Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse: Kalvåsveien 42, 4658 Tveit Postadresse: Kristiansand kommune - Ve skole, Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 38064200 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Andreas Wangberg
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2022><<
august 2022
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Fra Oppvekstsektoren
Ferie- og fridager
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

For deg som forelder/foresatt vil dette bety at du får et nytt system å bruke i din kommunikasjon og samhandling med skolen og SFO.
Foresattportalen til Visma finner du på adressen: https://foresatt.visma.no/login/kristiansand

 


Sommerferien nærmer seg med raske skritt. Siste skoledag for elevene er torsdag 23. juni. Elevene slutter som vanlig etter timeplanen denne dagen.
NB! Det tilbys ikke leksehjelp siste skoleuke.

Her får du noen tips til gode bøker du kan lese i sommer.

Ved skolestart 2022/2023 skal Trafikkutvalget, TU, rulle ut pilotprosjektet Broom Broom,
heretter kalt BB, på Ve skole. Kampanjen skal ha fokus på trafikksikkerhet og holdninger.
Elever, foresatte, bussjåfører og ansatte ved skolen skal alle involveres.

Det er mange måter å lage en hjertesone på. Det finnes ikke en ferdig oppskrift på hva som er en hjertesone. Det er fordi en hjertesone må tilpasses trafikkmiljøet og mulighetene som finnes ved hver enkelt skole.

Klikk på lenken for en enkel presentasjon av Elevombudet i Kristiansand 

Ve skole ønsker å løfte frem akkurat dette ordtaket. Kraften i samhold i et nærmiljø er veldig verdifullt. Det skaper sterkere og tryggere barn og unge som er rustet til å møte hverdagen.

Skolen ønsker å være en sentral bidragsyter i formidlingen av hvilke fritidsaktiviteter som finnes for barn og unge i Tveit.

Fram til nå har Ve skole samarbeidet med flere foreninger og lag, og vi er interesserte i å komme i kontakt med flere. Skolens hjemmeside blir brukt aktivt i formidlingen. Det er også mulig å komme i skoletiden dersom det passer inn i skolens aktiviteter og planer. En annen arena er foreldremøter.

Barn og unge trenger flere arenaer for å utvikle seg. Det er utviklende å være med i aktiviteter som interesserer dem og der de opplever mestring. Barn og unge trenger voksne forbilder som er tydelige og varme.

Takk til du som er håndballtrener, fotballtrener, basketballtrener, korpsleder, korleder, konfirmantledere, speiderleder, sjakkinstruktør osv. Du er en viktig voksen for barn og unge i Tveit!

I høyremenyen finner dere en fane som heter Nærmiljøet og aktiviteter. Her kan du lese mer om hvilke tilbud som finnes for barn og unge i Tveit.

 


Det innføres mobilhotell for mellomtrinnet. Elevene oppfordres sterkt til å levere inn telefonen når de kommer på morgenen, og så får de den tilbake når skolen slutter.

Utdrag fra ordensreglementet:

Oppførsel som ikke aksepteres:Bruke mobiltelefon, nettbrett og andre digitale enheter med lyd og kameramulighet i skoletiden, med mindre skolen har gitt tillatelse til dette. Skolen oppfordrer elever

på mellomtrinnet til å oppbevare mobilen i mobilhotell. Mobilhotell finnes i hvert klasserom og er låst. Det er kontaktlærer som disponerer nøkkelen til mobilhotellet.


På siden/seksjonen "Skolebuss - driftsmeldinger" vil skolen fortløpende legge ut driftsmeldinger som vi mottar fra Boreal og AKT.