Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Tunballvegen 21 4645 Nodeland Telefon: 38 18 54 40 Send oss e-post
Postadresse Postboks 4 4685 Nodeland
Redaktør: Elin Knutsen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2020><<
mai 2020
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
jun
01
2020
2. pinsedag
Hele dagen
Gå til Google Classroom
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Her er oversikten over kontaktlærere for neste skoleår:

1. rød-  Cathrine Nordjordet Gundersen
1. gul - Gro Rygg
1. blå - Marte Hjortland

2a - Marte Holmesland Tveite
2b - Nina Karlsen

3a - Maria Kjær Reinhartsen
3b - Mari Hvideberg Govertsen
3c - Camilla Bø

4a - Mariann Hagen
4b - Bjørg Imeland

5. trinn - Anne Birgit Østerberg, Line Follerås Nyborg, Lillian Haugestøl

6a - Andrè Vigebo Haugen
6b - Ronny Stenberg
6c - Kevin Andrè Runden

7a - Brita Kling Celius
7b - Paul Markus Mosvold Hogga


Det er nå åpnet for bestilling av skolemelk og skolefrukt til skoleåret 2020/2021.
Du kan legge inn din bestilling på www.skolelyst.no og www.skolefrukt.no

Det blir førskoledag for neste års 1. trinn, torsdag 11. juni. Det blir sendt ut brev med mer informasjon i løpet av noen dager.

De fleste har nok fått med seg at mellomtrinnet skal tilbake til skolen i løpet av neste uke, og vi gleder oss veldig til å treffe dere alle igjen. Men før vi kan åpne helt opp må vi planlegge og organisere en del slik at vi skal kunne ivareta smitteverntiltakene som blir beskrevet i "Veileder om smittevern", både på skoleveien og på skolen. AKT trenger litt tid på seg til å se på ulike løsninger for elever med rett på fri skoleskyss. Derfor blir det ikke skole for noen elever på mellomtrinnet førstkommende mandag. Dere vil få nærmere beskjed i løpet av morgendagen om når dere skal møte på skolen i neste uke.

Jeg vil samtidig understreke at skolebussen kun er for elever med fri skyss som ikke har anledning til å komme til skolen på annen måte. Dere andre må gå, sykle eller bruke annen privat transport. 

Nærmere informasjon vil bli gitt i løpet av morgendagen her på skolens hjemmeside - både på forsiden og på de enkelte trinns sider. 


Minner om at skolebussen bare er for elever med rett til fri skoleskyss.

Tirsdag 12. mai åpner skolen for alle elever på 5. til 7. trinn. Nærmere informasjon om hvor elevene skal møte ligger på det enkelte trinns side, men skolen starter som vanlig kl 08.30.

Nå er treffpunktene på diverse sosiale medier kanskje enda viktigere for barna enn før. Det er derfor ekstra viktig at dere foresatte følger med på hva barna foretar seg der. Sett deg inn i barnas sosiale liv. Snakk om det som skjer. Vær nysgjerrig!

Først av alt må jeg takke alle - elever, foresatte og lærere for det gode samarbeidet vi har fått til, og innsatsen som er lagt ned av dere alle, i løpet av første uke med hjemmeundervisning. Hverdagen er plutselig ganske annerledes  - elevene sitter hjemme og har skole og lærerne er ikke like tilgjengelige som dere er vant med. I tillegg får man ikke treffe gode venner og klassekamerater, og det savnet er det nok mange som kjenner på etter hvert. Heldigvis finnes det mange andre måter å "møtes" på i disse digitale tider.

Familiens Hus i Kristiansand ønsker å være tilgjengelig for foreldre som opplever små og store utfordringer i en krevende tid med karantene og begrensninger for sosial kontakt.

Tunballen skole og SFO er nå stengt i foreløpig to uker. Det er særdeles viktig at alle gjør sitt for å unngå smittespredning. Se informasjon «Råd om korona til foreldre, barn og gravide» på Helsenorge og unngå steder der man lett kommer i nærkontakt med andre.

Elevene må nå gjøre skolearbeid hjemme. Dette blir sendt ut av lærerne i løpet av fredag eller mandag. Det vil være mulig å låne pc eller chromebook for elever som ikke har dette. Ved behov kan kontaktlærere kontaktes via epost eller mobil på dagtid mandag til fredag. 

Det er bestemt at vi skal gi omsorgs-/skoletilbud der annen løsning ikke er mulig. Kriterier for hvem denne ordningen gjelder for finner dere på Kristiansand kommune

Det er viktig at rektor får beskjed raskt ved behov. Vi presiserer at dette er en nødløsning - hovedmålet med stenging av skole og SFO er å hindre smittespredning.