Meny
Velg klassetrinn Klasse 10 d
Innføringsklasse
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 9
Besøksadresse Idrettsgata 54 8370 Leknes Telefon: 76056800 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 14 8376 Leknes
Skolefritidsordningen ved Leknes skole Idrettsgata 54 8370 Leknes Telefon: 760 56820 Send oss e-post
Redaktør: Geir Angell
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2023><<
desember 2023
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
des
21
2023
Siste skoledag før jul
Hele dagen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Skoleruten for inneværende skoleår, 2023/2024, er på plass på hjemmesiden vår, etter å ha gjennomgått noen mindre endringer.


På 10. trinn i grunnskolen skal elevene trekkes ut til
en sentralt gitt skriftlig eksamen i ett fag
en lokalt gitt muntlig eksamen

Like før frosten satte inn, høstet arbeidslivsfag ved 9.trinn poteter i skolehagen. Potetene ble solgt til lærerne ved skolen, og inntekten gikk til Redd Barna. Over 550 kroner ble det til slutt. Den observante lese vil kanskje kjenne igjen plantekassene som tidligere stod utenfor Rådhuset. Arbeidslivsfag har ordnet og fikset hele høsten, slik at kassene kan få leve i mange år til. 

Selve plantingen ble gjort i vår som en del av samfunnsfagstimene til årets 10.trinn. Havre, squash, rødbeter, gulrøtter, kål. Det kom mye forskjellig i jorda. Men vi vet jo hvor vi bor, og det er ble selvsagt potetene som stakk av med seieren. Se bildeserien her.


Leknes skole har utarbeidet en trafikkplan for skolen.

Leknes skole er så heldige at vi også i år får besøk av utekontaktene Kathrine og Merethe hver mandag i matfriminuttet.

Påminnelse: Flertallet av elevene på 10.trinn har bestilt aktiviseringsbrevet MinID, mange har gjort det på skolen eller hjemmefra allerede, og da kan de se bort fra informasjon om registrering. Det tar litt tid før du får MinID-brevet i posten, og om du har bestilt og det ikke har kommet enda, så kommer det nok straks i postkassa. De faser ut PIN-koder Fra 16.januar, og da kan du ikke bruke PIN-koder for å logge deg inn med MinID. Du må da logge deg inn med koder fra SMS eller MinID app, men for å kunne bruke dette må du ha aktiviseringsbrevet med MinID kodene (Hvordan registrere MinID bruker med app | eid.difi.no)..

MinID er en personlig elektronisk ID som gir tilgang til offentlige tjenester på et betydelig sikkerhetsnivå (nivå 3). MinID, blir utstedt av Digitaliseringsdirektoratet. MinID kan bestilles fra det året du fyller 13 år. Når du oppretter MinID blir du samtidig registrert i kontaktregisteret. Kontaktregisteret blir brukt av stat og kommune til å varsle deg. Derfor må du registrere mobilnummer og/eller e-postadresse. MinID kan altså brukes til å logge seg inn på diverse, eksempelvis vigo.no for å søke på videregående, altinn, skatteetaten med mer.

Alle elever på 10.trinn trenger MinID, og for å registrere seg som MinID-bruker trenger du/elev ditt eget personnummeret (11 siffer) og gå inn på: Bestill aktiveringsbrev for MinID-bruker

Se mer informasjon på: MinID | eid.difi.no

(Registrer MinID bruker - YouTube)


Sikkerhetsregler dropp soner ved ungdomsskolen og barneskolen.

Unngå å slippe elever av på bussholdeplassen foran Lekneshallen, dette hindrer bussene i å komme frem. Følg kjøremønsteret som er beskrevet i bildet i artikkelen.

Vi gjør også oppmerksom på at det ikke skal kjøres opp til ballbingen på barneskolen! Dette kan fort skape farlige situasjoner og i verste fall skader på elever. Vi oppfordrer til å bruke avstigningssonene, både på barne- og ungdomsskolen. Vi ser at elever som slippes av på parkeringsplassen ved den fjerde armen, ofte springer mellom bilene, og det kan fort føre til farlige situasjoner. 

Det er daglig bilister som ikke tar tilstrekkelig hensyn til fotgjengere som skal over E 10 og Idrettsgata, så det er på sin plass å igjen minne alle på at kjørende har vikeplikt for gående som befinner seg i gangfeltet, eller som er på veg ut i det! Legg spesielt merke til siste del her! Heldigvis er de fleste flinke til å ta hensyn. Det setter vi som står ved gangfeltene stor pris på. Takk! 


Vær OBS på at det skal søkes om fri i forkant av fraværet, også når du reiser til for eksempel kjeveortopeden! 

Kontaktlærer kan innvilge inntil 3 dager, dette kan du søke om via Transponder.  Søker du om fri flere dager, er det rektor som avgjør søknaden. Da må søknaden sendes skriftlig eller via epost til leknes.skole@vestvagoy.kommune.no 
I søknaden må det oppgis hvorfor eleven søkes fri fra skolen.

Her finner du litt informasjon rundt valgfag og språkfag i ungdomsskolen.

Blant annet hvilke fag vi tilbyr og regelverket rundt bytting av fag underveis.