Meny
Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Haugen 27 4323 Sandnes Telefon: 51338200 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 Sandnes
Redaktør: Elisabeth Aksnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Årets barnas by-kunstner 2021

6. trinn på Sørbø har i år fått det ærefulle oppdraget med å kåre årets barnas by-kunstner.

En jury bestående av Storm Lunde, Ella Idsøe Thorsen, Celin Jacobsen, Marcus Hadland Nguyen og Frida Høili var i dag på rådhuset for å dele ut diplom og blomster til årets vinner. 

 

For noen uker siden fikk de nominerte kunstnerne presentere sine ideer for juryen digitalt. Etter lange og harde diskusjoner endte juryen med å kåre David Lamignan Larsen til årets barnas by-kunstner 2021. Juryens begrunnelse lød som følger: 

"Han hadde lik tenkning som barn. Han vet hva vi liker, han tenker som et barn. Han har vært lærer. Han så veldig kul ut. Det var bra at han tenker som oss, og vet hvordan vi vil ha det. Vi følte at han fikk fram mye av det som er viktig med å være Barnas by kunstner. Vi likte veldig godt ideene hans. Han har masse gode ideer for barn, og det han driver med. Vi likte godt hans planer, og at han vil høre på barn. Han var skikkelig koselig. Han er lærer så han forstår hva barn liker. Han har planer om å lage video med barn. Han er veldig flink på yrket sitt. Vi likte han veldig godt fordi han hørtes veldig snill ut, og likte det han vil gjøre. Det hørtes veldig gøy ut. Vi stilte ikke bare han spørsmål, han lurte på ting med oss også."

Veldig stas at også ordfører Stanley Wirak tok seg tid til å delta på dagens seremoni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter seremonien koste vi oss med skoleboller og saft.