Meny
Velg seksjon Forside
Kalvåsveien 42 4658 TVEIT
Telefon: 38064200 Faks: 38064201 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Magne B. Sørbø
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Under denne nye seksjonen på skolens hjemmeside kan foreninger, lag og privatpersoner publisere artikler som omfatter tilbud om aktiviteter for barn som bor i Tveit. Det forutsetter at tilbudet er kostnadsfritt for deltagerne.


Nå er sykkelsesongen her. Ve skole vil på lik linje som Trygg Trafikk gjerne se flere barn som går eller sykler til skolen, og færre som blir kjørt i bil. Det er bra for barns helse og for miljøet, og barna lærer og ferdes i trafikken. Flere barn som sykler, og etter hvert blir til voksne syklister, betyr færre biler i tettbygd strøk.

Trygg Trafikk anbefaler at barn er 10 – 12 år før de bør få sykle alene i blandet trafikk. Nøyaktig når vil være avhengig av barnet og trafikkforholdene, og må vurderes av foreldrene selv.


Det finnes mange flotte ferietilbud for unge i Kristiansand.


Ve skole ønsker kommende første trinn velkommen til førskoledag torsdag 7.juni, og foreldremøte mandag 4.juni. Det vil bli sendt hjem et brev i posten i løpet av mai.

Kristiansand kommune innfører et nytt digitalt kommunikasjonsverktøy mellom hjem og SFO.  

 Kristiansand kommune har byttet til et nytt skoleadministrasjonssystem som heter IST.

 


Ve skole var også i år med på BlimE i regi av NRK. I år har noen elever filmet og laget en film.

Torsdag var TL-lederne på Aktivitetskurs i Hellemyrhallen. Vi ble litt kjent med TL-ledere fra andre skoler og lærte mange nye aktiviteter. Vi gleder oss til å bruke de ute i skolegården!

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø. Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevens egen opplevelse av hvordan de har det på skolen som er avgjørende.

Hele skolen samlet seg for en felles oppvarming.

 


Forventningene til skolestart er høye hos både barn og voksne. Mange gleder seg til å treffe venner og til hva det nye skoleåret vil bringe. Det er også mange som har blandede følelser eller gruer seg. Da kan foreldrene være viktige støttespillere for barnet.Du skal nå søke om elevpermisjon med et digitalt skjema på hjemmesiden.