Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Gå til Fronter
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

I dag og i morgen er det sirkusskole for 5.trinn. Sirkus Sibylla sammen med engasjerte lærere på trinnet, legger til rette for læring og gode mestringsopplevelser for elevene våre. 

 


Har du lyst til å prøve deg som vikar ved skolen vår? Skolen trenger ofte vikarer for kortere eller lengre tidsrom.  Vi har behov for vikarer med alle typer fagbakgrunner og utdannelsesretninger, men gjerne erfaring fra å ha jobbet innen omsorgsyrker eller med barn tidligere.

Å jobbe som vikar vil gi deg nyttig erfaring som vil komme godt med både om du ønsker å jobbe videre som lærer, eller om du satser på andre yrkeskarrierer. Som vikar får du erfaring i: Klasseromsledelse, pedagogikk, arbeide selvstendig og i team, kunnskapsformidling, samfunnsengasjement og arbeid med barn i alderen 5 -12år. Skolen har også bruk for vikarer til SFO. 


Rjukan helsestasjon inviterer dere foreldre til gruppeveiledning i programmet Circle of Security (COS). På norsk kalles den Trygghetssirkelen. Kurset skal blant annet gi dere foreldre verktøy til å bedre forstå hvilke behov barnet ditt har, hvilke signaler det gir og hva som kan gjøres for å møte disse behovene bedre. Kurs-start er onsdag 05.02.20 kl 17.30-19.00 på Rjukan helsestasjon. 

Det var et trist syn som møtte oss da vi kom på jobb etter helga. Noen har gjort hærverk og tagget mange steder rundt på skolen vår.

Som dere ser er forberedelsene til årets sangling er godt i gang. Vi gleder oss, og vi kan garantere god julestemning.