Meny
Klasser og avdelinger 4.trinn a,b og c
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Ved anbefaling fra kommuneoverlegen om testing av elever ved Rjukan barneskole får elevene med seg selvtester hjem. Elever med nylig gjennomgått covid-19 trenger ikke teste seg. Tester kan hentes på Helsehuset på Rjukan, eller på i Tinn Austbygd på Tinn helsetun. Se kommunens hjemmeside for mer informasjon om dette. Her ser du en film om hvordan bruke selvtest.

Her kan dere se 4.trinn sitt bidrag til Luciasanglingen som skulle vært arrangert 9.desember. 

Passord: jul


De grunnleggende smittevernrådene gjelder fortsatt:

1. Hold deg hjemme: Syke personer skal ikke være på skolen, i barnehagen og i SFO. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme.

2. God hygiene: Hostehygiene er viktig for å begrense dråpesmitte, mens håndhygiene er viktig for å hindre kontaktsmitte.

3. Godt renhold: Godt renhold forebygger kontaktsmitte.

VED SYKDOM: Barn, elever og ansatte med nyoppståtte luftveissymptomer og/eller sykdomsfølelse skal ikke møte i barnehage, skole eller SFO, selv om symptomene er milde. Dette gjelder også vaksinerte. 

TILBAKE TIL SKOLEN: Etter gjennomgått luftveisinfeksjon kan barn gå i barnehage og skole når de er i bedring og tilbake i sin vanlige form, og har vært feberfri i minst 24 timer, uavhengig om test er tatt. Man kan komme tilbake selv om man fortsatt har restsymptomer som rennende nese eller hoste.

TEST DEG/BARNET: Smittevernmyndighetene anbefaler at personer med luftveissymptomer tester seg. Ingen kan nektes å komme i barnehagen eller på skolen, selv om de ikke er testet. Personer som får påvist korona skal isolere seg.

LAST NED:
2021-09-30 Flytskjema: Har du nyoppståtte luftveissymptomer?
2021-09-30 Flow chart: Do you have newly arisen respiratory tract symptoms?


Vi ber om at alle nye 1.klassinger får lastet inn Transponder meldingsbok.  SFO vil bruke denne til å sende ut info om oppstart her. Mange barn starter allerede 3.august. 

Her kan dere se en kjapp gjennomgang av meldingsboka og funksjonene her. Hvis du skal sende melding på flere barn trykker du på plusstegnet og huker av alle barna du vil sende en melding på. (Dette har jeg glemt å forklare i videoen). Lykke til!

Ta kontakt med med skolen på e-post: rjukan.barneskole@tinn.kommune.no dersom noe er uklart. 

Fra 2.august vil nye førsteklassinger dukke opp med meldingsbøker dersom du har lastet inn app.

Hilsen Jorunn Øverland

 Lytt til årets 17.mai-tale fra elevene på 6.trinn.