Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

De grunnleggende smittevernrådene gjelder fortsatt:

1. Hold deg hjemme: Syke personer skal ikke være på skolen, i barnehagen og i SFO. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme.

2. God hygiene: Hostehygiene er viktig for å begrense dråpesmitte, mens håndhygiene er viktig for å hindre kontaktsmitte.

3. Godt renhold: Godt renhold forebygger kontaktsmitte.

VED SYKDOM: Barn, elever og ansatte med nyoppståtte luftveissymptomer og/eller sykdomsfølelse skal ikke møte i barnehage, skole eller SFO, selv om symptomene er milde. Dette gjelder også vaksinerte. 

TILBAKE TIL SKOLEN: Etter gjennomgått luftveisinfeksjon kan barn gå i barnehage og skole når de er i bedring og tilbake i sin vanlige form, og har vært feberfri i minst 24 timer, uavhengig om test er tatt. Man kan komme tilbake selv om man fortsatt har restsymptomer som rennende nese eller hoste.

TEST DEG/BARNET: Smittevernmyndighetene anbefaler at personer med luftveissymptomer tester seg. Ingen kan nektes å komme i barnehagen eller på skolen, selv om de ikke er testet. Personer som får påvist korona skal isolere seg.

LAST NED:
2021-09-30 Flytskjema: Har du nyoppståtte luftveissymptomer?
2021-09-30 Flow chart: Do you have newly arisen respiratory tract symptoms?I dag har 7.trinn hatt skolefinale i regi av Ungt Entreprenørskap i Vestfold og Telemark. Elevene har de siste ukene jobbet med programmet SMART, og tema i år var energi og bærekraft. I SMART har elevene jobbet med å løse energispørsmål, og gjennom gruppeprosesser avdekket behov, utviklet ideer og funnet løsninger på praktiske behov i hverdagen eller i samfunnet. Sluttproduktet endte med prototyper, som ble presentert for en jury fra det lokale næringsliv. En stor takk til Halvor Haukaas fra Gaustabanen, Linda Gardsteig fra Hydro Energi, rektor Jorunn Øverland og ikke minst Henrik Ebbing fra Tinn Energi. Henrik har også vært mentor for elevene i prosessen, og svart på energispørsmål fra elevene underveis. En stor takk også til team 7. for å lede elevene trygt gjennom prosessen. Vi gleder oss til Superfinale på Notodden, og til å vise frem de fantastiske og kreative protypene elevene har lagd. 

Vi ber om at alle nye 1.klassinger får lastet inn Transponder meldingsbok.  SFO vil bruke denne til å sende ut info om oppstart her. Mange barn starter allerede 3.august. 

Her kan dere se en kjapp gjennomgang av meldingsboka og funksjonene her. Hvis du skal sende melding på flere barn trykker du på plusstegnet og huker av alle barna du vil sende en melding på. (Dette har jeg glemt å forklare i videoen). Lykke til!

Ta kontakt med med skolen på e-post: rjukan.barneskole@tinn.kommune.no dersom noe er uklart. 

Fra 2.august vil nye førsteklassinger dukke opp med meldingsbøker dersom du har lastet inn app.

Hilsen Jorunn Øverland

 Lærere og elevene på 4.trinn har tatt initiativ til skolehage, og i dag er det også kommet opp et insektshotell. God planlegging og organisering av både dyrkning og hagearbeid må til for et godt resultat. Vi gleder oss til å følge skolehagen gjennom de ulike årstidene.