Meny
Klassetrinn Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hommeren 1 (avdeling barnetrinnet) Setesdalsveien 353 (avdeling u-trinnet) 4618 KRISTIANSAND
Telefon: 480 66600 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Anita Ingebrigtsen
Søke om fri
Søknadsskjema
Det er 4 dokumenter i arkivet.
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Fylkesmannen og Fylkesmannens ungdomsråd har laget en film om elevers rett til et trygt og godt skolemiljø.

 


Momo Challenge er et Internett-fenomen som skremmer barn og tenåringer. Selv om mye av Momo-bølgen er ufarlig, er det barn som opplever denne figuren som skremmende. Skolen opplever også at Momo er blitt et tema blant noen av elevene, og enkelte føler ubehag ved dette. 

Skolen oppfordrer dere hjemme til å gjøre dere kjent med fenomenet og ta en prat med deres barn om hva dette er. På skolen er det nulltoleranse for å finne fram Momo på skolens utstyr. 


Onsdag 26. september var en stor dag for alle på Torridal skole. I dag var nemlig første dag med  trivselslederne, TL, startet opp med organiserte leker og aktiviteter for elevene på skolen. .

I dag har vi hatt besøk av en illustratør, i regi av den kulturelle skolesekken. Han viste oss noen lure triks, som gjør det lettere for alle å kunne tegne! Sjekk ut noen eksempler på hva elever produserte i løpet av timen.

I samfunnsfagstimene er det Egypt som har vært tema i noen uker. Sjekk ut hva vi gjorde på fredag i uke 36...


I våres søkte vi, og fikk ekstra midler slik at kunne kjøpe inn ny teknologi til bruk på ungdomstrinnet (vi deler gjerne :) )

Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.