen ved Leknes skole Idrettsgata 54 8370 Leknes Telefon: 760 56820 Send oss e-post
Redaktør: Geir Angell
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juli 2024><<
juli 2024
mtotfls
24252627282930
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
På 10. trinn i grunnskolen skal elevene trekkes ut til:
- en sentralt gitt skriftlig eksamen i ett fag
- en lokalt gitt muntlig eksamen

Elevene på 8. trinn har vært arkitekter de siste ukene, og kan nå presentere forslag til hvordan fremtidens skole skal se ut. 

Påminnelse: Flertallet av elevene på 10.trinn har bestilt aktiviseringsbrevet MinID, mange har gjort det på skolen eller hjemmefra allerede, og da kan de se bort fra informasjon om registrering. Det tar litt tid før du får MinID-brevet i posten, og om du har bestilt og det ikke har kommet enda, så kommer det nok straks i postkassa. De faser ut PIN-koder Fra 16.januar, og da kan du ikke bruke PIN-koder for å logge deg inn med MinID. Du må da logge deg inn med koder fra SMS eller MinID app, men for å kunne bruke dette må du ha aktiviseringsbrevet med MinID kodene (Hvordan registrere MinID bruker med app | eid.difi.no)..

MinID er en personlig elektronisk ID som gir tilgang til offentlige tjenester på et betydelig sikkerhetsnivå (nivå 3). MinID, blir utstedt av Digitaliseringsdirektoratet. MinID kan bestilles fra det året du fyller 13 år. Når du oppretter MinID blir du samtidig registrert i kontaktregisteret. Kontaktregisteret blir brukt av stat og kommune til å varsle deg. Derfor må du registrere mobilnummer og/eller e-postadresse. MinID kan altså brukes til å logge seg inn på diverse, eksempelvis vigo.no for å søke på videregående, altinn, skatteetaten med mer.

Alle elever på 10.trinn trenger MinID, og for å registrere seg som MinID-bruker trenger du/elev ditt eget personnummeret (11 siffer) og gå inn på: Bestill aktiveringsbrev for MinID-bruker

Se mer informasjon på: MinID | eid.difi.no

(Registrer MinID bruker - YouTube)


Sikkerhetsregler dropp soner ved ungdomsskolen og barneskolen.

Unngå å slippe elever av på bussholdeplassen foran Lekneshallen, dette hindrer bussene i å komme frem. Følg kjøremønsteret som er beskrevet i bildet i artikkelen.

Vi gjør også oppmerksom på at det ikke skal kjøres opp til ballbingen på barneskolen! Dette kan fort skape farlige situasjoner og i verste fall skader på elever. Vi oppfordrer til å bruke avstigningssonene, både på barne- og ungdomsskolen. Vi ser at elever som slippes av på parkeringsplassen ved den fjerde armen, ofte springer mellom bilene, og det kan fort føre til farlige situasjoner. 

Det er daglig bilister som ikke tar tilstrekkelig hensyn til fotgjengere som skal over E 10 og Idrettsgata, så det er på sin plass å igjen minne alle på at kjørende har vikeplikt for gående som befinner seg i gangfeltet, eller som er på veg ut i det! Legg spesielt merke til siste del her! Heldigvis er de fleste flinke til å ta hensyn. Det setter vi som står ved gangfeltene stor pris på. Takk! 


Vær OBS på at det skal søkes om fri i forkant av fraværet, også når du reiser til for eksempel kjeveortopeden! 

Kontaktlærer kan innvilge inntil 3 dager, dette kan du søke om via Transponder.  Søker du om fri flere dager, er det rektor som avgjør søknaden. Da må søknaden sendes elektronisk via denne lenka https://www.vestvagoy.kommune.no/skjema/

 
I søknaden må det oppgis hvorfor eleven søkes fri fra skolen.


Her finner du litt informasjon rundt valgfag og språkfag i ungdomsskolen.

Blant annet hvilke fag vi tilbyr og regelverket rundt bytting av fag underveis.