Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi på Rjukan barneskole vil ønske elever, foreldre og alle ansatte en god sommerferie. Vi avsluttet siste skoledag med samling i skolegården ledet av elevrådet. Elevene på 4., 6. og 7. trinn underholdt oss med sang og dans. Til slutt ønsket rektor Jorunn oss alle en god sommer, og delte deretter ut årets Kasper Bøhn pokal til Ramiel, og RILs idrettspokal til Kaja fra 7.trinn. 3 trinn mottok premie for flest løyper på årets Mattemaraton, Her er noen bilder fra siste skoledag. Vi møtes igjen onsdag 18. august. 

Som en avslutning på skoleåret har 5.trinn hatt kompaniskole denne uken. Undervisningsopplegget er inspirert av TV-konseptet «Kompani Lauritzen», og ved hjelp av en lekpreget tilnærming skal elevene i felleskap i kompaniet rustes til å mestre det som venter dem på klassetrinnet de har rykket opp til. Rammen for uken har vært litt humoristisk. Gruppene har denne uken gjennomført ulike øvelser som krever orden, disiplin, samarbeid, viljestyrke og deltakelse fra hver enkelt. Undervisningsforløpet har tatt utgangspunkt i det tverrfaglige temaet livsmestring. Målet er at elevene skal øve seg på å håndtere medgang og motgang når de må løse praktiske utfordringer som møter dem i løpet av denne temauken. Gjennom denne uken med «Kompani Skolen» har 5.trinn anledning til å være sammen ute og knytte bånd – samtidig som de jobber mot faglige mål. 

I sommer arrangeres det allidrett/paraidrett for barn med nedsatt funksjonsevne. Det inviteres til friidrettstrening annenhver torsdag på Rjukan stadion fra kl 18.00 – 19.00.

Datoer for treningene er: 
Torsdag 3. juni
Torsdag 17.juni
Torsdag 5. august
Torsdag 19. august
Torsdag 2. september

Det er viktig å møte i lett tøy – som er godt å bevege seg i. 
I september vil det arrangeres et lite friidrettsstevne med bankett – dette vil det komme mer informasjon om etter sommeren.

Åshild på frivillighetssentralen vil opprette en gruppe på Facebook hvor det legges ut informasjon og litt av hvert som dukker opp. Gruppen heter Allidrett/Paraidrett  og det er lurt å melde seg inn i den. 
Håper vi ses!!I strålende vær har 7.trinn i dag besøkt Rjukan Klatrepark, en tema-klatrepark med unik beliggenhet og panoramautsikt mot Gaustatoppen. Elevene fikk prøve seg i løyper med ulik vanskegrad. Lærer Kristen Andre har tatt noen nydelige bilder fra dagen. 

Denne uken fikk elevene på 7.trinn gleden av lærer Monicas ferdigheter med airbrush. Sammen med Ivar Åsland, en svært anerkjent motivlakkerer i motormiljøet, fikk elevene prøve airbrush teknikken. Sluttproduktet ble flotte kunstverk.