Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Det er 19 dokumenter i arkivet.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Om du vil bestille drikkeprodukter som melk, juice e.l. til skolestart kan du bestille dette på www.skolelyst.no.

Onsdag 17.august er første skoledag for skoleåret 2022/2023 for oss på Rjukan barneskole. 1.trinn starter kl. 09.00, og 2.-7.trinn starter kl. 08.10. Vi møter opp i skolegården. 


I dag har vi hatt besøk av Sanja og Tine fra Rjukan bibliotek. De inviterer alle barna på Rjukan barneskole til Sommerles. 

Endelig er ny basketballbane på plass i skolegården etter elevrådets ønske. FAU har sponset ett av stativene. Takk til teknisk avdeling for montering! 

I dag har Rjukan barneskole hatt engelskdag, og vi har vært på reise til "London". Alle elevene møtte til take-off i klasserommet før de ankom "London Heathrow Airport" ca. kl. 08.30. Etter kontroll av pass av avdelingsleder Anette møttes vi i flyplassens avgangshall (idrettshallen). Elever fra 7.trinn var reiseledere for dagen, og elevene var blandet på tvers av trinn. I London har elevene besøkt Hall of fame og Teatre med lærere fra 3.trinn. I London har elevene også vært med på en guidet busstur med dobbeltdekker blant Londons severdigheter med lærere fra 2.trinn. Videre har vi vært på disco med discolys med lærere fra 1.trinn.På 6.trinn var det Cinema med Mr.Bean på kinoprogrammet. Her fikk elevene også servert popcorn. Billetten ble betalt med britisk pund. På Hyde park cafe kunne elevene velge retter fra meny, og ble servert av 7.trinns lærere. Underveis var det en engelsk quiz. Elevene har også fordypet seg i engelsk litteratur og spilt Jeopardy med lærere fra 5.trinn. Idrettshallen hadde Nina og Manuela gjort om til Wembely stadium, og over høyttalerne var det ekte stemning fra engelsk fotballkamp. Tilbakemelding fra elevene var at de har lært mye nytt om England, og at det å samarbeide på tvers av trinn var gøy. What a day!!!