Meny
Velg seksjon SFO 1A/B
Besøksadresse Kjærholen 5 4316 SANDNES Telefon: 51 33 83 00 Send oss e-post
Postadresse Sandnes kommune, Smeaheia skole Postboks 583, 4302 Sandnes
Redaktør: Tor A. Isene
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2022><<
november 2022
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
05060708091011
Oppvekstportalen
Søke/endre/si opp SFO-plass
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til SFO, 1. trinn!

Her kan du se bilder og informasjon fra hverdagen til de yngste SFO-barna våre :).
Under "menyen" til venstre, øverst på siden (hvit sirkel med streker), kan du lese mer om innhold i SFO; satsningsområder, åpningstider, betalingssatser m.m. 


FAU, elevråd og lærere er enige om å fortsette med Hei verdens "Omvendt adventskalender". Fokus er at elevene bruker adventstiden på å gi i stedet for å få.

Omvendt adventskalender har i år Bangladesh som aksjonsland. Gjennom Omvendt adventskalender skal vi bidra til at fattige barn i Bangladesh får gå på en god skole. Hei Verden drifter båtskoler slik at barna i flomområdene får gå på skole hele året. De driver også leksegrupper og førskoler for urfolksbarn, slik at barna som vokser opp får hjelp til å lære seg bengali og forstå undervisningen på skolen.

Som i fjor har vi uke 49 (5.- 9. desember) som aksjonsuke for hele skolen. Alle elevene skal i løpet av uka lage egne produkter som de kan ta med hjem, ha alternative lekser, ha "sponsorløp", evt. selge på f.eks julefrokost. Trinnene bestemmer selv hva de vil gjøre.  


Foreldreundersøkelsen for Smeaheia skole åpner 21 november, men det er mulig å svare fra 17. november. Den varer til 10. desember.

Pinkoder ble sendt torsdag 17. november til alle hjem på mail. 

Alle får informasjon om foreldre- og elevundersøkelsen på Transponder. Foreldre svarer på foreldreundersøkelsen ved å klikke her, eller gå inn på skolens hjemmeside og klikke på linken nederst til høyre som heter "Foreldreunders. - innlogging".


Fredag, 28. oktober, er det tid for månedens bursdagsfeiring!

 


Mandag etter høstferien starter årets reflekskonkurranse i regi av FAU. Elevene på 1.-5. trinn få utlevert refleksvester.

Klassen med høyest andel av refleksbrukere vinner en spennende premie sponset av FAU. 

Vi håper alle foreldre følger opp dette flotte initiativet fra FAU og sørger for at ungene er synlige på skoleveien. Vi på skole og SFO skal bidra så godt vi kan!  

Aksjonen varer fra mandag 17. oktober 2022 til fredag 3. februar 2023. 


En sentral aktivitet ved Smeaheia SFO er måltidene.

Alle barn i SFO har en primærkontakt. Dette er for at vi skal sikre oss at noen har et ekstra "øye" med hver og en. Ellers så har vi jo alle ansatte ansvar for alle barnas trivsel; og vi er observante på barns lek inne og ute!

Kjekk lek og aktivitet på Vitengarden i høstferien:)

Her er noen bilder fra den siste tiden...
Vi har kost oss med forming, utelek, utegym, turer, samlinger og god mat. 

Vi er i september og har rukket å leke mye siden skolestart i august. 

Vannballonger, lek i gymsalen, mini-sommerfest og vår første tur i SFO!

En uke har gått fort i sammen med de nye, flotte 1. klassingene:). Vi har lekt og lekt, spist, danset, spilt fotball, klatret og mye mer. Hver dag har vi to samlinger og barna sitter så fint. De lytter og er aktivt med når vi leser og snakker.

Sommer-SFO hadde det beste været en kan be om! Vi kunne leke med vann og kose oss ute hver dag:) 

I marka var det hengt opp bilder av ulike pokemons. Barna hadde hver sitt "bingo-ark" og krysset av etter hvert som de fant de ulike figurene.

Lek og grilling av pølser

En super dag med mange ulike aktiviteter for hele SFO!

Denne ball-leken kjenner barna som en av TL-aktivitetene ved skolen. Det er et morsomt og spennende "alle-mot-alle" ballspill, passende for alle aldre!