Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Gå til Fronter
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi søker nye dyktige lærere fra høsten 2018. Les mer og søk her! 

På tredjetrinn har elevene miljø på timeplanen og er travelt opptatt med å kompostere matrester fra niste og frukt. De følger nedbrytningsprosessen og lager fantastisk fruktbar jord som de blant annet har plantet sine egne tomatplanter i. Det de driver med er bokashi kompostering og de har fått sin egen jordfabrikk. Jorden er også brukt til å så settepoteter og i potatopot-potta kan de følge poteten fra spiring til nye poteter er kommet. Mange barn har ikke noe forhold til hvor maten kommer fra eller hva som skal til for å dyrke mat. I dag fortalte elever på tredje trinn om prosessen for resten av lærerne. Bli inspirert og se bilder her.

Fra og med tirsdag 10. april så stenger Sam Eydes gate ved Bøen barnehage og følgende info blir publisert.  

Veistenging Sam Eydes gate.

Fra og med tirsdag 10. april så stenges Sam Eydes gate ved Bøen barnehage i en uke fremover. I dette tidsrommet vil bussene kjøre Granli og Svaddeveien fra sentrum og ned til Bjørkhaug ved nedre Kiwi. Holdeplassene fra og med Torget og til og med Bjørkhaugbakken vil i dette tidsrommet ikke bli betjent. Reisende som skulle ha benyttet holdeplasser som blir berørt må benytte seg av holdeplasser som Rutebilstasjonen, holdeplass ved Øvre Kiwi og holdeplass nedenfor nedre Kiwi, det blir også mulighet for påstigning på Granli og Svaddeveien. Husk å gi tydelig signal hvis du skal med bussen.    

Bussen vil når det er avganger relatert til skolekjøring til og fra Rjukan barneskole og Rjukan ungdomsskole, kjøre til Rjukan barneskole og snu der igjen for å kjøre Svaddeveien og Granli.


Ønsker du SFO plass til høsten for ditt barn? SFO er en sosial arena der barna kan boltre seg i lek. Vi vet at lek er utrolig viktig for barnas sosiale og språklige utvikling. Søknadsfristen for nye barn er 1.mai. Velkommen til TUA!

Søk på denne siden!


Det var stor stas da elever på 4.trinn fikk egne læringsbrett på onsdag. Hele uka har både elever og lærere fått god opplæring i bruk. Her er noen bilder.