Meny
Klasser og avdelinger 7.trinn a
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Skolen har startet opp og vi opplever en del sykdom. Mange foreldre har spørsmål rundt når barna skal holdes hjemme, om de bør testes og hvor lenge de skal være hjemme. I denne artikkelen kan dere lese mer om retningslinjene vi har fått fra Udir i forhold til sykdom. Koronatelefonen kan bistå med spørsmål dere har: 815 55 015 og mistenker man koronasmitte skal man alltid ringe skal ringe fastlegen sin (Legesenteret 35082960) eller legevakten på 116117. Det er de som avgjør behovet for videre oppfølging. Skolen kan bistå med eventuelt tilrettelegging rundt skolearbeid. Ta kontakt med lærer! 

Bruk oversettelsefunksjonen på nettsiden for å få oversatt denne informasjonen til ditt språk.  Les retningslinjene ved å trykke les mer. 


Her kommer en liten hilsen fra elevene på 7.trinn som koser seg med mange nye aktiviteter i et maritimt miljø. Elevene får prøve seg på fisking, kanotur, optimistjolle og ikke minst masse bading. Dette blir nok et minne for livet! 

Vi ber om at alle nye 1.klassinger får lastet inn Transponder meldingsbok.  SFO vil bruke denne til å sende ut info om oppstart her. Mange barn starter allerede 3.august. 

Her kan dere se en kjapp gjennomgang av meldingsboka og funksjonene her. Hvis du skal sende melding på flere barn trykker du på plusstegnet og huker av alle barna du vil sende en melding på. (Dette har jeg glemt å forklare i videoen). Lykke til!

Ta kontakt med med skolen på e-post: rjukan.barneskole@tinn.kommune.no dersom noe er uklart. 

Fra 2.august vil nye førsteklassinger dukke opp med meldingsbøker dersom du har lastet inn app.

Hilsen Jorunn Øverland

 Første skoledag etter sommerferien er mandag 17.august. Elevene starter 08.10 og er ferdige 13.00. Det er ikke leksehjelp første uka. Nye elever i førsteklasse starter 09.00-11.00 denne dagen. 

NB! Bestilling av melk bør dere gjøre nå. Dere går inn her og bestiller:  www.skolelyst.no

 

 

 


Mandag 11. mai: undervisning for 1.-4. trinn på skolen. Øvrige trinn har avspasering/fjernundervisning.

Tirsdag 12. mai: 5., 6. og 10. trinn starter opp

Onsdag 13. mai: 7., 8. og 9. trinn starter opp - Alle trinn tilbake på skolen.

Mer konkret informasjon og plan for oppstart (tidspunkt, organisering m.m.) sendes ut fra den enkelte skole i løpet av mandag 11. mai.

Skoleskyss for elever på 5.-10. trinn starter opp tirsdag 12. mai.