Meny
Klassetrinn Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hommeren 1 (avdeling barnetrinnet) Setesdalsveien 353 (avdeling u-trinnet) 4618 KRISTIANSAND
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Anita Ingebrigtsen
Søke om fri
Søknadsskjema
Ulike linker
ikt-plan.no
Itslearning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Er det Delbart? – om ulovlig bildedeling blant ungdommer

Her kommer noen bilder fra årets ball for elevene på Ungdomstrinnet:

Mandag 25. mars, klokken 18.30 innkaller FAU til temakveld for foresatte på 1.-10. klasse. Møtet blir i gymsalen på barneskolen, og tema for møtet er "Snakk om mobbing". 

 


Varsel om å vise hensyn ved skolekjøring! Vi ønsker at alle barn går, sykler eller bruker sparkesykkel til/fra skolen, men vi har forståelse for at noen trenger skoleskyss. I uke 9 flytter Mosby Oppvekstsenter i brakker på grusbanen ved Torridal ungdomsskole. De fleste elevene fra Mosby vil benytte seg av skolebuss. Nå er det viktig at alle viser hensyn for å unngå trafikkaos og farlige situasjoner for våre barn. 

Hvordan er reglene for fotografering og deling av bilder av barn? Og hvordan skal barnebilder håndteres slik at barnas rett til personvern og integritet tas vare på? Dette er spørmål som Datatilsynet sier noe om, og som vi som skole ønsker å ha et fokus på.

Skolens holdning er at Datatilsynets regler for fotografering og deling av bilder av barn må følges. Dette gjelder da selvfølgelig også for arrangementer i regi av skolen. Vi forventer at dere foreldre er bevisste voksne her. 


Mange spør om å leie rom på barneskolen til bursdager, fest etc. 

Her finner du prisene for leie av barnetrinnet på Torridal skole. 

Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.