Meny
Klasser og avdelinger 3.trinn a
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi ber om at alle nye 1.klassinger får lastet inn Transponder meldingsbok.  SFO vil bruke denne til å sende ut info om oppstart her. Mange barn starter allerede 3.august. 

Her kan dere se en kjapp gjennomgang av meldingsboka og funksjonene her. Hvis du skal sende melding på flere barn trykker du på plusstegnet og huker av alle barna du vil sende en melding på. (Dette har jeg glemt å forklare i videoen). Lykke til!

Ta kontakt med med skolen på e-post: rjukan.barneskole@tinn.kommune.no dersom noe er uklart. 

Fra 2.august vil nye førsteklassinger dukke opp med meldingsbøker dersom du har lastet inn app.

Hilsen Jorunn Øverland

 Første skoledag etter sommerferien er mandag 17.august. Elevene starter 08.10 og er ferdige 13.00. Det er ikke leksehjelp første uka. Nye elever i førsteklasse starter 09.00-11.00 denne dagen. 

NB! Bestilling av melk bør dere gjøre nå. Dere går inn her og bestiller:  www.skolelyst.no

 

 

 


Det er lurt å snakke med noen om du bekymrer deg eller ikke har det bra. 

Snakk med rektor, lærer eller sosiallærer: her finner du kontaktinfo til alle som jobber på skolen

Ring helsesøster mellom 12-14.30 hver ukedag: 41700403

Ring alarmtelefonen for barn og unge 116 111

Røde Kors Chat

 

 


Her finner du "Søknad om krav på tilsyn for barn (under 12 år) av personell i kritiske samfunnsfunksjoner, og for barn med særlige omsorgsbehov". Søknadsskjemaet returneres så fort som mulig.

Det er mulig å logge seg på og bruke FaceTime på elevenes iPad. Forutsetningen er at du eller eleven har en Apple-id å logge på med. Dersom dere allerede har dette, kan dere logge på med denne. 

Gå til innstillinger og velg Logg på. Om iPaden allerede er logget på med skolens pålogging, kan dere logge ut av denne. 

Dersom du har en Apple-ID og ønsker å opprette en for barnet, kan du bruke familiedeling for å opprette dette. Det er fordi elevene må være 13-år for å opprette en egen. Her kan du lese om hvordan du setter opp familiedeling og logger deg på. 

Dersom du har behov for å lage en egne ny apple-ID kan du se denne filmen: 

https://youtu.be/lh7BevNYOdk

Du kan logge på og bruke denne om du ønsker dette. 

Når du logger på med Apple-id vil du også kunne bruke e-posten på iPaden. Det kan gjøre det enklere å sende informasjon og ha kontakt med lærer.

FaceTime - er en egen app på iPaden: Ved å legge til hverandres e-poster kan elever kontakte hverandre og snakke sammen. Dette gjelder også lærere.