Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fylkesrådmann varsler kommunene om en mulig streik i kollektivtransporten. Dersom partene ikke kommer til enighet i meklingen vil det innebære at skolebussene blir tatt ut i streik fra og med søndag 11.04.

Dersom det det blir busstreik må elever som benytter skolebuss finne alternative måter å komme til skolen på fra mandag 12.04. De elevene som ikke har alternative måter å komme seg til skolen på i en slik situasjon, ber vi om tilbakemelding på snarest. Skolene legger planer for å kunne opprettholde opplæringstilbud til alle elevene som rammes av busstreiken.

Utfallet om en mulig busstreik sendes ut til foreldre på Transponder på søndag kveld.

I dag kom selveste påskeharen på besøk. Denne uka har det vært både påskeverksted, påskemysterier og escape room som aktiviteter på ulike trinn. Vi gleder oss over sol i skolegården og vår i lufta. Riktig god påske til elever, ansatte og foreldre. 

Her finner dere skoleruta for neste skoleår. 

Ved oppstart av nytt skoleår er SFO stengt 13.08.21, 16.08.21 og 17.08.21

Minner om feriestengt SFO i uke 28,29,30. 


Morsmåldagen kan knyttes til FNs bærekraftsmål nummer fire som fokuserer på å gi alle god utdanning. Vi er stolte av vårt kulturelle og språklige mangfold her ved Rjukan barneskole. Vi markerer morsmålsdagen dagen blant annet med flotte, fargerike vegger, kledd med noen av elevene våre som snakker ulike språk og dialekter.

I mars vil over 28 000 barn og unge i Vestfold og Telemark få tilbud om å delta i årets Ungdata-undersøkelse.