Meny
Til trinnene og SFO Forside
Møllevannsveien 52 4617 Kristiansand
Telefon: 38 00 41 70 Send oss e-post
Redaktør: Geir Bergkvist
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2021><<
januar 2021
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
fug.no
fug.no
komfug.no
Innlogg for lærere
Innlogg for lærere
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen

Kjære elever, foresatte og ansatte. Velkommen til alle dere 215 elever, alle gode kjente fra tidligere, og 37 helt nye førstetrinnselever! Et nytt spennende skoleår venter! Det stabile og godt kvalifiserte personalet vårt er supplert med ytterligere flinke fagfolk som ønsker å jobbe på Solholmen.

Sammen har vi forberedt oss, og vi ønsker å møte dere elever og foresatte på en kvalitativ god og profesjonell måte. Her er stort engasjement, kreativitet og trygg arbeidsglede. Vi har positive forventninger til elevene, og vi vet at dere vil hvis dere kan! Foresatte ved Solholmen slutter opp om skolen vår. Dere bidrar sterkt både på trinnet og for hele skolemiljøet med ulike arrangementer, dugnader, i FAU og styret. Alle foresatte møter til utviklingssamtaler og på foreldremøter. Viktig er det også at dere tar kontakt direkte med skolen om det er noe dere lurer på.

Visjonen vår «SOLHOLMEN GIR VEKST», er et oppdrag og et løfte, som medfører at ALLE, ansatte, elever, foresatte og styret, må bidra på best mulig måte med felles innsats hver dag fra sin posisjon! Slik vil skolen vår preges av:

Varme: Vennskap, nærhet og kjærlighet, trygghet, inkludering og raushet.

Energi: Attraktivt utemiljø der barna leker sammen, glede, positiv sosial og god energi, fysisk aktivitet, får påfyll, treffer elevene der de er.

Kunnskap: Oppnår mål, mestring, inspirasjon, læringsstiler, lærelyst og tilpasset opplæring.

Skaperglede: Lager noe sammen, er trygg på egne vegne, kunstuke, inspirasjon, kreativitet og oppfinnsomhet, finner talenter. Nysgjerrighet og fantasi.

Trivsel: Har venner og noen å leke med, har en god følelse når du kommer hjem fra skolen, hjelper hverandre, respekt for ulikheter, mobbefritt, trygghet og humor. Visjonen samsvarer godt med FLIK, den forskningsbaserte læringsmiljøutviklingen i Kristiansandskolen. Målet er at vi gjennom dette systematiske arbeidet, skal forbedre og styrke læringsmiljøet, øke inkluderingen og redusere spesialundervisning og mobbing. Vi trener også på felles sosiale ferdigheter, for at vi alle skal ha det trivelig og trygt sammen. Nytt fra i høst blir trivselsledere i skolegården.Dette er elever som blir kurset for å skape gode aktiviteter ute i friminutt. Solholmen er godt rustet både inne og ute for et nytt lærerikt år! Velkommen med ditt bidrag til å videreutvikle den kvaliteten vi ønsker det skal være på Solholmen! Godt år 2015 – 16 til alle!  

Med beste hilsen fra   Vigdis Klokseth rektor