Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Tinn kommune kartlegger behovet for tilsyn i barnehager og skoler i hele påsken. Vi ønsker en tilbakemelding på om det er barn med særlige omsorgsbehov behov, og barn med foreldre i samfunnskritiske funksjoner som har behov for tilsyn, også på røde dager. Vi ber vennlig om at dere tar kontakt rektor/SFO-leder så fort som mulig og senest mot slutten av dagen (02.04.20) dersom dere har et slikt behov.  ajdin.pasovic@tinn.kommune.no tlf. 90918900 jorunn.overland@tinn.kommune.no tlf. 91132188

Her finner dere også søknadsskjema for tilsyn i uke 16-17 dersom skolene er fortsatt stengt.


Det er lurt å snakke med noen om du bekymrer deg eller ikke har det bra. 

Snakk med rektor, lærer eller sosiallærer: her finner du kontaktinfo til alle som jobber på skolen

Ring helsesøster mellom 12-14.30 hver ukedag: 41700403

Ring alarmtelefonen for barn og unge 116 111

Røde Kors Chat

 

 


Det sendes ikke ut regning for oppholdsbetaling i barnehage og SFO for april. Dette fordi tilbudet var stengt fra 13.mars og nå fram til 13.april. April blir da gratis for alle foreldre.

Her finner du "Søknad om krav på tilsyn for barn (under 12 år) av personell i kritiske samfunnsfunksjoner, og for barn med særlige omsorgsbehov". Søknadsskjemaet returneres så fort som mulig.

En uke med hjemmeskole er vel overstått. Vi har latt oss imponere over stort engasjement både hos lærere og elever, og vet at mange foresatte sjonglerer mellom hjemmekontor og jobb, mens de prøver å følge opp barna hjemme. Dette fortjener en stor klapp! Noen elever synes det har vært lite og gjøre, andre elever synes det er mye, her jobber lærerne i dialog med hjemmene for å tilrettelegge for den enkelte på best mulig måte. Vi opplever også at noen elever trenger en påminnelse om at det er skole selv om vi er hjemme. For å sikre at alle elever får den opplæringen de skal ha og forstår oppgavene, skal alle elever på 3.-7.trinn "sjekke inn" i klassechatten på Showbie hver dag kl 08:30. Lærere går da gjennom dagen med elevene. Dette trenger vi at dere foresatte hjelper elevene å få en struktur på. Vi vil gjerne ha en tilbakemelding på Transponder dersom elever er syke eller av andre grunner ikke kan følge undervisningen kl 08.30, da slipper lærer å etterlyse eleven. På 1.-2.trinn får lærere tilbakemelding gjennom Transponder og e-post. Det er også mulig å kontakte lærere via FaceTime dersom det er behov for det (Snakk med din kontaktlærer om dette).

Fordi elever nå er isolert fra å leke med hverandre, kan mange bli ensomme. Vi tenker derfor det er det viktig at foresatte kan legge til rette for at barna kan snakke sammen via andre kommunikasjonsformer, slik som telefon, Skype eller FaceTime. Mange elever sier at hjemmeundervisningen fungerer bra, men at de heller skulle vært på skolen med vennene sine. Vi som jobber på skolen savner de også, og gleder oss til vi kan være i samme klasserom igjen. Informasjon om skolen blir stengt lengre enn 26.mars vil komme en av de kommende dagene.