Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Lytt til årets 17.mai-tale fra elevene på 6.trinn. 

I går kveld var det høyt læringstrykk på 6.trinn, da 25 elever møtte på mattemaraton. Alle elevene viste god innsats, og mye godt samarbeid. I pausen serverte lærerne pølser og brus. Sånne kvelder skaper samhold og læring på mange plan. 

Tirsdag 11.05, kl 18:00 inviteres foreldre og elever som skal til Rjukan barneskole til informasjonsmøte og skoletreff.

Påmelding med navn sendes som sms til Jorunn Øverland på tlf. 91132188

Husk å melde barna til SFO på Rjukan barneskole - bruk denne linken

Vi gleder oss til å treffe dere!


1.trinn har over en periode jobbet med verdensarven og har hatt et tverrfaglig prosjekt om «Byen vår», og nå er resultatet klart for publisering. Elevene har malt, klipt og limt flotte mosaikkskisser av vann, fjell, by og sol. Eksperimentert med ulike farger og kombinasjoner. Fokuset har vært rettet mot vår identitet - hvem vi er og hvor vi kommer ifra. Da har samarbeidet om de store og viktige attraksjonene som Krossobanen, Såheim Kraftstasjon, Industriarbeidermuseet på Vemork, Solspeilet, jernbanen og fergene på Mæl. De har fotografert sitt eget hus og tegnet det inn i Vestfjordalen, og skrevet en kort tekst om hvor de bor.


Denne uken har elevene våre deltatt på lekekurs, hvor målet blant annet er økt og mer variert aktivitet i friminuttene. Morsomme leker kan også benyttes i fy/fo, eller som avbrekk i undervisning. Her er noen bilder fra dagene.