Meny
Velg seksjon Forside
Kalvåsveien 42 4658 TVEIT
Telefon: 38064200 Faks: 38064201 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Magne B. Sørbø
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2019><<
februar 2019
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728010203
04050607080910
feb
18
2019
Vinterferie
Flere dager. Slutter 22.02.2019
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I 2019 gjennomføres Ungdata junior-undersøkelsen i Kristiansand kommune blant elever i 5.–7. klasse. For å gi et godt bilde av situasjonen i Kristiansand, er det viktig at så mange som mulig deltar.

Skoleskyssen på Ve skole er dimensjonert i forhold til antall elever som har rett til fri skyss med skolebuss med frikort.

På enkelte avganger blir mange elever også stående i bussen.  Dette skyldes at flere enn de med frikort blir med i bussen.  Skolen ønsker ikke å ha elever stående i bussen usikret i forhold til sikkerhet.


Det skjer mye både inne og ute. Litt fra dagene hos oss på SFO.

Skolen har fått i oppdrag å videreformidle følgende melding fra AKT:

Noen av kommunens e-post-kontoert er den siste uken blitt misbrukt til å sende ut store mengder spam-mail. Dette har resultert i at Kristiansand.kommune.no-mailen har blitt sperret fra å sende mail til hotmail, gmail, live, msn og Outlook.com adresser. Du som forelder/foresatt kan sendt mail til oss, men vi som skole kan ikke svare deg. 

Dersom DU ønsker 17.mai på Kjevik i 2019 ber vi om at nettopp DU tar kontakt på mob 93 22 67 37/pm Anette Hagen for å gjøre en innsats i 17.mai-komiteen i Tveit! Vi har fått tilbakemelding om at det er mange som ikke tør å bli med ettersom de ikke vet hva de skal gjøre. Listen under gir derfor en pekepinn på noen av oppgavene. Dette fordeles etter evne og ønske.

Det har kommet fram bekymringer via FAU rundt skolens voksen tilstedeværelse i friminutt  på skolen.  Synes derfor det er viktig å formidle følgende info:

Ve skole overser aldri mobbesituasjoner. Vår skole aksepterer overhodet ikke dette verken i skoletid eller fritid! Alle voksne må gripe øyeblikkelig inn. Dette gjelder alle voksne både i skole- og fritid.

Hva er MITT VALG?

Det er et program for utvikling av et godt læringsmiljø og læring av sosial og emosjonell kompetanse. Det skal brukes både på barne- og ungdomstrinnet på Ve skole. MITT VALG skal gi elevene et styrket grunnlag for å ta gode valg. Hensikten er å forebygge problematferd som sinne, mobbing og bruk av rusmidler. Dette er med på å skape et godt og trygt klassemiljø, som også er forutsetningen for god faglig læring.

 


Hensikten med årsplanen er å synliggjøre hvilke sosiale aktiviteter og metoder vi ønsker å bruke på Ve skole. Vi trenger dette for å passe på at alle elever på Ve får det samme tilbudet, og øvelse i de samme sosiale ferdighetene. Aktiviteter/opplegg som inngår i vedlagt dokumentet:

Med Trivselsprogrammet legger mobbefrie trivselsledere fra 4.-10. trinn til rette for økt inkluderende aktivitet i storefriminuttene på Ve skole.

Takk for innsatsen!

Disse midlene blir til både bedre skole og helse for svært fattige i Rajshahi.

Vi avslutter bruk av Vipps Ve skole. Hvis noen vil støtte aksjonen videre, så anbefaler vi å bruke

Rajshahiaksjonens kontonummer: 3201.70.49401

Magne Bjørn Sørbø (rektor)     Sigrunn Mjøs Blakseth (kontaktperson Rajshahi-aksjonen)      


Viktig melding fra Kristiansand folkebibliotek og Vågsbygd bibliotek: husk å melde deg på Sommerlesfesten!

Skolen har blitt gjort oppmerksom på farlig kryssing av vei på oversiden av kryss til Kjevik hvor små elever  - i stedet for å bruke undergangen – krysser veien på sykkel.  Vi ber om at det snakkes om dette hjemme og at undergangen brukes til kryssing.  Vi tar dette også opp i klassene gjennom kontaktlærerne.

Hva er IST? Hva brukes IST til? Og hva må foresatte gjøre i IST? Les her, så skal vi prøve å forklare. Det viktigste er at alle foresatte må logge seg inn og sjekke at kontaktinformasjonen er oppdatert. Skolen trenger mobiltelefonnummer og epostadresse til alle foresatte. 

Kristiansand kommune innfører et nytt digitalt kommunikasjonsverktøy mellom hjem og SFO.  

 Du skal nå søke om elevpermisjon med et digitalt skjema på hjemmesiden.