Meny
Klassetrinn Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hommeren 1 (avdeling barnetrinnet) Setesdalsveien 353 (avdeling u-trinnet) 4618 KRISTIANSAND
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Jørn Lauvsland
Søke om fri
Søknadsskjema
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Høstens foreldremøter på barnetrinnet blir: 

Mellomtrinnet: Mandag 16/9, 18.00

Småskolen (ikke 1. trinn): Torsdag 19/9, 18.00


Oppdrag: Roterende kunst

Nytt styre er valgt, og FAU kommer på plass etter foreldremøtene som avholdes i disse dager. Da er det klart for konstituerende møte, der alle styremedlemmer, klassekontakter/FAU og ledelsen møtes. Møtet blir avholdt torsdag 26. september, klokken 10.00. Egen innkalling kommer. 

Oppdrag 1

1.trinn lager bokstaver


Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.

Hvordan er reglene for fotografering og deling av bilder av barn? Og hvordan skal barnebilder håndteres slik at barnas rett til personvern og integritet tas vare på? Dette er spørmål som Datatilsynet sier noe om, og som vi som skole ønsker å ha et fokus på.

Skolens holdning er at Datatilsynets regler for fotografering og deling av bilder av barn må følges. Dette gjelder da selvfølgelig også for arrangementer i regi av skolen. Vi forventer at dere foreldre er bevisste voksne her.