Meny
Velg seksjon Forside
Kjærholen 5 4316 SANDNES
Telefon: 51 33 83 00 Send oss e-post
Redaktør: Tor A. Isene
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2018><<
juni 2018
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293001
02030405060708
jun
22
2018
Siste skoledag før ferien
kl 8:00-12:00
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Slik bruker du hjemmesiden!

Du kan navigere på hjemmesiden ved å bruke "Meny" til venstre eller ved å bruke "Velg seksjon" til høyre.

Under "Meny" til venstre finner du informasjon om skolen, bl.a. om ansatte, planer og resultater. 

Under "Velg seksjon" til høyre finner du bl.a. oppdaterte nyheter fra hvert trinn og fra SFO, nytt fra FAU og SU og bildegallerier fra skolen vår.  

Det er mulig å abonnere på nyheter. Da får du nyheter direkte på mail.

Hilsen rekTor 

Vi på Smeaheia skole ønsker alle våre elever og foresatte en riktig god sommer!

Siste skoledag blir fredag 22. juni. Elevene kan da ta med seg snop, evt. chips, for maks 25 kroner og en liten flaske brus. Elevene slutter kl. 12.00.

SFO er åpen til og med 29. juni. SFO starter opp igjen 30. juli. Nye elever starter onsdag 1. august. Administrasjonen er her også ut juni og er tilbake 6. august.


Oppsamlet tøy uten eier vil bli gjennomgått på hvert trinn, og er tilgjengelig for henting i garderobene frem til 15. juni. Det som ikke blir gjenforent med eieren vil, etter 15. juni, bli lagt ned under trappa ved adm. i "gamlebygget".

Siste frist for å hente ALT tøy/utstyr fra skolen er fredag 22. juni - etter dette sendes det til Fretex. På grunn av utvask skal garderobene være helt tomme etter skoleslutt.
Barna som skal benytte SFO uke 26 kan ha nødvendig tøy liggende.


I løpet av sommeren skal IT-avdelingen gjøre en endring på domenet som brukes når elevene logger seg på Chromebooken. Når det nærmer seg skolestart vil maskinene bli meldt ut, og normal pålogging vil ikke fungere før elevene er tilbake på skolen 20.august. I mellomtiden er det mulig å bruke "surf som gjest" for å komme seg på nett med maskinen. Dette kan elevene også gjøre hvis de glemmer passordet i løpet av ferien. 

Vi har nå hatt vårt første år med maskiner og gjort oss mange erfaringer. Etter kapasitetsproblemene tidlig i vinter funger alt nå som det skal og vi gleder oss til å ta fatt på ett nytt år med læring, også på digitale flater!


Smeaheia skole ble 24. april kjent med planer for trasevalg for anleggsvei og bygging av Østerhus Arena av Morten Lende i Prosjektil. Han orienterte rektor om planene og sa at byggearbeidene vil berøre våre elever med tanke på støy og støv rundt skolen. I tillegg vil barnas sikkerhet bli utsatt. Bystyret bestemte 14. mai at anleggsveien gjennom Smeaheia må byggesaksbehandles før endelig tillatelse gis. Skolen mottok nabovarselet etter at høringsfristen var ute.

Skolens FAU og SU sendte 3. mai klagebrev, og 28. mai ga de tilbakemelding på nabovarsel.  Skolen sendte 6. juni brev om nabovarsel og manglende involvering. Brevene ligger under høyremenyen "Anleggsvei Østerhus Arena".   


I forbindelse med innføring av Chromebook som digitalt verktøy har vi hatt læring på alle nivå. Vi ønsker at elever, lærere, andre ansatte og skoleledelsen skal jobbe sammen for å fremme elevenes læring. Flere ansatte vil neste skoleår ta videreutdanning som kommer hele skolen til gode.

Digitalisering og ny teknikk gjør det mulig å arbeide på nye måter. Tidligere skrev elevene en tekst på datamaskinen som de leverte inn. Nå kan de utvide og forbedre teksten ved å dele foto, lydinnspilling og publisere et filmet intervju i tillegg. Samtidig er vi bevisste på at våre elever samhandler med andre på en positiv måte på nettet. FAU diskuterer nå hvordan foreldrene kan bidra innenfor nettvett.


Stortinget har vedtatt nytt regelverk om skolemiljø. Det nye regelverket finnes i et nytt kapittel 9A i opplæringsloven.

 


Nå kan dere få vite hvilke voksne som skal være med klassene og på SFO neste skoleår. Alt er ikke på plass og fortsatt kan det skje endringer.

Se under høyremenyen "Viktige dokumenter/Personalkabal 2018-2019".