Meny
Klasser og avdelinger 6.trinn 6.TRINN
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til 17.mai feiring på skolen i regi av 6.trinn. 

09:45   Barnetoget samles i Adminiparken
10:00   Barnetoget går fra Adminiparken – Rjukan torg – Rjukan kirke
                  - Tale på torget ved 6 klassingene: Niklas Chaimongkon Toreid og Maiken Engen Jenbergsen.
                  - Rjukan Janitsjarorkester spiller på torget. Toget går videre til kirken etter talen.
10:45   17. mai gudstjeneste i Rjukan kirke - foresatte overtar ansvaret for barna fra dette tidspunktet. 
11:00   Kafeen åpner i Rjukanhallen ved Rjukan barneskole. 
12:00   Vi ønsker alle som ønsker det velkommen til 17. mai feiring i Rjukanhallen på barneskolen. Her blir det servering av mat, kaker og drikke + tradisjonelle leker, lynlotteri og voksenlotteri. Arrangør: 6 klasse ved Rjukan barneskole

14:00  Feiringen i Rjukanhallen avsluttes

Vi håper mange deltar i toget og ønsker dere en flott feiring! 

Hilsen 17.mai komiteen 


Forrige uke har elever på 1.-4.trinn og 5.-7.trinn vært delt i grupper på tvers av alder og hatt fysisk aktiv læring ute. Det vil si at mye av det de ellers sitter å lærer ved pulten sin er flyttet ut og løses gjennom å være i aktivitet. De har vært gjennom mange lærerike oppgaver og måtte samarbeide godt for å løse de. To super vellykkede dager! 
Rjukan barneskole er inne i sitt andre år som «Liv og Røre» skole. Les mer og se bilder her:

I dag startet skoledagen med en felles samling ute i skolegården i forbindelse med FN-dagen. Elever på 7.trinn fikk heise det nye FN-flagget. I tillegg ble det fremført både en FN-appell fra elevrådsrepresentanter, diktlesning og felles sang. Deretter fortsatte elevene med mange spennende prosjekter rundt forbi på skolen med fokus på FN og de ulike bærekraftsmålene som tema.

Mandag 27.02.23 hadde John. S. Jamtli lansering av sin nye bok i Sabotør serien her på Rjukan. I den anledning besøkte han også 6.trinn på skolen vår.  Han fortalte sin spennende historie om hvordan bøkene ble til og elevene som satt som tente lys. Dette var virkelig spennende å høre på og flere vil nok lese tegneserien hans etter dette. 

Torsdag, 15.12.22 kl. 18.00, inviterer vi alle som ønsker det til årets sangling i Rjukanhallen. Dørene åpner kl 17:30.  Alle elevene møter senest kl. 17:45 i sine klasserom. 2.trinn må møte kl. 17:30. Vi oppfordrer flest mulig til å gå eller benytte parkering i sidegater rundt skolen. Det er ikke lov å kjøre opp i skolegården eller parkere til hinder for utrykningskjøretøy. Det er mange elever som har øvd mye til denne dagen, så av hensyn til disse ber vi foreldre passe godt på mindre barn som er med. Vi gleder oss!