Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

I dag har Ylva holdt aktivitetskurs for nye trivselsledere og elever på 4.-7.trinn. De har lært seg mange nye leker og aktiviteter til friminutt og timene med fysisk aktivitet. Det var svært høy aktivitet med over 90 barn i hallen. Elevene ble delt i grupper på tvers av klassene og lærte nye aktiviteter på mange ulike stasjonener. Årets trivselsledere er nå klare for å ha morsomme aktiviteter som alle barna på skolen kan delta på i friminuttene. 


I dag har 5.trinn hatt uteskole. Undervisning ute gir elevene mulighet til å være mer i fysisk aktivitet, jobbe kreativt og samarbeide med andre. En av oppgavene jentene på 5.trinn skulle løse i dag var å bygge tårn med materialer som marshmallows og spagetti.


Leirskole er et lovpålagt tilbud som skal gjennomføres i løpet av grunnskolen. I Tinn gjennomføres dette på 7.trinn. Vi drar for å oppleve kysten, på vakre Haraldvigen ved Kristiansand. Dette vet vi er en uke der elevene lærer mye faglig og praktisk, men også om seg selv og sine klassekamerater. Leirskole skaper vennskap og mange flotte minner. I år er vi så heldige å få være der samtidig med Atrå og elevene er allerede midtveis i sin leirskole. De har allerede gjort og opplevd mye. Se bare her:


I uke 38 og 39 gjennomfører elevene på 5.trinn nasjonale prøver i lesing, regning og engelsk. 

I dag har 4 klasse hatt den store valg dagen. I forrige uke jobbet de med tre valgsaker som skulle stemmes over i dag. Vi hadde 7 ulike farger der de ulike gruppene hadde skrevet hva de ønsket å jobbe for innenfor skole, fritid og Miljø hvis de fikk bestemme. Vi hadde laget til et valglokale slik det blir gjort i dag. Det var spennende når opptellingen ble gjort for hver sak, hvem ble vinneren?