Meny
Klassetrinn Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Barnetrinnet: Hommeren 1 Ungdomstrinnet: Setesdalsveien 353 Post: Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Jørn Lauvsland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Som informert om på foreldremøter og i klasser på ungdomsskolen er vi på Torridal i gang med opplegget Trygg av Natur. Dette er et opplegg som tar med en gruppe elever ut på tur en dag i uken i 10-12 uker.   Hensikten med dette er å legge til rette for mestring hos den enkelte elev.  På nettsiden vår finner du mer info og søknadsskjema. Nettsiden vår finner du her.

Videre info kan også finnes på Trygg av Natur sin hovedside www.tryggavnatur.no (dette har ingenting med Torridal å gjøre, så her er det bare info, men ikke påmelding for vår skole)

 

Direkte kontakt kan gjøres via mail til Bjørnar eller Elise

Bjornar.sollie.timenes@kristiansand.kommune.no

Elise.torgrimsen@kristiansand.kommune.no


Foreldrenettverksmøte på Torridal skole den 28.09.22!!

Høstprogrammet for Torridal fritidsklubb ligger nå ute som vedlegg (til høyre her). 

Her er start- og sluttidene for barneskolen, samlet. 

Små og store koste seg på aktivitetsdagen.

I dag gjennomførte vi et stor partidebatt på 10. trinn. To representanter fra hvert parti hadde forberedt uttalelser og spørsmål til temaene SKOLE og MILJØ.

Alle partiene presenterte først sine (altså partiets) syn på de forskjellige temaene, før de ble grillet av de andre partiene. Som vi alle har sett på tv er slike debatter vanskelig selv for garva politikkere, så vi var nokså nervøse til hvordan elevene skulle klare dette. Men - som alltid - elevene imponerte oss stort. Debatten ble gjennomført med skikkelig politisk tyngde, litt partirivalisering (den gode sorten) og masse kunnskap.

Så en stor takk til både debattantene, men også alle som faktisk bidro til kunnskapen som lå bak svarene og presentasjonene som kom frem i dag. Dette var skikkelig imponerende.  


Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.