Meny
Velg Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse - Marcus Thranesgate 20, 4630 Kristiansand Postadresse - Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: +47 38 10 79 60 Send oss e-post
Rektor: Stig Atter
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2021><<
mai 2021
mtotfls
26272829300102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
mai
17
2021
GRATULERER MED DAGEN, NORGE!
Hele dagen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
I år som i fjor utgår 17. mai - arrangementet i skolegården pga. pandemien. Dette arrangementet er FAU sin hovedinntekt.

Vel gjennomført Tine-stafett på Kristiansand stadion på 7.trinn! Alle fikk årets t-skjorter!
Også heiagjengen! Annerledes bare med oss, men gøy! 

        Vi minner om at Lovisenlund hadde vanlig skoledag for elevene fredag 16.oktober. 

        Elevene skal derfor ikke på skolen fredag 4. juni. Lærerne har LMU-dag denne dagen. 


FAU arrangerer i samarbeid med ledelsen temadag for foreldre og ansatte en til to ganger i året. Tema som ønskes denne gangen er læringsmiljø, inkludering, forebygging av utenforskap og håndtering av utfordringer. Denne gangen arrangerer vi denne dagen som en digital temadag. Tidspunktet er satt til 10. mars fra 18:00 - 20:15.

Til vårens temadag ved Lova kommer professor ved UiA, Ingrid Lund. Hun skal snakke om: "I samarbeid for en inkluderende skole - holdninger, kunnskap og handlinger i arbeidet for et godt læringsmiljø."   Ingrid Lund er professor i spesialpedagogikk. Hennes forskning er knyttet til atferdsproblematikk og læringsmiljøutvikling og hun har ledet flere store forskningsprosjekter. Hun veileder, kurser og underviser ved universiteter og høgskoler, for kommuner, organisasjoner, skoler og barnehager m.m.    

Foredraget til Ingrid Lund vil produseres som opptak og distribuert via en lenke som gjøres tilgjengelig den 9. mars på Lovisenlund skoles nettside. (https://www.minskole.no/lovisenlund)   Etter foredraget arrangerer vi digitale samtalegrupper per gruppe/klasse. En representant/møteansvarlig per gruppe/klasse vil sende ut lenke og lede denne samtalegruppa. Se mer informasjon om temadagen i eget dokument på nettsiden.

Velkommen og God fornøyelse!                                   

Hilsen oss i FAU  


 

Siden 1979 har Rajshahi i Bangladesh vært vennskapsbyen til Kristiansand. 

Hvert andre år sendes inntektene fra Lovadagen til landet mellom Myanmar og India. I år setter dessverre koronapandemien en stopper for arrangementet på skolen vår, men ikke vårt engasjement for Rajshahi. 


Å se hverandre akkurat slik man er. Et ekte, sterkt og viktig tema for årets BlimE-dans. Det handler om å akseptere, anerkjenne og ta vare på hverandre. Midt i korona-pandemien og i hver sin kohort, viste elever og voksne hvor viktig dette er. Ikke bare en gang, men hele to ganger danset vi, og det var ordentlig fint å se alle - samlet på hver sine steder, men likevel sammen! Kanskje ekstra godt akkurat nå... 


 

Fra første øyeblikk var elevene på tredje trinn engasjerte under forestillingen "Rundt og rundt" i regi av Scenekompaniet, i samarbeid med Avfall Sør. Elevene knakk nær sammen av latter til tider. De sang og fikk mye skryt for sangen sin. De heiet på hverandre. De ropte og pekte for å hjelpe "Felix" og "Finken" da fuglen "Gjenni" dukket opp, og vi lærere opplevde at taket nærmest lettet av iver, latterbrøl og engasjerte kommentarer fra elevene i gymsalen på Lova... En fantastisk forestilling som både var nytenkende og holdningsskapende, som traff elevene akkurat der den skulle. En blanding av kick-off, figurteater og workshop som inspirerte småskoletrinnets elever til å tenke gjenbruk og søppelsortering.


 

Konduktørene Rasmus Solem og Tore Thomassen; eller "Tore på togsporet" som han kalte seg selv,  inviterte elevene til en kulturreise med toget. De formidlet historien om jernbanens utvikling i Norge, og levendegjorde den gjennom sang, rim og regler, lyd og bilder. En rytmisk og fin opplevelse for tredje trinn tirsdag. 


FHI har pr. 07.09. og 09.09. oppdatert smittevernreglene for skoleelever og ansatte


Da du som er foresatt gikk på skolen, lærte du andre ting enn det elevene lærer i dag. Samfunnet endrer seg, og det betyr at vi ikke kan lære akkurat det samme som før. Derfor har vi nå fått nye læreplaner i skolen. 

Nå er det tid for den årlige nasjonale lusekampanjen fra Folkehelseinstituttet. Siden vi allerede er gode på å holde avstand til hverandre pga koronasituasjonen, er sjansen ekstra stor for å utrydde lusa på skolen denne helga!

Vi ber dere derfor ta frem lusekammen og sjekke barna for lus  29.-30. august.


Elevene på 3. - 7. trinn har fått med hjem et informasjonsskriv inkl. påmeldingsinfo. til frivillig leksetid på skolen 2020-21. Elevene på Lovisenlund skal ha et trygt og godt skolemiljø. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå fra FHI viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolen til enhver tid under Covid-19 pandemien. Når vi møtes til skolestart mandag 17. august, er gult nivå gjeldende.