Meny
Velg Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Kongshavnveien 110 4639 Kristiansand
Telefon: 38006060 Send oss e-post
Rektor: Oddbjørn S. Egeland
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2020><<
august 2020
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det er 1 dokumenter i arkivet.
For å begrense smitte har nasjonale myndigheter satt i gang en rekke tiltak på skolene. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolene for de ulike nivåene. Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå vi på skolen skal følge. 

Denne informasjonen gjelder alle foresatte med barn på Kringsjå skole. Det er svært viktig at alle er kjent med hvordan smittevern ivaretas på skolen og på fritiden, derfor legger vi denne informasjonen tilgjengelig på skolens nettside.

Noen foreldre har spurt hvordan skole og SFO forholder seg til mobilklokker. Vi republiserer derfor denne saken fra tidligere.

Mandag 24. og tirsdag 25. august kommer det fotografer til skolen. Det vil bli tatt trinnbilder for 1.-7. trinn, og portrettbilder av elever på 1., 4. og 7. trinn. Foresatte får digital tilgang til bildene av FotoNorden, slik at man kan kjøpe bilder om man ønsker det.   

BUA er en ideell organisasjon som låner ut gratis utstyr til sport og friluftsliv. BUA som står for Barn-Unge-Aktivitet, ønsker å bidra til bedre folkehelse, mindre forskjeller og lavere forbruk.    

 


Som skole ligger vi langt framme når det gjelder å prøve ut ny teknologi i undervisningen. Kringsjå skole har i dette skoleåret testet ut VR-briller.

Vi ber alle foresatte merke seg at det er gjort endringer ved adkomst til skolen med tanke på barnas sikkerhet.

Denne artikkelen har vi laget spesielt med tanke på deg som er ny på Kringsjå skole. Når første barnet begynner på skolen, eller man flytter til området ønsker man gjerne å gjøre seg kjent med skolen. På førskoledagen vil vi gi en del informasjon og besvare spørsmål, men du kan også lese deg opp i forhold til mye av det du lurer på her på skolens nettside.

Hvis alt går etter planen så står nye Kringsjå skole klar fra skolestart 2020. I tillegg til skole skal det bygges idrettshall og hele uteområdet kommer til å bli opprustet. 

Har du husket å abonnere på artikler og dokumenter fra skolens nettside? I sommer kom det epost om at alle abonnement ble avsluttet og at det var på tide å tegne nytt. Hvis det har gått i glemmeboka fikk du en påminnelse nå. Veldig kjekt å få varsler om f.eks. nye artikler og ukebrev på epost.  

Hvis du vil bestille skolemelk eller juice til ditt barn så gjøres dette via nettstedet skolelyst.no. For å kunne bestille må du registrere en bruker. Når du logger på vil du få tilgang til å velge fra de produktene som er tilgjengelige på Kringsjå skole.Lurer du på noe kan du ta kontakt med skolen. 

Kringsjå skole arbeider kontinuerlig for et best mulig læringsmiljø for alle elever. Vi gjør det i samarbeid med elevene og foreldrene, og opplever i stor grad at vi lykkes i dette arbeidet. Undersøkelser viser at Kringsjå skole er et godt sted å være og et godt sted å lære.

Se video og les mer på siden om elevenes psykososiale miljø.