Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Om Rjukan barneskole.

Rjukan barneskole ligger sentralt til i Sam Eydes gate ikke langt unna Rjukan sentrum. Vi har 40 ansatte og ca 220 elever ved skolen. Vi har lik skoledag for 1-7 trinn. I den forbindelse får 1-3 trinn gjøre både skrive- og matematikk leksene på skolen. Skolen tilbyr leksehjelp på 1.-7.trinn.

Tinn kommunes satsingsområde for skolene i Tinn er "Alle med". Skolen har fokus på inkludering og bedre tilpasset opplæring for alle elever, og deltar i dette utviklingsarbeidet sammen med hele Kongsberg regionen.

Tidlig innsats er et nasjonalt satsingsområde, og i den forbindelse har skolen i år valgt å innføre et tverrfaglig, tidlig innsats team som skal jobbe med å forebygge, oppdage og iverksette tiltak så tidlig som mulig.

Skolen følger kommunens vedtatte planer for kartlegging av grunnleggende ferdigheter i lesing, skriving, og regning. Skolen benytter blant annet systematisk observasjon av lesing på alle trinn(SOL). For å styrke begynner opplæringen tilbys lesekurs på 2-4 trinn. Vi har også jul-til-jul lærer på 1 og 2 trinn.