Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I dag har vi hatt besøk av Sanja og Tine fra Rjukan bibliotek. De inviterer alle barna på Rjukan barneskole til Sommerles. 

Endelig er ny basketballbane på plass i skolegården etter elevrådets ønske. FAU har sponset ett av stativene. Takk til teknisk avdeling for montering! 

I dag har Rjukan barneskole hatt engelskdag, og vi har vært på reise til "London". Alle elevene møtte til take-off i klasserommet før de ankom "London Heathrow Airport" ca. kl. 08.30. Etter kontroll av pass av avdelingsleder Anette møttes vi i flyplassens avgangshall (idrettshallen). Elever fra 7.trinn var reiseledere for dagen, og elevene var blandet på tvers av trinn. I London har elevene besøkt Hall of fame og Teatre med lærere fra 3.trinn. I London har elevene også vært med på en guidet busstur med dobbeltdekker blant Londons severdigheter med lærere fra 2.trinn. Videre har vi vært på disco med discolys med lærere fra 1.trinn.På 6.trinn var det Cinema med Mr.Bean på kinoprogrammet. Her fikk elevene også servert popcorn. Billetten ble betalt med britisk pund. På Hyde park cafe kunne elevene velge retter fra meny, og ble servert av 7.trinns lærere. Underveis var det en engelsk quiz. Elevene har også fordypet seg i engelsk litteratur og spilt Jeopardy med lærere fra 5.trinn. Idrettshallen hadde Nina og Manuela gjort om til Wembely stadium, og over høyttalerne var det ekte stemning fra engelsk fotballkamp. Tilbakemelding fra elevene var at de har lært mye nytt om England, og at det å samarbeide på tvers av trinn var gøy. What a day!!! 

Irene har tatt initiativ til etablering av skolehagen vår. I skolehagen kan vi legge til rette for at elevene gjennom inspirerende og aktiv undervisning kan lære om matens reise fra jord til bord – og tilbake igjen. Skolehager kommer i alle størrelser og fasonger. Vi har plantet både i potter, og i pallekarmer. Nå ser vi frem til at plantene får vokse seg store og frodige. Målet i seg selv er ikke å ha den flotteste hagen, men å gi elevene våre relevant, nyttig og spennende undervisning!

Uteskole åpner for mange muligheter for læring i alle fag, og tiden går fort når vi har det gøy! I dag er det mye mulig det kommer noen gode og mette barn hjem fra 3.trinn. Vi laget nemlig grønnsakssuppe på uteskole i Blindtarmen. Undervisning ute gir elevene muligheter for å være mer fysisk aktive, jobbe kreativt og samarbeide med andre. Det liker vi😉