Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
STANGELANDSFESTEN

Torsdag 26.02. ble det arrangert Stangelandsfest for første gang. Skolen og FAU ville markere at vi ikke bare er en skole, men en samlingsplass for bydelen. Alle ansatte og FAU hadde lagd istand et supert program med festgeneral Claus Heggdal i spissen. Elever, foresatte, familie, politikere, naboer og pensjonerte lærere var alle sammen inviterte. 

 

Rektor Geir Mikalsen åpna festen og ga ordet videre til Tore Christiansen, en tidligere elev, grunder og styreleder i Stavanger Oilers. Han skulle nå en kamp, så da var det viktig at han fikk starte showet. Tore hadde planlagt en tordentale, men det ble en festtale for alle som har tilknytning til Stangeland skole. Stangeland skolekorps, med dirigenten Erlend Brattli, spilte for oss, 5. trinn ledet av lærer Marit Anne Almås og TL (trivselslederne) danset for oss under ledelse av Nigar Amin. 

 

Etter underholdningen var ansatte og FAU rundt på mange av skolens rom der alle kunne komme på besøk for å ta en kikk eller for å delt på aktiviteter. Det var mulighet for maling, perling, fargelegging, bordspill, Lykkehjul med sjokoladepremier, FLINKI sykkelløp, simultansjakk med en elev fra hver klasse fra 4.-7. trinn mot Tallak, leder i Sandnes sjakk klubb og lærer på Skeiene ungdomsskole. FLL (first lego league) hadde show for dem som ønsket å se på det og ute i skolegården kunne de som ville spille Teqball. 

Ellers var det utdeling av gratis kakao og pepperkaker, salg av mat fra andre land som lærerne hadde laget og så hadde FAU kafe med billige pøler og kaker i tillegg til enormt populære sukkerspinn. 

 

Main Image

Bilde 1 av 24