Meny
Klassetrinn Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hommeren 1 (avdeling barnetrinnet) Setesdalsveien 353 (avdeling u-trinnet) 4618 KRISTIANSAND
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Jørn Lauvsland
Søke om fri
Søknadsskjema
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Alle (primær)foresatte har nå fått en epost med link til Foreldreundersøkelsen 2021. Det er flott hvis flest mulig tar seg tid til å svare på denne. 

Dersom du ikke har mottatt epost om denne (sjekk spamfilteret først!), ta kontakt med Tore eller Baard. 

Håper alle sammen har hatt en god påskeferie..

Før påske ble det fattet et vedtak i formannskapet om videre rødt nivå på ungdomsskolene i Kristiansand. Dette ble endret i påskeuken, noe som medfører at skolene skal tilbake til gult nivå. På Torridal skole blir de to første dagene likevel gjennomført som planlagt, med halvparten av elevene på skolen hver av dagene, slik vi hadde det før påske. Fra torsdag av skal imidlertid alle elevene møte på skolen hver dag igjen. Dette ser vi fram til.

Ber elevene se arbeidsplan for mer informasjon.

Vennlig hilsen Jørn Lauvsland, rektor


Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.

Foreldre kan nå søke SFO-plass for barn for skoleåret som begynner høsten 2021.

Sperringene er på plass. Nå starter renoveringsprosessen på det gule bygget. Vi kommer tilbake med mer informasjon om hva som skal gjøres. 

I dag, 9. februar, er den internasjonale dagen for et tryggere internett.  Torridal skole ønsker å benytte anledningen til å trekke frem noe av problematikken internett kan skape for barn og unge (og voksne).  I år er det den digitale foreldrerollen som er i fokus, og det er derfor en mengde kilder som deler råd og erfaringer rundt det å ivareta de unge på nettet. Sett i sammenheng med korona-situasjonen vi nå står i er det virkelig å anbefale at dere som foresatte, og vi som lærere, setter oss inn i problematikken og hjelper de unge til å ta gode og trygge valg. 

Om dere ikke velger å lese resten av artikkelen - så bruk i hvert fall anledningen denne markeringen gir til å snakke med deres barn om hvordan deres digitale hverdag er.  Vis at det er en arena dere bryr dere om. 


Onsdag hadde 3. trinn en nydelig skøytedag på Vesttjønn. Snakker om å være heldig med været.