Meny
Klasser og avdelinger 1.trinn a
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Elevene på 4. trinn har i lang tid arbeidet med å forberede salg av produkter og tjenester. I morgen, torsdag har den store dagen kommet. Elevene har fordelt seg mellom Rema 1000 og Kiwi sentrum fra kl. 16.00. Da kan du få kjøpt Bokashijord, gjødselvann, sveler, vafler med mer. Overskuddet går til Barnekreftforeningen.

Torsdag 20. juni er siste skoledag for elevene. Lærerne har planleggingsdag 21. juni. SFO er åpen!

I Norge er det satt en 13-års aldersgrense for bruk av sosiale medier. Det er ikke uten grunn!

Rjukan barneskole innfører samme regel for smartklokker som vi har for mobiltelefoner. Klokkene skal være avslått og ligge i skolesekken til elevene er ferdige med skole/SFO.

I helga gjør vi om kommunikasjonssytemet vårt og går over til transponder meldingsbok. Det er sendt hjem ranselpost og Transpondermelding om dette. Når dere har fått lagt inn app'en og sjekket at den fungerer og at dere har tilgang til deres barn, kan dere slette den gamle Transponder SMS appen. Fra nå av kommuniserer dere her. Noen få elever mangler fødselsnummer og ligger ikke inne ennå. De kan fortsette å bruke Transponder SMS til vi har fått lagt inn brukere manuelt. Dere vil da få en egen påloggingsinfo om dette. 

Her kan dere se en kjapp gjennomgang av meldingsboka og funksjonene her. Hvis du skal sende melding på flere barn trykker du på plusstegnet og huker av alle barna du vil sende en melding på. (Dette har jeg glemt å forklare i videoen). Lykke til!

Ta kontakt med meg på jorunn.overland@tinn.kommune.no og jeg hjelper gjerne dersom noe er uklart. 

Hilsen Jorunn