Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

På første trinn jobbes det med å legges fysisk til rette for måltid som fremmer matglede, sosialt samvær, trivsel og helse. Å skape gode og sosiale måltidsituasjoner er et av målene vi jobber etter i prosjektet "liv og røre". Trinnet har innredet eget rom med langbord og i dag hadde elevene felles julelunsj. 


Torsdag 14.12.23 kl.18.00 inviterer vi alle som ønsker til årets sanling i Rjukanhallen.Dørene åpner kl.17.30.Alle elevene møter senest kl 17.45 i sine klasserom. 2.trinn må møte kl.17.30. Vi oppfordrer flest mulig til å gå eller benytte parkering i sidegater rundt skolen. Det er ikke lov å kjøre opp i skolegården eller parkere til hinder for utryknigskjøretøy.Det er mange elever som har øvd mye til denne dagen, så av hensyn til disse ber vi foreldre passe godt på mindre barn som er med. Vi gleder oss!

Her finner du tips om hvordan du som foreldre kan ha mer kontroll på barnas nettbruk, apper, brukerkontoer med mer. 

Oppsett foreldrekontroll  - APPLE

Oppsett foreldrekontroll  - Android

Foreldrekontroll - TikTok

Familiesenteret  - SnapChat

Reduser uønskede videoer på barnas mobil

Innholdskontroll - begrens hva som vises - SnapChat, Instagram, TikTok og YouTube


I dag startet skoledagen med en felles samling ute i skolegården i forbindelse med FN-dagen. Elever på 7.trinn fikk heise det nye FN-flagget. I tillegg ble det fremført både en FN-appell fra elevrådsrepresentanter, diktlesning og felles sang. Deretter fortsatte elevene med mange spennende prosjekter rundt forbi på skolen med fokus på FN og de ulike bærekraftsmålene som tema.

Elevene fikk både prøve talerstolen,øve på å stemme og se seg selv på storskjermen i kommunestyresalen.