Meny
Klasser og avdelinger SFO
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Visste du at Røde Kors tilbyr gratis ferieopphold for lavinntektsfamilier gjennom aktiviteten Ferie for alle? Også i sommer arrangerer Røde Kors ferieaktiviteter over hele landet for barn mellom 6 og 13 år og deres familier. Er dette noe for deg? Vi på skolen kan hjelpe deg med å søke. 

Her finner dere skoleruta for neste skoleår. 

Ved oppstart av nytt skoleår er SFO stengt 13.08.21, 16.08.21 og 17.08.21

Minner om feriestengt SFO i uke 28,29,30. 


For å kunne planlegge bedre bruk av personalet på SFO, ønsker vi at alle barn som har gratis - eller deltidsplass leverer en ukeplan for bruk av tilbudet.

Vi håper at foreldre blir behjelpelig med dette, slikt at vi har mulighet til å gjøre en bedre jobb for barn. 


Det er nå mulig å melde inn, si opp plass og endre plasstilbud (hel plass og deltid) på SFO ved å benytte det digitale søknadsskjema. Det jobbes med en automatikk av søskenmoderasjon mellom barnehage og skole, men inntil videre sender dere ajdin.pasovic@tinn.kommune.no beskjed om dette. 

Vi håper at tilbud om deltidsplasser skal gjøre at flere av de eldre barna velger å benytte SFO-tilbudet. Vi vet at SFO er en viktig sosial arena, der de kan være i fysisk aktive og leke med andre barn. Dette tenker vi er kjempeviktig for barnas utvikling i et stadig mer stillesittende og digitalisert samfunn. Vi har plass til flere barn :-). 


Her finner dere informasjon om de siste tiltakene knyttet til smittevern ved skolen. Trykk les mer.