Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
En flott gjeng på 16 ansatte deltok med lag fra Rjukan barneskole på Holmenkollstafetten i Oslo i helga. Det var ingenting å si på team-spiriten, samarbeidet, humøret og innsatsen. Heia, Rjukan barneskole! 👏🏻👏🏻👏🏻

Det har blitt en årlig foreteelse at politiet besøker elevene på mellomtrinnet på Rjukan barneskole. Slik var det også onsdag da Kristine og Vilde fra Rjukan politistasjon var på besøk, og gjorde dagen ekstra spennende for elevene våre. Som et ledd i et godt tverrfaglig forebyggende arbeidet stiller politiet på Rjukan alltid opp for oss. Politibetjentene var først en tur i 5. og 6. klasse og snakket om hvor viktig det er å ikke dele personlige passord, og respektere personvern også på spill og nett.
Etter at 5. og 6. klasse hadde hatt besøk, fikk elevene se i politibilen og stille alle spørsmål de ville. Ekstra stas var det da både blålys og sirene ble demonstrert. Avdelingsleder Anette fikk også prøvd håndjern på. Vi takker Kristine og Vilde for hjelpen og for opplevelse både barn og voksne på Rjukan barneskole fikk denne dagen!

I dag fikk vi besøk av flotte ungdommer som feirer at de straks er ferdig med videregående skole. De delte ut russekort, og blåste i fløytene sine til glede for store og små. Takk for hyggelig besøk! 

Fredag 29.04 hadde vi besøk av Anne Fekjan Solheim. Hun jobber i en 20% stilling i Kongsbergregionen som ser på hvordan det jobbes med programmering rundt på skolene og hvordan vi kan sikre god opplæring i dette i regionen fremover. 5.trinn og 6.trinn fortalte og viste frem hvordan de jobbet. Skolen vår har en stor drøm om å etablere vårt eget «skaperverksted», et teknologi og naturfagsrom som inspirerer til læring. Algoritmisk tenking, programmering og problemløsning står sentralt i fagfornyelsen og er viktig opplæring i møte med fremtidens yrker og utfordringer. 

Planeten vår er et fantastisk sted, men den trenger vår hjelp for å trives! 22. april hvert år, markeres dagen av mer enn en milliard mennesker. Earth day markeres for å beskytte planeten mot forurensning og avskoging. Ved å delta i aktiviteter som å plukke søppel eller plante trær kan vi bidra litt til at verden blir et godt sted å bo. 2.trinn markerte dagen ved å plukke søppel rundt skolen, og i nærmiljøet vårt.