Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I dag var det høytidelig åpning av skolens nye lekeområde. Alle skolens elever og ansatte, ordfører, teknisk etat, planavdelingen og avisa var invitert. Elevrådet ledet oss igjennom et program fylt med aktiviteter, taler og felles sang. Til tonene fra årets Blime sang, demonstrerte elever fra 6.klasse hvilke aktiviteter de kan gjøre i de ulike lekeapparatene. Ordfører klippet snora, som forøvrig var heklet av elever på 2.trinn. Alle skolens nasjonaliteter var representert med hvert sitt flagg på snora. Vi avsluttet den høytidelige åpning med en felles sang, og det vanket en liten overraskelse når elevene kom tilbake til klassen sin. 

Skolen har startet opp og vi opplever en del sykdom. Mange foreldre har spørsmål rundt når barna skal holdes hjemme, om de bør testes og hvor lenge de skal være hjemme. I denne artikkelen kan dere lese mer om retningslinjene vi har fått fra Udir i forhold til sykdom. Koronatelefonen kan bistå med spørsmål dere har: 815 55 015 og mistenker man koronasmitte skal man alltid ringe skal ringe fastlegen sin (Legesenteret 35082960) eller legevakten på 116117. Det er de som avgjør behovet for videre oppfølging. Skolen kan bistå med eventuelt tilrettelegging rundt skolearbeid. Ta kontakt med lærer! 

Bruk oversettelsefunksjonen på nettsiden for å få oversatt denne informasjonen til ditt språk.  Les retningslinjene ved å trykke les mer. 


Her kommer en liten hilsen fra elevene på 7.trinn som koser seg med mange nye aktiviteter i et maritimt miljø. Elevene får prøve seg på fisking, kanotur, optimistjolle og ikke minst masse bading. Dette blir nok et minne for livet! 

Vestfold og Telemark fylkeskommune informerer om at vi ifølge Helsedirektoratet, er p.t på gult nivå i trafikklysmodellen for kollektivtrafikk. Trafikklysmodellen innebærer at helsemyndighetene avgjør om regioner eller kommuner skal være i kategorien grønn, gul eller rød, og dermed hvilke smittetiltak som til enhver tid skal gjelde.

Det er fortsatt viktig at foresatte og elever legger til rette for at så mange som mulig går, sykler eller bruker andre måter å komme seg til eller fra skole på, hvis de har mulighet til det. Elever som må benytte seg av skoleskyss med buss, minibuss eller taxi, kan det. Det er viktig å vise hensyn og følge gjeldene retningslinjer til enhver tid.

Bruk av munnbind på buss i Tinn: I Vestfold og Telemark er det lave smittetall og derfor ikke behov for en anbefaling om bruk av munnbind på kollektivtrafikk p.t. Dersom dette skulle endre seg i vårt fylke så er det viktig å informere at FHI anbefaler at barn på 7.klassetrinn og yngre (under 12-13 år) ikke skal bruke munnbind.I går ønsket vi velkommen til nye elever på 1.trinn. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere! En stor takk til 3.trinn, som ønsket de nye elevene våre velkommen med fin sang.