Meny
Klasser og avdelinger 3.trinn a
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Telemark Røde Kors inviterer til Ferie For Alle påsken og sommeren 2020. Dette er et gratis ferietilbud til barnefamilier med svak økonomi. I Tinn skjer påmelding skjer gjennom Rjukan frivillighetssentral, eller andre offentlige instanser. 


Trenger din familie en ekstra gave til barna til jul? 


På fredag inviteres elevene på 3.trinn til forstillingen "AleneMalene og Drømmebrillene" kl. 11:45. Dette er en eventyrforestilling med verdensarven som bakteppe.

Her kan dere lese mer om forestillingen. Vel møtt!FAU inviterer til en foreldrekveld med Barnevakten. Tema for kvelden er hvordan barn og unge skal kunne bruke digitale medier på en trygg og bevisst måte. Foreldrekvelden holdes 27.11 kl 17.00-19.30  på Rjukan videregående skole, i auditoriet. Velkommen skal dere være!

Samme dag vil også elevene på mellomtrinnet få besøk av Barnevakten. Også der vil tema være skjermbilder, sosiale medier, digital mobbing, spilling, aldersgrenser, medieskapt utseendepress, deling og lignende. Her kan du lese mer om Barnevakten. 

 


 3.klasse er et av trinnene ved Rjukan barneskole som deltar i Norli jr.sin lesekonkuranse. Vi heier på alle som deltar, og også på dere!