Aktiviteter i nærmiljøet

Knuden
Kulturskolen i Kristiansand tilbyr aktiviteter og opplæring innen blant annet sang, dans, teater, kunst, film ...

Randesund fritidsklubb
Fritidsklubbene er åpne møteplasser for ungdom og barn. Vi har fokus på brukermedvirkning, og tilbyr gode og relevante kulturaktiviteter i lokalområdet.

Midt-Agder friluftsråd 
Tilrettelegger friluftsområder og informerer om ulike turer og aktiviteter i nærområdet. Besøk nettsiden til Midt-Agder friluftsråd for informasjon om skiløyper, sykkelruter, turområder, badeplasser, fiskeplasser, stier m.m. Det garanteres at du vet mer om mulighetene nærområdet ditt har å by på etter å ha besøkt siden.  

Randesund skolemusikk
Er du glad i musikk og har lyst til å spille i musikkorps? Randesund skolemusikk har musikanter fra Kringsjå-, Dvergsnes-, Vardåsen-, Strømme-, Holte og Haumyrheia skole.I skolekorpset lærer du å spille et instrument, og å spille sammen med andre. I tillegg til øvelser arrangerer skolemusikken turer og samlinger og finner på mye gøy.   

Randesund idrettslag
R.I.L er en av de aller største idrettsklubbene i Agder. Klubben driver med fotball, håndball, bordtennis, tennis og barneidrett. Randesund idrettslag har eget klubbhus og klubbkontorer på det flotte anlegget Sukkevann idrettspark. 

Varodd 
I Varodd svømmeklubb finner du svømmetilbud til barn mellom 6 og 15 år øst for Varoddbrua. Klubben har sine treninger på Haumyrheia skole i tillegg enkelte treninger i byen.Svømmeklubben tilbyr kurs som gir barn en tilvenning og en positiv opplevelse i vann, lærer barn å svømme og gir dem faglig undervisning i svømmetrening. Når barna fyller 9 år introduseres de til å svømme i konkurranser.  

Orienteringsklubben Sør
OK Sør har tilhold I Kristiansand, øst for Varoddbrua. Klubben har tilbud til alle aldersgrupper og alle ambisjonsnivå.Om vinteren har klubben trening for alle fra 10 år oppover. I sommehalvåret arrangeres treningsløp og løp for nybegynnere. 

Kristiansand golfklubb 
Golfklubben ligger fint til i nærmiljøet på Korsvik og tett ved Sukkevann. Klubben har medlemmer fra 8-80 år og tilbud til alle.Alle som skal begynne å spille golf må ta et "Grønt kort kurs" Du kan finne ut mer ved å gå til nettsidene til Kristiansand golfklubb.  

Menighetsliv
Flere menigheter har sitt tilholdssted i nærmiljøet. Menighetene tilbyr mange aktiviteter for barn og unge som: Speider, søndagsskole, guttis, pikeforening, ulike klubber og sangkor. Du kan finne ut mer på nettsidene til de ulike menighetene:

Randesund menighet
Randesund Indremisjon
Frikirken
Misjonskirken  

Andre?
Kjenner du til andre tilbud du tenker kunne vært presentert på denne siden, så er det bare å si i fra. Siden er ment å være til hjelp for den som leter etter nye og spennende aktiviteter, eller er nylig tilflyttet og ikke kjenner til de ulike tilbudene som finnes i nærmiljøet.