Meny
Klasser og avdelinger FAU og SAU
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Her finner dere informasjon om de siste tiltakene knyttet til smittevern ved skolen. Trykk les mer. 

I dag var det høytidelig overrekkelse av gavesjekk fra Sparebankstiftelsen DNB. Leder av FAU Ole Bjørn Stenvi, elever fra elevrådet og skolens ledelse var tilstede. Vi har vært så heldige å få 195 000;- til  å bygge en ny lavvo i tre i Blindtarmen. Vi håper å kunne starte bygging av denne våren 2021, og er allerede godt i gang med planlegging av arbeidene. Vi gleder oss! 

I dag var det høytidelig åpning av skolens nye lekeområde. Alle skolens elever og ansatte, ordfører, teknisk etat, planavdelingen og avisa var invitert. Elevrådet ledet oss igjennom et program fylt med aktiviteter, taler og felles sang. Til tonene fra årets Blime sang, demonstrerte elever fra 6.klasse hvilke aktiviteter de kan gjøre i de ulike lekeapparatene. Ordfører klippet snora, som forøvrig var heklet av elever på 2.trinn. Alle skolens nasjonaliteter var representert med hvert sitt flagg på snora. Vi avsluttet den høytidelige åpning med en felles sang, og det vanket en liten overraskelse når elevene kom tilbake til klassen sin. 

Vi markerer refleksdagen torsdag 17.10. Målet med markeringen er at alle elevene våre bruker refleks og er synlige i trafikken slik at de ikke havner i en ulykke.
Er du blant de som glemmer refleksen når det blir høst? Invester 5 minutter! Fest refleks på jakke, bag, skolesekk og lua. Det er en smart investering av tid!

FAU vil torsdag denne uken sjekke at alle elevene har refleks når de ankommer skolen.
Har du glemt refleks, kan du få en ny fra representanter fra FAU torsdag morgen.
Skolen og FAU oppfordrer alle til å bruke refleks nå i mørketiden. 


Minner om FAU-møte 13.11.17, kl. 18:00 på møterommet.

Referat fra forrige møte kan leses her!