Aktiviteter i nærområdet

Midt-Agder friluftsråd

Disse tilrettelegger friluftsområder og informerer om ulike turer og aktiviteter i nærområdet. Besøk nettsiden til Midt-Agder friluftsråd for informasjon om skiløyper, sykkelruter, turområder, badeplasser, fiskeplasser, stier m.m. Det garanteres at du vet mer om mulighetene nærområdet ditt har å by på etter å ha besøkt siden.  

Møvig og Sjøstrand skolemusikkkorps

Et korps vi virkelig er stolte av! På facebook kan du lese litt om deres aktiviteter. Vår hjemmeside vil også være et sted du kan finne nyttig informasjon. 

Våg fotballklubb

Våg er en av de største klubbene for aldersbestemte lag. Våg FK er en breddeklubb som gir et tilbud til alle som er interessert i lære mer om fotball. 

Våg håndballklubb

Dette er en seriøs klubb som gir et flott tilbud til våre elever. Mange elever er aktive i vår lokale håndballklubb.

Vågsbygd karateklubb 

Karateklubben holder til like ved Karuss skole. Hjemmesiden gir et godt innblikk i hva de driver med av aktiviteter. 

Vågsbygd turn IL 

Vågsbygd turn holder til i Vågsbygd Turnhall på Karuss idrettspark. De har et flott tilbud til barn og ungdom. Vågsbygd Turn teller i dag over 200 turnere . Mer informasjon finner du på deres hjemmeside. 

Sjøspeideren

Disse holder til ved Terneviga, kun 1 km fra Sjøstrand skole. Et flott maritimt tilbud til dem som liker å lære med om ferdsel på sjøen. Nettsiden gir mer nyttig informasjon om deres tilbud. 

Voie grendehus 

En fritidsklubb med ukentlige tilbud. Et variert tilbud i ukedager og i skolens ferier. Hjemmesiden til kommunen er fin å besøke hvis du vil vite mer eller ønsker å leie det til eget arrangement.  

Menighetsliv 

Flere menigheter har sitt tilholdssted i nærmiljøet. Menighetene tilbyr mange aktiviteter for barn og unge som: Speider, søndagsskole, ulike klubber og sangkor. Du kan finne ut mer på nettsidene til de ulike menighetene:

Voie menighet

 Vågsbygd kirke

 Vågsbygd frikirke

Vågsbygd misjonskirke

Vet du om flere tilbud?

Kjenner du til andre tilbud du tenker kunne vært presentert på denne siden, så er det bare å si i fra. Siden er ment å være til hjelp for dem som leter etter nye og spennende aktiviteter, eller er nylig tilflyttet og ikke kjenner til de ulike tilbudene som finnes i nærmiljøet.

Meld inn tilbud til: oystein.mosfjeld@kristiansand.kommune.no