Meny
Velg seksjon Skolebiblioteket
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det er 1 dokumenter i arkivet.

På tirsdag er det Verdens bokdag i alle FN-land. Da braker det løs på Tjensvoll skole også. Vi starter med en storsamling i gymsalen for alle trinn i første time. Vi skal se på bildene fra bokdagen i fjor, synge den fengende lesesangen, høre 2. trinn sine bokanmeldelser og se 6. trinn lese den morsomme billedboken «Da fargestiftene streiket». Resten av dagen blir det også stort fokus på bøker i både klasserom og andre rom.

6. og 7. trinn har hel-maraton i lesing som varer helt fra felles-samlingen for hele skolen er ferdig til kl.12.30. Da tar de gjerne med seg puter, pledd, liggeunderlag o.l. og rigger seg til i gymsalen eller på musikkrommet.

5. trinn skal ha halv-maraton på biblioteket og i SFO-lokalene. Det blir sikkert noen puter ol. der også. :-) Resten av dagen handler også om bøker, men det foregår i klasserommene.

De yngste elevene våre på 1. - 4. trinn skal ha varierte opplegg som lærerne lager knyttet til bøker og leseglede. Vi gleder oss! :-)3. trinn har laget steinalderbosetting. De har jobbet med: helleristninger, runer, sett på redskaper, boplass og mye mer.
Mye jobb og mye gøy der alle har fått deltatt og lært mye.


Har du skøyter i str. 37-42 som du ikke bruker lengre?

Fint om du vil gi dem til Tjensvoll skole, vi trenger dem..


Det er fremdeles billetter igjen til Rogaland teater sin forestilling KVAKK. Lørdag 9. desember kl. 15.00. Vi har fått veldig god rabatt: 120 for barn mot 200 ordinært og 170 for voksne mot 250/300 ordinært.

Siste frist for på melding er søndag 5. november.


Vi opplever at mange ikke har fullført innsendingen av samtykkene.For at samtykkene skal være aktive, må dere huske å trykke send etter å ha haket av i boksen for «Ja». Når samtykket er sendt inn, vil teksten «Trekk samtykke» vises. 

 


Klar, ferdig, gå - Skolestart! Tjensvoll skole har samarbeid med skolefrukt.no her er mulighet å bestille fersk frukt som kommer til skolen og blir delt ut til elevene. Frukten kommer 1 gang i uken og blir oppbevart i kjøleskap. Gå inn på skolefrukt.no for mer informasjon.

Tjensvoll skole fikk besøk av Streetart festival Stavanger. To lokale kunstnere utsmykker skolen vår. Atle Østrem og Kjell Pahr Iversen har laget kontrast mellom to forskjellige kunstuttryksmåter. Kom å se på den flotte skolegården vår!