Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Det er nå mulig å melde inn, si opp plass og endre plasstilbud (hel plass og deltid) på SFO ved å benytte det digitale søknadsskjema. Det jobbes med en automatikk av søskenmoderasjon mellom barnehage og skole, men inntil videre sender dere ajdin.pasovic@tinn.kommune.no beskjed om dette. 

Vi håper at tilbud om deltidsplasser skal gjøre at flere av de eldre barna velger å benytte SFO-tilbudet. Vi vet at SFO er en viktig sosial arena, der de kan være i fysisk aktive og leke med andre barn. Dette tenker vi er kjempeviktig for barnas utvikling i et stadig mer stillesittende og digitalisert samfunn. Vi har plass til flere barn :-). 


Her finner dere informasjon om de siste tiltakene knyttet til smittevern ved skolen. Trykk les mer. 

I dag var det høytidelig overrekkelse av gavesjekk fra Sparebankstiftelsen DNB. Leder av FAU Ole Bjørn Stenvi, elever fra elevrådet og skolens ledelse var tilstede. Vi har vært så heldige å få 195 000;- til  å bygge en ny lavvo i tre i Blindtarmen. Vi håper å kunne starte bygging av denne våren 2021, og er allerede godt i gang med planlegging av arbeidene. Vi gleder oss! 

Elevrådet ved skolen kom med forslag om å pynte det store treet vårt, og nå har også vi fått et juletreet. Vi har fått god hjelp av vaktmester Trond, og gutta på brannstasjonen til pynting av treet. Vi gleder oss nå til en fin adventstid.  

Barnehagene deler i disse dager ut informasjon om innskriving av nye førsteklasseelever.

Her kan dere skrive inn nye elever som skal starte på skolene i Tinn - skoleåret 2021-2022

Innen 30.november ønsker vi at dette er gjort.

Trenger dere hjelp, kan dere komme hit til skolen eller snakke med barnehagen.