Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Alle elever og lærere skal teste seg for korona før skolestart tirsdag 04.01.22. Selvtester kan hentes mandag 03.01 kl 14.30-17.30 ved SFO. Disse er til elever ved Rjukan barneskole. Vi har dessverre ikke ekstra tester til andre enn barna som går her. elever med nylig gjennomgått covid-19 trenger ikke teste seg. Her ser du en film om hvordan bruke selvtest. 

I morgen onsdag 22.12 er det siste dagen før vi tar juleferie, og skolen slutter kl. 12.00. Det vil være trinnvis avslutning. Vi serverer grøt, og det blir (kohortvis) gang rundt juletreet for de yngste elevene våre. For elever med krav på skoleskyss går bussen fra skolen ca. kl. 12.00. SFO er åpent som vanlig. Vi minner også om at mandag 03.01.2022 er planleggingsdag. Da er skolen og SFO stengt.

Vi på Rjukan barneskole vil ønske dere alle en fin juleferie og et riktig godt nytt år.

I bildegalleriet kan dere se bilder fra noen av juleforberedelsene på våre. 


Her finner dere informasjon om:

- SFO sin organsiering på gult nivå fra 16.12.21

- Skolen sin organisering på gult nivå fra 16.12.21


Informasjon til foreldre om koronatiltak i skole og barnehage fra 16.12.2021

 
Skoler og barnehager i Tinn kommune skal over på gult nivå fra torsdag 16. desember 2021. For kommuner med høyt smittetrykk, særlig da på skoler, kan det innføres rødt nivå eller vurdere hjemmeundervisning. I Tinn kommune har vi pr nå ikke høyt smittetrykk på skolene, eller i barnehagene. Det vektlegges fra nasjonale myndigheter at det er viktig at barn og unge skal kunne møte på skolen. Her har de nettverket sitt og fastheten i hverdagen opprettholdes. Om smittesituasjonen endrer seg vil det bli gjort ny vurdering.

Skole og barnehage samarbeider tett med smittesporingsteamet. Hvert tilfelle blir nøye vurdert av smittesporingsteamet og smittesporingsteamet setter inn målrettet tiltak der det er aktuelt. Tiltakene følger nasjonale retningslinjer til enhver tid, og med tilpasninger til den enkelte situasjon.

Om fritidsaktiviteter på klubben:
For ikke å undergrave de strenge kohortinndelinger på gult nivå har kommunalsjef besluttet å stenge fritidsaktivitetstilbudet på klubben fra og med torsdag 16.desember til og med 3. januar. To fritidskontakter vil være ute på byen som utekontakter i denne perioden.


Om mat i SFO og barnehage:

For barnehage: På gult nivå følger barnehagene vanlige retningslinjer for mat. Det betyr at de fortsetter med vanlig smøremåltider.
For SFO: På gult nivå serverer ikke skolene mat på SFO. Barna må derfor ha med en niste til skole og en til SFO, altså to totalt. Dagene det ikke serveres mat blir trukket fra på neste faktura.

Om munnbind
Vi ber om at foreldre skal bruke munnbind ved henting og levering av barn i barnehagen. Inngangspartiene er oftest små/trange, og det er vanskelig å avholde avstand med en meter.

Om skoleskyss
Regjeringen har innført nasjonale tiltak, blant annet påbud om munnbind i kollektivtrafikken når du ikke kan holde en meter avstand til andre. Bestemmelsene gjelder ikke for barn under 12 år.
 - Bruk munnbind.
 - Følg smittevernrådene.
 - Vis hensyn.

For mer informasjon om smitteveiledere i barnehage/barneskole/ungdomsskole finnes lenke her: https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/smittevernveileder/