Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Det er 19 dokumenter i arkivet.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Rjukan barneskole inviterer store å små til å synge julen inn, torsdag 15.desember kl. 18.00. 

 


På 6.trinn er elevene godt i gang med forberedelser til julen. I dag ble det fremført julespill for elevene på 1.og 2.trinn, og vi kom alle i god julestemning. I kveld er foreldrene på 6.trinn invitert, og her er noen smakebiter fra julespillet. 

Vi har spilt TUA cup 2022 i fotball.

30 barn fra SFO har deltatt. De ble delt i fire lag.

Les mer om dette og se på resultater i vedlegget!


I dag har 7.trinn hatt skolefinale i programmet SMART i regi av Ungt Entreprenørskap. Tema har vært bærekraftig bruk av energi. Elevene har jobbet i grupper, og i dag presenterte de prototypene sine for en jury, foreldre og hverandre. Vi vil takke Torkild fra Green Mountain, Marte fra Rjukan digital arena og rektor Jorunn for at dere stilte opp for oss som jury. To grupper fikk utdelt gullbillett av Marte til superfinalen på Notodden i november. Tre grupper fikk hederlig omtale for den mest kreative løsningen, den beste modellen og ikke minst best samarbeid på gruppa. Vi gleder oss til superfinale! 

Onsdag hadde vi hyggelig besøk av ulike kosedyr på 2. trinn. Det var stor stas både å vise fram og fortelle om kosedyret sitt. Bamser og bjørner har stort sett vært tema i alle fag denne uka.